Bugün de mi koyu çıktıCanim cok teşekkür ederim umarim hic bir problem yok dedi doktor ama duzenli yapmiyorduk bu sefer işi sıkı tutuyoruz allahin izniyle inşallah dedigibiz gibi olur. Hep cizgi var sanki yaptigimda beri sol kasikta batmada var. Bugünde cizgi var kafam cok karisti hep duzenli oluyorum 28_30 günde bir hep düzenli olurum ayin 21 22 sinde olacagim. Bide boyle takip etmek istedim cok kalan varmis kızlar
Bugün de mi koyu çıktı
Teşekkürler canim güzel yorumlarin icin inşallah öyledir kuzum12.gün pik olmuş 13 veya 14 çatlamış ve değerlenirmişsiniz tekrar koyulaşma var 2.çizgide eğer koyulaşma devam ederse gebelik ihtimali yüksek çünkü hamile kalanlarda da 2. Çizgi koyu çıkıyo
İnşallah güzel haberlerini duyarızTeşekkürler canim güzel yorumlarin icin inşallah öyledir kuzum.Hergün degerlendirdik. 6.gün basladik 1 gun arayla sabahleyin..12.gunden sonra hergun araliksiz birliktelik oldu.Sol kasikta batma var şuan belime dogru batiyor bacagima dogru elektrik carpmasi gibi insallah rabbimden hayırlısı 20 regl tarihim 12 gün var bakalim.
Son durum bu sekilde devam ediyor kizlar
İnşallah canim benimİnşallah güzel haberlerini duyarız
İnşallah güzel haberlerini duyarız
Evet canim düzenli oluyorum 19-20 regl tarihim tahmini.. gecen ay 21 oldum heray 1-2 gün öne atarak gelir benim.Adet dönün kaç gün düzenli mi oluyosun 28 ise 9 gün kalmış
Evet canim düzenli oluyorum 19-20 regl tarihim tahmini.. gecen ay 21 oldum heray 1-2 gün öne atarak gelir benim.
Yumurtlamadan sonra 12. Gün bakabilirsin gebelik testineForumda okudum sonrada koyu artiş devam edenler hep gebelik görmüş benim cizgi yeniden basladi catladiktan sora allahim insallah hayirlisi olsun kizlar hepimizin❤
Gebelik testinde kac gunde cikar sizce ovulasyona göre 12.gün yumurtlamaysa
1 eylüldü..9 gün oldu✌
Forumda okudum sonrada koyu artiş devam edenler hep gebelik görmüş benim cizgi yeniden basladi catladiktan sora allahim insallah hayirlisi olsun kizlar hepimizin❤
Gebelik testinde kac gunde cikar sizce ovulasyona göre 12.gün yumurtlamaysa
1 eylüldü..9 gün oldu✌
Benimki gibi seninde ertesi gun siliklesmis catlama olmus canim biz hic bos gecirmedik bugunleri özellikle sabah olmasi iyiyimis sperm kalitesi acisindan yuzustu yat ve oyle deneyin bitincede yattim rahim ters olabiliyormus ondan tutmuyormus bazen onuda denedik..yumurtlama ve catlama gunlerini bos gecirmeyin ben onu anladim.Inşallah hamilesindir . Benimde testlerim böyle 9.Gun olan bugün silinmeye başladı Eki Görüntüle 2687732 Eki Görüntüle 2687732 Eki Görüntüle 2687733
Silik devam ederken en koyugün ben 12.gündü. Yumutlama oldu hissettim kasiklarimda bende ayni marka şuanda pik dedikleri ayni koyulukta yada daha koyu olan gün sonra siliklesiyor catlama olduysa öyle anladim okuduklarimdan. 3 günu boş gecirmeyin bugünlerde canim..Ama simdi benim yine koyu devam ediyor insallah gebelik vardirBenim de bugün böyle bu ovulasyon testinin t çizgisi yarısı koyu yarısı silik çıkıyo bazen daha silik oluyo ama bugün koyu geldi bana acaba pik mi oluyo bişey anlamıyorum laboquick marka
Benimki gibi seninde ertesi gun siliklesmis catlama olmus canim biz hic bos gecirmedik bugunleri özellikle sabah olmasi iyiyimis sperm kalitesi acisindan yuzustu yat ve oyle deneyin bitincede yattim rahim ters olabiliyormus ondan tutmuyormus bazen onuda denedik..yumurtlama ve catlama gunlerini bos gecirmeyin ben onu anladim.✌
8.Gün pik olmuş 9 da çatlamış mutlaka değerlendir bugünüInşallah hamilesindir . Benimde testlerim böyle 9.Gun olan bugün silinmeye başladı Eki Görüntüle 2687732 Eki Görüntüle 2687732 Eki Görüntüle 2687733
Değerlendirmişsin şimdi okudum8.Gün pik olmuş 9 da çatlamış mutlaka değerlendir bugünü
Benim de 15. Gün bugün koyu çıktı ama pik oldu mu olmadı mi belli değil olmamış gibi geldi bana neyse yarın da yapcam bakayım ne çıkar dünkü daha siliktiSilik devam ederken en koyugün ben 12.gündü. Yumutlama oldu hissettim kasiklarimda bende ayni marka şuanda pik dedikleri ayni koyulukta yada daha koyu olan gün sonra siliklesiyor catlama olduysa öyle anladim okuduklarimdan. 3 günu boş gecirmeyin bugünlerde canim..Ama simdi benim yine koyu devam ediyor insallah gebelik vardir
8.Gün pik olmuş 9 da çatlamış mutlaka değerlendir bugünü
İnşallah inşallahDeğerlendirdiminşallah hayırlısıyla gelir bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?