Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah ya hayırlı olsun :) ovulasyonda pık gordukten sonra nasıl degerlendırdın canım ekstra bıseyler yaptın mı yedınmı bıze yazar mısın
ben pcosluyum. ve kiloluyum dr kilo verdiğim takdirde kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylemişti.
ben bu ay baya dikkat ettim spor yaptım ufak yürüyüşler, akşam yemeğinden sonra bişey yemedim.
pik gününü, önceki günü, ve pik sonrası değil ertesi günü değerlendirdik.
bol dua, olumlu düşünme bu kadar.
allah isteyen herkese nasip etsin. en büyük duam bu. bide bebeğimin bana sımsıkı tutunması :)

ben pcosluyum. ve kiloluyum dr kilo verdiğim takdirde kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylemişti.
ben bu ay baya dikkat ettim spor yaptım ufak yürüyüşler, akşam yemeğinden sonra bişey yemedim.
pik gününü, önceki günü, ve pik sonrası değil ertesi günü değerlendirdik.
bol dua, olumlu düşünme bu kadar.
allah isteyen herkese nasip etsin. en büyük duam bu. bide bebeğimin bana sımsıkı tutunması :)
cok guzel maşallaaahh bu heyecanın tarııfı yoktur emınım.
darısı bızlerın basına olsun.
Rabbım saglıkla kavustursun sızıde ınsallah

Arkadaşlar merhaba, ben Eylül ayında ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım çok şükür.

Ne var ki gebelik devam etmedi. Bu ay yeniden denemek istedik.

O zamandan kalan testlerim vardı, adetin 5. günü başladım yapmaya. Ama ne varki T çizgileri çok çok silik. Hamile kaldığım ay, pik evet çok koyuydu ama adetin 5. günü yapmaya başladıklarım da daha netti şimdiye göre.

Yumurtlama olmayacak mı, bu ne demek şimdi?

Arkadaşlar merhaba, ben Eylül ayında ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım çok şükür.

Ne var ki gebelik devam etmedi. Bu ay yeniden denemek istedik.

O zamandan kalan testlerim vardı, adetin 5. günü başladım yapmaya. Ama ne varki T çizgileri çok çok silik. Hamile kaldığım ay, pik evet çok koyuydu ama adetin 5. günü yapmaya başladıklarım da daha netti şimdiye göre.

Yumurtlama olmayacak mı, bu ne demek şimdi?
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? O baya etkiliyor. Bide daha adetin 5. Günü silik olması normal.

Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? O baya etkiliyor. Bide daha adetin 5. Günü silik olması normal.

Evet dikkat ediyorum sayılır. 3-6 arası yapmaya çalışıyorum. 5. gün başladım bugün 4. Testi yaptım ama oldukça silik çıkıyor. Geçen sefer yaptığımda test hemen koyulaşıyordu, şaşkınım açıkçası

Kızlar merhaba .
24 ünde dr gittim yumurtaladoğımı söylemişti ve biz 1.5 haftadır çalışma yapıyoruz. Gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 7 gün var . Elimde ovulasyon testi vardı onu da yaptım ama pek bilgim yok .
İlk baştaki sabah yaptım
2.sırada ki 2 saat sonra
Tekrar mı yumurtluyorum ben anlayamadım

Eklentiler

• 1E9223F2-9AB8-4BA0-A09F-2C7D193E4829.jpeg
    1E9223F2-9AB8-4BA0-A09F-2C7D193E4829.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar benim testime de bakar mısınız en alttakini şimdi yaptım çatlamasını mı bekleyeyim ilişki için

Eklentiler

• 8CA2D497-EBF3-4D25-B974-CFFAF1F9277C.jpeg
    8CA2D497-EBF3-4D25-B974-CFFAF1F9277C.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar merhaba .
24 ünde dr gittim yumurtaladoğımı söylemişti ve biz 1.5 haftadır çalışma yapıyoruz. Gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 7 gün var . Elimde ovulasyon testi vardı onu da yaptım ama pek bilgim yok .
İlk baştaki sabah yaptım
2.sırada ki 2 saat sonra
Tekrar mı yumurtluyorum ben anlayamadım
Merhaba,tekrar yumurtlama yok şuan.T çizgisi c kadar koyu değil. Adet gecikmeni bekle inşallah pozitif sonuc alirsin🙏🏻
Kızlar benim testime de bakar mısınız en alttakini şimdi yaptım çatlamasını mı bekleyeyim ilişki için
En altta ki pik olmuş. Yumurtlama zamani+çatlama zamani degerlendirdiniz inşallah 🙈
Bu konuyu bende merak ediyorum. Dogru zaman ne zaman. Pik olduğunda mi yoksa çatlama olduğunda mi.
Merhaba, doğru zaman ovulasyonla takip ediliyorsa yumurtlama görülen ilk gün,yumurtlama bazen 2 bazen 3 gün sürebiliyor bu günler önemli.Ve catlama olan ilk gün. Kimisi catlama sonrasi 2 gün degerlendiriyor veya sürekli.Sonra ilişki olmasada oluyor 😊

Kızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım

Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam

Eklentiler

• IMG_20220109_175946.jpg
    IMG_20220109_175946.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 80
İyi gunler arkadaslar.ovulasyon testine yeni basladim bugun goguslerim cok hassas ve sag kasığım da agriyr. Testle alakali yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• CA8EA5F0-1FF4-442D-B509-5B2B8A7E150A.jpeg
    CA8EA5F0-1FF4-442D-B509-5B2B8A7E150A.jpeg
    206,2 KB · Görüntüleme: 178
X