• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama Dönemi Hesaplama Son 3 Ay | Jin. Op. Dr. Yeşim Yerçok Benim yumurtlama gunum tutuyor buna göre..
sizde bir bakin bu doktorun sayfasinda güzel bilgilendiriyor tek yumurta salinir diyor. Düzenli adet görende yumurtlama problemi yoksa tek yumurta.

Arkadasim 23 yasinda polistikoverdi 3 ayda bir duzensiz adet olurdu genc kizken bilmiyodu ve doktoru birden fazla yumurtluyorsun demisti 10 yil önceki bir olay bunu cok duydum duzenli iliski takibiyle hamile kalmisti kendiliginden hic umudu yoktu 3 ayda. Sogan kürüde yapmisti birde. 2 cocugu oldu Allah isterse bizde cabalarsak nasip olur inşallah 🙏

Daha cok erken canim 1 sene normal diyor doktor.Benimde bugün 1 yil oldu ama dogum kontrol hapi biraktiktan sonraki sürec zaman aliyormus..stres yeme icme hersey etkiliyor yilin yarisi zaten corona stresi ile devam ediyor bunlar hep etken . Vajinal.enfeksyonda etkenmis. Kalbini ferah tut..Kader gayrete aşıktır. Umut etmek Allah'tan Umutsuzluk şeytandır🌿Umudumuzu kaybetmeyelim..🙏Düzenli ilişki şartmiş yoksa spremler kalitesizlesiyormus 2 günde iliski bir kalma ihtimali %85 diyor doktor mutlaka yumurtya denk gelicektir. Eger sorun yoksa ciftlerde; sabah 7 den once spremin en verimli saatiymis hareketli tabi bide ters ilişki deneyin dediler yuzüstü🙈rahim ters olabiliyormus kadinlarda ters yatin bitince kalmayin 30 dk bide sabaha kadar uyu yikanmadan dedi bir arkadasimda.(kalan bayanlardan edindiğim bilgiler) kadin ve erkek te bir sorun yoksa yumurtlamadan sonra sık ilişki 3 gün peşpeşe yada bigün arayla cunku icerde bol sprem olmasi kalma oranini yukseltirmis.👍
Ne güzel yamışsın canım yaa😍 imşallah hayırlı haberler alırıız💕

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım zaten devam ediyoruz bir gün arayla ilişkiye sadece neden hep koyu çıkıyor ona kafam takıldı 😊
Peki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçer🤔 belki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm🙏☺️

Ben pko luyum geçen yıl tiroid ilacında başladığım ay femera ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sonrasında düşük yaptım o zamandır uğraşıyorum klomen femera ama banamısın demedi 1 yıl oldu kalamadım tabi bir ara bıraktım tedavileri 3 ay üstüne adet oldum sonra soğan kürü yaptım peşine de testere dişli çayı içtim bu ay çok net yumurtlama belirtileri hissediyorum bakalım ne olur herşeyi deniyorum bana soğan kürü ve testeredişli iyi geldi
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Peki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçer🤔 belki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm🙏☺️
Baya akıntım var canım kasıklarımda da ağrım var bilmiyorum yani ama hep böyle koyu çıkması beni düşündürüyor çok hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏

Peki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçer🤔 belki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm🙏
Bendede aynen dedigin gibi dogru uzuyordu idrar yaparken o akinti oldu 12. gün önceydi simdi ovu koyu cikiyor ama gebelik belirtiside var kafam karisik ovu yine koyu gidiyor🙈

Bugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌

Eklentiler

• 20200912_132413.webp
    20200912_132413.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 37
Bugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌
Benimde böyle ne oluyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_20200912_131550.webp
    IMG_20200912_131550.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar, merhaba. Benim bu testim bozuk mu nedir bugün yaptığım anlamadım. Önce tam ortadan enine bir çizgi çıktı sonta ikici çicgi belirdi. İlk çizgi zaten belirmişti. ama bu ortada çizgi çıkması falan ikinci çizgiyi çok hayalet yaptı düne kadar bu kadar slik değildi ikinci çizgi

Eklentiler

• IMG_20200912_124532.webp
    IMG_20200912_124532.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43
Benimde böyle ne oluyor anlamadım
Bende anlamadim vallahi canim heyecanla bekliyorum regle 5 gün kala yumurta catlarmi kafam karisti dogrusu ama ruh halim halsizim bu sabahta kasinti var vücudumda karnimda sanki patlamalar oluyor degisik🤔 az kaldi ekleyelim bakalim heyecanla💋🙈❤ pikten sonra mutlaka lh dusermis

Hani g
Bunlar iyi değil mi diyorsun yani ama iyi olmasa eczane satmaz ki
İşe yarıyo ama netlik açısından laboquick daha net görünüyo

Bende anlamadim vallahi canim heyecanla bekliyorum regle 5 gün kala yumurta catlarmi kafam karisti dogrusu ama ruh halim halsizim bu sabahta kasinti var vücudumda karnimda sanki patlamalar oluyor degisik🤔 az kaldi ekleyelim bakalim heyecanla💋🙈❤ pikten sonra mutlaka lh dusermis
Hani gebelik testi yapacaktın sen ne zaman yapcan 😂

Şimdi çatlamış mı oluyor😱 anlamadım ben tam silik mi olması lazımdı. Her ay 15.günde çatlarken 11.gün olma ihtimali olur mu ya😢

Eklentiler

• C57D2020-F937-4CE2-9CC0-3D13B87E46B0.webp
    C57D2020-F937-4CE2-9CC0-3D13B87E46B0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26
  • BF2704F3-0057-4483-A89F-99D017ED0436.webp
    BF2704F3-0057-4483-A89F-99D017ED0436.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X