- 16 Şubat 2020
- 405
- 521
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşAllahAdet oldum canım bi daha ki aya hayırlısı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşAllahAdet oldum canım bi daha ki aya hayırlısı artık
İnşallahhh isteyen herkeseHayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşAllah
Yumurtlama gibi duruyor canım benimde ilk gün böyle ertesi gün biraz daha koyusu çıkmıştıMerhaba ovulasyon testime bakar mısınız? 13. gün yumurtlama mı?Eki Görüntüle 3013942
Çok teşekkür ederimYumurtlama gibi duruyor canım benimde ilk gün böyle ertesi gün biraz daha koyusu çıkmıştı
PCO varsa pik sürer 3 4 gün görenler oluyorKızlar ovü testlerinde 3-4 gün pik sürer mi?
Ben innovita markası alıyorum..çok net gösteriyormerhaba ben de ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim batın son günü dün dü 27.03 yani testleri bugün almayı düşünüyorum önerdiğiniz ovulasyon testi var mı hepsi aynı mı yoksa... bide adet bitiminden 3. günde yapmaya başlasam olur mu ?
Geç yumurtlamış da olabilirsin gebe de olabilirsin kuzum adetin geçmişse gebelik testi yap istersenSelam kızlar ovulasyon test yaptım ama anlamadım bilen var mı adetimde takvime göre 2 gün geçmiş ve her test yapışımdada bu sonuç var clear bulue markası yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 3057790
Yok gebe değilmişim kuzum öğrendim nasibimizde varsa annelik oluruz birgün inşallahGeç yumurtlamış da olabilirsin gebe de olabilirsin kuzum adetin geçmişse gebelik testi yap istersen