Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ovulasyon testime bakar mısınız? 13. gün yumurtlama mı?
D09F7358-13CE-4063-AB44-CF23D7D28129.jpeg

Merhaba arkadaşlar ,yumurtalama ve çatlama gözüktüğünden sonra teste devam etmeye gerek var mı adet olana kadar ?

Merhaba arkadaşlar sizce pik mi? Disaridaydik 4 saat bekleme süresi oldu, normalde 2 saat sıvı almayın diyorlar, ama ben bu 4 saatte sıvı da tükettim, test yanılmaz dimi bu durumdan dolayı?

Eklentiler

• IMG_20220301_220905.jpg
    IMG_20220301_220905.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba kızlar bugün yaptığım ovü testi bu pik yapmış mı acaba ilk defa yapıyorum daha mı koyu olması gerekiyor?
IMG_20220305_123844.jpg

Merhaba hanimlar benim bu ay 23 ve 24 ünde bolca akıntı ile birlikte piki gördüm ve değerlendirdim. Yalnız son iki gündür yine pike doğru gidiyor ama akıntı yok bu normal mi başına böyle bisey gelen var mı?

Merhabalar ☺️ Aranızda yeniyim. İlk defa ovülasyon testini deneyimleyen biri olarak benden daha bilgili arkadaşlarıma sorum olacak. Adet bitiminden 3 gün sonra testi yapmaya başladım. 4 martta silik gördüm 5 martta netti 6 martta silikleşti 7 martta daha da silikti. Ama görünüyordu. 4-5-6-7 değerlendirildi. Sadece pik günü değerlendirilmesi yeterli mi ? Yoksa bizim yaptığımız şekilde günler değerlendirilmeli mi ? Bir de kaçıncı günden itibaren erken gebelik testi yapılmalı ?

arkadaşlar benim de bir sorum var, tek tüpüm var. bu yüzden testlerde iki çizgiyi de çok koyu görmüyor olabilir miyim?

merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim batın son günü dün dü 27.03 yani testleri bugün almayı düşünüyorum önerdiğiniz ovulasyon testi var mı hepsi aynı mı yoksa... bide adet bitiminden 3. günde yapmaya başlasam olur mu ?

merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim batın son günü dün dü 27.03 yani testleri bugün almayı düşünüyorum önerdiğiniz ovulasyon testi var mı hepsi aynı mı yoksa... bide adet bitiminden 3. günde yapmaya başlasam olur mu ?
Ben innovita markası alıyorum..çok net gösteriyor

Ben bezdim artık 😂 napcagimi ne zaman olması gerektiğini şaşırdım tek tupum var benimde yeni ameliyat oldum 15gun sonra ilişki başladım temizledim ne de olsa diye Nisan 13.de ilişki oldu ameliyattan sonra ilk ilişki bugün hafif kahve rengi afedersiniz sümüksü gibi lekelenmem var sadece peceteye silince geliyor pet koydum tertemiz göğüsler sis kasık ağrısı var adet günümüzde var ameliyattan sonra geç gelebilir diye düşündüm adet ama şuan çok erken böyle sorun yaşayan oldumu lakoroskopi ameliyatı geçirip

Selam kızlar ovulasyon test yaptım ama anlamadım🤷🏼‍♀️ bilen var mı adetimde takvime göre 2 gün geçmiş ve her test yapışımdada bu sonuç var clear bulue markası yardımcı olursanız sevinirim.🙏
IMG-20220428-WA0030.jpeg

Selam kızlar ovulasyon test yaptım ama anlamadım🤷🏼‍♀️ bilen var mı adetimde takvime göre 2 gün geçmiş ve her test yapışımdada bu sonuç var clear bulue markası yardımcı olursanız sevinirim.🙏
Eki Görüntüle 3057790
Geç yumurtlamış da olabilirsin gebe de olabilirsin kuzum adetin geçmişse gebelik testi yap istersen

X