- 6 Mart 2021
- 124
- 59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım havuc ye. Catlamamis yumurtanEki Görüntüle 2986885 kızlar merhaba son 3 testim pik mi ve nasıl değerlendirmem gerekiyor ekstra yapmam gereken bişey var mı ve hangi pozisyon değerlendirmeye daha müsait
Canım aslında şöyle ilk iki test düne ait emin olmak adına yaptım 3. Test ise bugüne aitCanım havuc ye. Catlamamis yumurtan
Merhaba sizin ayın 14 unde yumurtlama olmus ama yumurtlama testleri hergun aynı saatte yapılır diğerlerini yorumlamak zor o yuzdenmerhaba; bende daha yeni başladım aslında ovulasın kullanmaya. Anlamaya , öğrenmeye çalışıyorum da biri bana yardımcı olabilir mi acaba? Durum nedir bunlarda?
Eki Görüntüle 2990663
Merhaba yazınızı yazalı çok olmuş ama bunu okuyunca işte ben dedim benim ovulasyon testleriyle takip ettiğim kadarıyla yumurtlamadan tam 11 gün sonra adetim geliyor ve adetim çok az geliyor bir anormallik sezmiştim. Sizin dediğinize göre luteaz faz yetmezliği oluyor. Bu tam olarak nedir böyle olunca ne yapmak gerekir acaba.. ben de araştıracağım gerçi ama siz de cevap verirseniz sevinirimBu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
Üstüne görmüş olabilirsiniz teste göre hamilesiniz fakat şiddetli bel kasık ağrınız varsa biran önce doktora gitmenizi tavsiye ederimEki Görüntüle 1952894 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
VeEn sondaki 7 Şubat öyle başlıyor fotoda tarih yazıyorKızlarla testlerini atıyorum bı bakar mısınız sırasıyla 7/8/9 Şubat sabah 6 ve 10 ;30
4/5 gün kala çıkiyormuş sabah ilk tuvaletle yapılması gerekiyor hayırlı sonuçlar olsun inşAllah canımAdete kaç gün kala gebelik testi yapsak çıkar kızlar
Adet oldum canım bi daha ki aya hayırlısı artık4/5 gün kala çıkiyormuş sabah ilk tuvaletle yapılması gerekiyor hayırlı sonuçlar olsun inşAllah canım