Merhaba kızlar. Moralim çok bozuk fikri olan varsa yardım rica etmeye geldim. Normalde 30/31 ocak ovulasyon tarihimdi. Ancak dün şüphelendim ovulasyon testi yaptım. İki çizgide aynı renk ve koyuydu. Geçen ay test o şekilde her iki çizgi de koyu iken ilişki yaşanmıştı. Ertesi gün T çizgisi daha koyu olmuştu ancak eşim 24 saatlik nöbetine gittiği için o günü değerlendiremedik ama bir önceki günü değerlendirdik diye rahattık. Lakin geçen ay gebelik gelişmedi. Bizde bu ay iki çizgi de aynı koyulukta çıkarsa 1 gün bekleyelim demiştik.dün iki çizgide aynı şekilde koyu idi. 1 gün bekleyelim dedik bugün çizgilerden biri daha silikleşmeye başladı. Saat 3 de doktor randuvumuz var. Akşamı değerlendireceğiz ancak sanırım bu ay yine kaçtı tren. Çok mutsuzum ya, daha ovulasyon tarihime vardı oysa. Eşim acil serviste doktor olduğu için sürekli denk getiremiyoruz. Eşim gün aşırı ilişki şansı düşürür cinsel perhiz yapmalıyız dediği için ayda 2 defa ancak beraber oluyoruz. Gerçekten bu süreç mental olarak çok yordu beni