• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah inşallah 🤗
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim ohh köyde mis gibi doğal besleniyorsunuzdur istanbulda hersey daha zor stres yapmayin dedi bana doktor hicbir sorun yok sadece yumurtlamaya denk gelmiyordu bizim sanirim cunku düzenli ve yumurtlama haftası peşpeşe yapmak gerekiyormuş.Kacirmamak icin takvime not aliyorum yaptiklarimi sizinlede paylasirim.iyi oluyor böyle insan kimseyle paylasamiyor ne yapcagini inan bilemiyorsun yeni evliysen..🙏 💋

Arkadaşlar merhaba.. Bugün adetimin 10. Günü ve ben ovülasyon testi yaptım aşağıdaki gibi çıktı ilk defa yapıyorum. Kullananlar varsa anlamını bilen varsa yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum 😊Eki Görüntüle 2685764
Yumurtan oluşmuş bugünü değerlendir:) c çizgisi T den daha koyu çıkana kadar her gün tekrarla canım. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin hayır ile

İnşallah kizlar hepimizden güzel haberler gelsin..Benimde sol kasikta batma elektrik gibi birseyler oluyor göğüslerim de sizlama batma var.bakalim hangimizden gelecek güzel haberler heyacanla bekliyorum kizlar sizlerinkinide🙏💋💋👧

Benim bugünde koyu ihtimal varmidir sizcede🙏🙈 20.gün teste devam . Regle kadar yapicam bakalim kizlar merak ediyorum ilk defa yapiyorum nasil cikicak diye bitene kadar. Çoklu paket almistim en son 2 gebelik hediyeydi gitti gidiyor cok uygundu

Eklentiler

• 20200909_172206.webp
    20200909_172206.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200908_190345.webp
    20200908_190345.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
Benim bugünde koyu ihtimal varmidir sizcede🙏🙈 20.gün teste devam . Regle kadar yapicam bakalim kizlar merak ediyorum ilk defa yapiyorum nasil cikicak diye bitene kadar. Çoklu paket almistim en son 2 gebelik hediyeydi gitti gidiyor cok uygundu
Yumurtlaman olmuş tekrar test yap canım eğer silik çıkarsa çatlama olmuş demektir 4 günü iyi değerlendir inşallah tutar 🙏

Kizlar benim suanda yaptigim 3 saniyede t cizgisi ilk önce kopkoyu olarak ilerledi ve c den once belirli lavobada şok oldum ya ikinci yumutlamami iliskiye ara vermistik kasiklarimda hamilelik belirtiside var elektrik carpmasi burma gibi goguslerim 10 gündur sizliyor..Genellikle gebe kalanlarda boyle seyler olmus okudurm ihtimal varmi kizlar kafam karisti

Eklentiler

• 20200910_160419.webp
    20200910_160419.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200910_160509.webp
    20200910_160509.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar benim suanda yaptigim 3 saniyede t cizgisi ilk önce kopkoyu olarak ilerledi ve c den once belirli lavobada şok oldum ya ikinci yumutlamami iliskiye ara vermistik kasiklarimda hamilelik belirtiside var elektrik carpmasi burma gibi goguslerim 10 gündur sizliyor..Genellikle gebe kalanlarda boyle seyler olmus okudurm ihtimal varmi kizlar kafam karisti
Canım yumurtlama günün bugün teste devam t çizgisi kaybolana kadar ayrıca ilişkiyi de ihmal etme gün aşırı inşallah tutar da güzel haberlerimizi de yazarız 🙏😇

Ya 2.kez yumurtluyosun ya da bebiş geliyooo😍😊

Ya 2.kez yumurtluyosun ya da bebiş geliyooo😍😊
Ayyy agzin bal damliyo canim inşallah öyledir dile benden ne dilersen😘💋💋 umutlanmaya başladim🙈 🙏 rabbim bize yardim etsin..belim agriyor bu belirtiler ayın 1.den sonra basladi kizlar boyle 1 hafta agri sürmez dimi adet belirtilerim yok benim adet den 24 saat önce başlar kasik agrim olur hafiften regl olurum hemen ve 1 gunde biter agrim..bu farkli gecmeyen bir hareketlik var uyutmuyor kalcamda uyuşma var. Yaa ikici kez yumurtlasamda ya kaldiysam ilişkiye girmek sıkıntı bidaha tutunmayi engellermiş demişlerdi.

Canım yumurtlama günün bugün teste devam t çizgisi kaybolana kadar ayrıca ilişkiyi de ihmal etme gün aşırı inşallah tutar da güzel haberlerimizi de yazarız 🙏😇
Ayyyy aminnn canim insallah belirtilerde var napcam bilemedim belirtiler varken yapmakta sıkıntı zarar veriyormus yumurtlama haftası da bolca yaptiysaniz ara verin demislerdi.😘🙏

Ayyyy aminnn canim insallah belirtilerde var napcam bilemedim belirtiler varken yapmakta sıkıntı zarar veriyormus yumurtlama haftası da bolca yaptiysaniz ara verin demislerdi.😘🙏
Evet canım ara verin derken gün aşırı siz yine değerlendirin rabbim varsa da korur inşallah herkes sonuçlarını yazsın lütfen çok merak ediyorum inşallah hamişim diye yazarız hepimiz 🙏😇😊

Ayyy agzin bal damliyo canim inşallah öyledir dile benden ne dilersen😘💋💋 umutlanmaya başladim🙈 🙏 rabbim bize yardim etsin..belim agriyor bu belirtiler ayın 1.den sonra basladi kizlar boyle 1 hafta agri sürmez dimi adet belirtilerim yok benim adet den 24 saat önce başlar kasik agrim olur hafiften regl olurum hemen ve 1 gunde biter agrim..bu farkli gecmeyen bir hareketlik var uyutmuyor kalcamda uyuşma var. Yaa ikici kez yumurtlasamda ya kaldiysam ilişkiye girmek sıkıntı bidaha tutunmayi engellermiş demişlerdi.
Ne dileyeyim dua dua dua birbirimize dua edelim 🙏🤲 benim de regl den hemen önce olur ağrılarım ama bu ay şuan 16.gündeyim belim ağırıyo ve adet ağrısı gibi hafiften ağrım oluyo acaba yumurtlama belirtisi mi yoksa nedir anlayamadım normalden farklı şeyler oluyo bu ay hayırlısı

Evet canım ara verin derken gün aşırı siz yine değerlendirin rabbim varsa da korur inşallah herkes sonuçlarını yazsın lütfen çok merak ediyorum inşallah hamişim diye yazarız hepimiz 🙏😇😊
İnşallah canım biz de gün aşırı devam ediyoruz adet bitiminden itibaren

Back
X