Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canim aynen baskasina edilen dua kabul olurmus rabbim hepimize nasip etsin insallah saglikla kucagimiza evlatlarimizi güzel haberlerimizi burdan yazmam nasip olsun kizlar hic böyle olmamistim farkli bir kasık vajina kismi agrisi var bi kac ay önce gecikmem olmustu bi kere 6 ay önce doktor dedi vücut hazirlaniyor deneme yapiyordur hormonlar calisiyormu diye sinyal gönderirmis begenmezse iptal edermis gebeligi..
Yarın erken gebelik testi alsam belli olurmu sizce kizlar bu 5 günlükken predictor

Amin inşallah ilk buraya yazarız
Pazartesi test yap sağlam olsun bence ama imkanın varsa başla yarın nasıl istersen çünkü sabredemiyoruz ben de öyle

Amin inşallah ilk buraya yazarız
Pazartesi test yap sağlam olsun bence ama imkanın varsa başla yarın nasıl istersen çünkü sabredemiyoruz ben de öyle
Aminn inşallah canım eger ikikez yumutlama degilse yarin belli olur belki dedim birliktelige ara vermistik ayin 1.de pik olmustu yumutlama demislerdi kafam karsiti belirtilerde var aynen canim ne zor bu işler bide daha 1.damlayi damlattim 2.3 saniye hizlica t cizgisi ilk ama kopkoyu oldu kac gundur silikleşmişti birden siyaha yakin bir koyuluk inşallah gebeliktir
Son 4 günlük durum..Regle 7 gün var

Eklentiler

• 20200910_160419.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200909_172118.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200908_190345.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200907_202127.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah gebeliktir canım istersen yap yarın ilk idrarla predictor erken gebelik testi ama çıkmayabilir erken çünkü belli de olmaz beklemek zor

Canım benimde böyle koyu çıkıyodu bu ay belirtilerim vardı senin gibi çok umutlanmıstım ama olmadı hatta beklediğim tarihten erken regl oldum. Çok fazla umutlanma her şeye hazırlıklı ol ki çok üzülme inşallah seninledir bebişin

İnşallah gebeliktir canım istersen yap yarın ilk idrarla predictor erken gebelik testi ama çıkmayabilir erken çünkü belli de olmaz beklemek zor
Bugün dahada koyu canim sabaha kadar karnimda kramplar vardi degisik bi sanciydi uyutmadi beni adet gibi degildi sanki birsey tirmaliyor vücut sıcaklığımda 37 ustü hep..
Birazdan gebelik testi almaya gidicem daha erken ama 12. Günde belli olanlar var bakalim hayirlisi kızlar inşallah
Diger gunlerde okadar silik degildi durdukca siliklesti en az bunlar kadar koyuydu hep

Eklentiler

• 20200911_165517.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200911_165328.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
2. Yumurtlama için günün çok geç. Hamilesin gibi geldi bana

erken gebelik testi yaparsan çıkar eğer varsa ama garantiye al kendini kan ver akılda şüphe kalmazİnşallah gebeliktirr

Kızlar bunlar benim ovulasyon testlerim 9 ve 11 Eylül aynı gibi polikistik overliyim nasıl Bi yol çizmem lazım yardımcı olabilir misiniz benim gibi pcolu olan varmı ve hamile kaldıysa nasıl kaldıı

Yarın ilk idrarla yapsana test çok merak ettim ya inşallah pozitifi görürsün

Cnm üstüste ilişki sperm kalitesini düşürür, kalitesiz spermde kimyasal ile sonuçlanıyor zaten. 1 er gün ara ile ilişkiye gir. Mesela bugün gir yarın dinlen ertesi gün yine sonra yine 1 ara en son 1 daha.. Birde ilişkiden 1 saat önce eşin türk kahvesi içsin. Bnm kızımdada bu deneme tuttu, bundada Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun hala test yapmaya devam ediyorum sürekli koyu çıkıyor bende anlamıyorum ne oluyor

Eklentiler

• IMG_20200911_125509.webp
    14 KB · Görüntüleme: 42
Amin canım Allah razı olsun hala test yapmaya devam ediyorum sürekli koyu çıkıyor bende anlamıyorum ne oluyor
Pik olmuş dünkü ve diğerlerinden daha net yarın da yap silikleşirse çatlamış olacak değerlendir kaçırma bence yarını

2. Yumurtlama için günün çok geç. Hamilesin gibi geldi bana
İnşallah dediginiz gibidir kizlar umutlaniyor insan gece resmen sanci vardı bugün hafifledi belime vuruyor sol tarafim..zaman gecmiyor bugün diret t cizgisi kopkoyu oldu şak diye sonra c boyle olanlar hep ovulasyondan gebe cikanlarmis erken gebelik sabah yapcam kizlar ucuz olandan yaptim ama bulaniklasti kan vermek icin adetime kadar beklemem lazim ne olur ne olmaz beklerim herzaman cizgi cikarsa giderim anca

Eklentiler

• 20200911_232939.webp
    9 KB · Görüntüleme: 61
Benim de erken gebeliğim çift çizgi çıktı ama çatlatma iğnesinin 8. günü. İğneden dolayı mı çift çıktı diye korkuyorum

Ayyy insallah kizlar hadi bakalim güzel haberlerimizi bekliyorum dua edelim birbirimize umut olalim..
Ovulasyon testiyle o kadar cok kalan bayan ögrendim.Doktorlar bile yönlendirme yapmiyor cunku işleri biter böyle kalinirsa takip ederlim bilelim istemiyorlar resmen onu anladim.
Yaptiklarimizi tecrübelerimizi paylasiriz kizlar.
Yoksa insan kimseyle paylasamiyor bu durumlari kimse anlamiyor bizi bizden baska

Eklentiler

• Screenshot_20200911-212439.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 47
Pik olmuş dünkü ve diğerlerinden daha net yarın da yap silikleşirse çatlamış olacak değerlendir kaçırma bence yarını
1. Yaptığımda koyuydu sonra silikleşti şimdi yine koyulaştı herhalde 2. Yumurtlama oluyor bilemiyorum canım bende ilk defa kullanmaya başladım

Benim de erken gebeliğim çift çizgi çıktı ama çatlatma iğnesinin 8. günü. İğneden dolayı mı çift çıktı diye korkuyorum
Korkma canım herzaman rahat ve güclü olmak gerek.Olabilir diye düşünmelisin sonucu ne olursa olsun" ben cok iyiyim sağlikliyim ve bebegim senin icin hazirim "diye telkinde bulunmaliyiz.Beyin bunu ispat eder çünkü bize.Artik ben öyleyim rahat olmalısın yoksa olmuyor.Yoksa bedenimiz kitliyor olumsuz duygu ve düşünce cakralarimizi engel oluyor.
Ovulasyon takibini bile eğlenceli olarak takip ediyorum

1. Yaptığımda koyuydu sonra silikleşti şimdi yine koyulaştı herhalde 2. Yumurtlama oluyor bilemiyorum canım bende ilk defa kullanmaya başladım
Seninkilerde benim gibi koyulasmaya baslamis canim bende ilk yapiyom canim inşallah gebeliktir tekrar koyulasma hep oyle yaziyor umutlaniyor insan bana yumurtlama icin gec yazmislar bugun 22. gün eczaci öyle birsey cok nadir olur dedi duzenli adetin varsa kafam karisti vallahi

Valla canım onu kimse bilemez Allahtan başka silikleşeceğine daha çok koyulaşıyor bende anlamadım yarın yine yapcam bakalım o da mı koyu çıkacak benimde kafam çok karışık daha adetime 12 gün var bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…