Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Arkadaşlar,
ben pcoyum uzun aradan sonra 3 eylülde tarlusal sayesinde regl oldum. Reglin 9. günü yani dün yumurtalığımda ağrı hissedip ovuşasyon testi yaptım. Yumurtlamış olaibilir miyim sizce? Bugün bir tık daha silik.

Eklentiler

• IMG_7483.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 53
Canım T çizgisinin silikleşmesi lazım ikisi de yumurtlama bunun

Bendede aynen dedigin gibi dogru uzuyordu idrar yaparken o akinti oldu 12. gün önceydi simdi ovu koyu cikiyor ama gebelik belirtiside var kafam karisik ovu yine koyu gidiyor
Burada bir arkadaş ovulasyon testi koyu çıkmasıyla öğrendi.. Olabilir tabiki cnm, sen yinede reglini bekle, inşallah Rabbim gönlündekini verir

Hani gebelik testi yapacaktın sen ne zaman yapcan
Canim yaptim ama yazamadim sabah ilk idrarla yaptim ama birsey yok normal bir marka bulabildim erken gebelik olsada cok erken olabilir henuze eşimde evdeydi değerlendirdik ne olur ne olmaz bugunde ovu koyu hafif kahve akinti geldi idrarla öglen bide

Burada bir arkadaş ovulasyon testi koyu çıkmasıyla öğrendi.. Olabilir tabiki cnm, sen yinede reglini bekle, inşallah Rabbim gönlündekini verir
İnşallah canim aminnn hayirlisi neyse o olsun hepimize dualarım mecburen beklemedeyim zaten az kaldı regle erken tarih yaniltabiliyor en kesin regli beklemek..Bide bugün kaşinti ile uyandi vücudumda igne batmasi gibi biseyler oluyor kasintidan delirdim böyle huylanma gibi

Buda bir belirti olabilir elbet, herkeste farklı gösteriyor aslında ağzının tadı değişir, böyle demir gibi sanki kan içmişsin gibi, baş ağrın başlayabilir, en erken belirtiler bildiğim yaşadığım bu, mide bulantısı adet geçmesinden çok sonra başlıyor.. Yani bunlar olabilirde olmayabilirde hiç belirti yaşamayabilirsinde inşallah Rabbim sağlığıyla gelecek bir bebek nasip eder cnm

Günaydın kuzular sizce teste düşüş var mi düne göre yoksa aynı mi

Eklentiler

• 4E5D28FA-78A9-4CE9-A07E-69583EC2F9BD.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 422D3A69-35EB-49EF-BE30-FCA2D150FF1B.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum
Canım benim de çatlatma iğnesinin 16. Günü gittim beta hcg 8.9 çıktı doktor her şey olabilir dedi, aradan birkaç saat geçti adet oldum, inşallah seninki sağlıklı gebeliktir

Kahve akıntı geldiyse bi ara verin istersen belki yerleşmedir

T
Tamam canım test yapma artık sadece 4 günü iyi değerlendir inşallah bize hayırlı haberler verirsin bol şans ☘
☺ Çok teşekkür ederim, aslında çok sabrım kalmadı 4 yıldır korunmamamıza rağmen pko yüzünden gebe kalamadım. İlk kez bu ay yumurtlama kontrolü yaptım umarım hayırlı haberler vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…