Çok teşekkürler canımPik olmuş, yarın çatlar bugunü yarını ve diğer gunu guzel değerlendirinbol şans
Çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun içinSüper. Yakalamışsın. Bugün dahil 3 günü değerlendirmeye çalış. Tutar inşallahhh
İnşallahhhhÇok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun içininşallah tutar
Kızlarrr benimkinede bakabilirmisiniz ilk defa yapiyorumPik olmuş, yarın çatlar bugunü yarını ve diğer gunu guzel değerlendirinbol şans
Adet döngün kaç senin canım?Kızlarrr benimkinede bakabilirmisiniz ilk defa yapiyorumadetin 6.gününden beri bu şekilde degerlendiriyoruz 1 gün arayla.
12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyoKızlarrr benimkinede bakabilirmisiniz ilk defa yapiyorumadetin 6.gününden beri bu şekilde degerlendiriyoruz 1 gün arayla.
12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyo
Alakası yok böyle diyip boş umut aşılamayın. Benim hamileyken çok silik çıkıyordu mesela. Hamile olmadığım zamansa tam tersi çok koyu çıkıyordu adet tarihine yakın zamanlarda..12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyo
Kişiden kişiye değişiyo heralde ben çok gördüm köyü çıkan sonra gebelikte pozitifi görenleri o yüzden söyledim tabi bir de 2.kez yumurtlayanlar oluyo o zaman da köyü çıkabiliyoAlakası yok böyle diyip boş umut aşılamayın. Benim hamileyken çok silik çıkıyordu mesela. Hamile olmadığım zamansa tam tersi çok koyu çıkıyordu adet tarihine yakın zamanlarda..
Bence sizin bu konuda bir bilginiz yok sizin içinizi baya bir karartmışlar benim ilk hamileliğimde 2. Çizgi çok silik çıkmıştı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha neler neler bence bir araştırın siz bu konuları derim.Alakası yok böyle diyip boş umut aşılamayın. Benim hamileyken çok silik çıkıyordu mesela. Hamile olmadığım zamansa tam tersi çok koyu çıkıyordu adet tarihine yakın zamanlarda..
Yalnız ben ovülasyon testinin hamilelik durumunda herkeste aynı etkiyi yaratmadığından bahsetmeye çalışıyorum. İdrar testinin değil.Bence sizin bu konuda bir bilginiz yok sizin içinizi baya bir karartmışlar benim ilk hamileliğimde 2. Çizgi çok silik çıkmıştı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha neler neler bence bir araştırın siz bu konuları derim.
Evet öyle herkeste farklılık olabiliyor. Benim bir arkadaşım gebelik testi yok diye ovülasyon yapmıştı mesela silik çıkmıştı pik değildi. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrendi.Kişiden kişiye değişiyo heralde ben çok gördüm köyü çıkan sonra gebelikte pozitifi görenleri o yüzden söyledim tabi bir de 2.kez yumurtlayanlar oluyo o zaman da köyü çıkabiliyo
Benim de mesela li hormonum yüksek pko dan dolayı o yüzden benim de çok silik çıkmaz ama lh hormonu normal olanlarda dediğim gibi çıkıyo gördüğüm için söyledim ben de
Evet o zaman kişiden kişiye değişiyor uzun aylar ve yıllar hamile kalmayı bekleyenler olarak her şeyi deniyoruz araştırıyoruz bu kulüpte paylaşıyoruz bazen sabredemiyoruz testlerle kafayı bozuyoruzEvet öyle herkeste farklılık olabiliyor. Benim bir arkadaşım gebelik testi yok diye ovülasyon yapmıştı mesela silik çıkmıştı pik değildi. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrendi.
28 -30 gün canim düzenlidir 1 -2 gun oynar sadeceAdet döngün kaç senin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?