Canım T çizgisinin silikleşmesi lazım ikisi de yumurtlama bununMerhaba Arkadaşlar,
ben pcoyum uzun aradan sonra 3 eylülde tarlusal sayesinde regl oldum. Reglin 9. günü yani dün yumurtalığımda ağrı hissedip ovuşasyon testi yaptım. Yumurtlamış olaibilir miyim sizce? Bugün bir tık daha silik.
Çok teşekkürler cevabın için :)Canım T çizgisinin silikleşmesi lazım ikisi de yumurtlama bunun
Hayır canım bir gün arayla devam et şimdilik silik görünce 4 gün değerlendirÇok teşekkürler cevabın için :)
Dünü değerlendirdik, bugün ve yarını da mı değerledirmek gerek gebelik için?
Teşekkürler :)Hayır canım bir gün arayla devam et şimdilik silik görünce 4 gün değerlendir
Verdim canım yani dediğim gibi hiç
Belli olmuyor benimki bazen 25 güne bazen 30-33
Canım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bittiCikti mi sonuclarin
Burada bir arkadaş ovulasyon testi koyu çıkmasıyla öğrendi.. Olabilir tabiki cnm, sen yinede reglini bekle, inşallah Rabbim gönlündekini verirBendede aynen dedigin gibi dogru uzuyordu idrar yaparken o akinti oldu 12. gün önceydi simdi ovu koyu cikiyor ama gebelik belirtiside var kafam karisik ovu yine koyu gidiyor
Canim yaptim ama yazamadim sabah ilk idrarla yaptim ama birsey yok normal bir marka bulabildim erken gebelik olsada cok erken olabilir henuze eşimde evdeydi değerlendirdik ne olur ne olmaz bugunde ovu koyu hafif kahve akinti geldi idrarla öglen bideHani gebelik testi yapacaktın sen ne zaman yapcan
İnşallah canim aminnn hayirlisi neyse o olsun hepimize dualarımBurada bir arkadaş ovulasyon testi koyu çıkmasıyla öğrendi.. Olabilir tabiki cnm, sen yinede reglini bekle, inşallah Rabbim gönlündekini verir
Buda bir belirti olabilir elbet, herkeste farklı gösteriyor aslındaİnşallah canim aminnn hayirlisi neyse o olsun hepimize dualarımmecburen beklemedeyim zaten az kaldı regle erken tarih yaniltabiliyor en kesin regli beklemek..Bide bugün kaşinti ile uyandi vücudumda igne batmasi gibi biseyler oluyor kasintidan delirdim böyle huylanma gibi
Canım benim de çatlatma iğnesinin 16. Günü gittim beta hcg 8.9 çıktı doktor her şey olabilir dedi, aradan birkaç saat geçti adet oldum, inşallah seninki sağlıklı gebeliktirCanım kan testi verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimalle iğnenin 14.günü bitti
Çatlatma İğne etkisi değildir artık 15.güne giriyorum
UmarımCanım benim de çatlatma iğnesinin 16. Günü gittim beta hcg 8.9 çıktı doktor her şey olabilir dedi, aradan birkaç saat geçti adet oldum, inşallah seninki sağlıklı gebeliktir
Kahve akıntı geldiyse bi ara verin istersen belki yerleşmedirCanim yaptim ama yazamadim sabah ilk idrarla yaptim ama birsey yok normal bir marka bulabildim erken gebelik olsada cok erken olabilir henuze eşimde evdeydi değerlendirdik ne olur ne olmaz bugunde ovu koyu hafif kahve akinti geldi idrarla öglen bide
Bahsettiğin silikleşme bu değil mi? Bugün itibari ile çatlamış mı oluyor yumurta artık?Hayır canım bir gün arayla devam et şimdilik silik görünce 4 gün değerlendir
Evet canım çatlamışBahsettiğin silikleşme bu değil mi? Bugün itibari ile çatlamış mı oluyor yumurta artık? Eki Görüntüle 2690020
Evet canım çatlamışbunu bugün mü yaptın
Tamam canım test yapma artık sadece 4 günü iyi değerlendir inşallah bize hayırlı haberler verirsinevet bugün yaptım
☺ Çok teşekkür ederim, aslında çok sabrım kalmadı 4 yıldır korunmamamıza rağmen pko yüzünden gebe kalamadım. İlk kez bu ay yumurtlama kontrolü yaptım umarım hayırlı haberler vermek nasip olurT
Tamam canım test yapma artık sadece 4 günü iyi değerlendir inşallah bize hayırlı haberler verirsinbol şans ☘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?