Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar elimde ovülasyon testi ve erken gebelik testi var isteyenlere ücretsiz gönderebilirim kargoyu kendiniz karşılarsınız sadece.

Merhabalar ben size birsey danismak ıstiyorum. Ben her ay düzenli adet olurum. Bu ay adetim 2 gün gecikti ve 3 gündür olduğundan cok az geliyor pedi doldurmuyor bile. Bugünde kesildi kesilcek. Sizce hamilemiyim?

Merhabalar dün ki testim silikti bugün ki bu şekilde çıktı eşimde yok iş dolayısıyla pazar akşamüstü dönücek yumurtlama be zaman oluyor du çift çizgi mi çıktığında silik mi olunca

Eklentiler

• IMG_1444.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 147
Merhabalar dün ki testim silikti bugün ki bu şekilde çıktı eşimde yok iş dolayısıyla pazar akşamüstü dönücek yumurtlama be zaman oluyor du çift çizgi mi çıktığında silik mi olunca

Yumurtlama çift çizgi çıktıktan 24-36 saat sonra gerçekleşiyor canım. Bugün böyle çıktıysa yarın yumurtlama gerçekleşir Cumartesi güne kadar da sağlıklı kalabilir. Şanslıysan eğer 36 saat sonra ovülasyon olur da pazar günü döllenme olma ihtimali olur

Sanırım şanssızım geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün silikleşmişti bu ay da kaçırdık

24 saat icinde yumurtlama olacak demek kuzum.

Ovülasyon testi yumurtlama olduktan sonra kaç gün içinde pozitif gösteriyor ben yumurta takibi yapmak istiyorum bugün ovülasyon testi ile ama geç kalmış olabilirim catlamıs olabilir yumurtam şimdi pozitif gösterir mi çatladıysa üç dört gün önce

Üç dört gün önce çatladıysa göstermez. Çünkü yumurta lh hormonu pik yaptığında çatlıyor ve lh hormonu hızla düşüyor

Kızlar iki gün önce yumurtam çatladı bariz akıntı test takip ettim bügün ovu testi yaptım sonuç bu acaba kist mi bende

Eklentiler

• IMG_2100.webp
    4 KB · Görüntüleme: 147
adetimin 11.günü testi yaptım 2.çizgi belirgin ama silik çıktı. 12.gün tekrar yaptım görünmiycek şekilde çokçokk silik çıktı. daha belirginleşmeye başlaması gerekmiyormuydu? kafama takıldı. dün biraz belirgindi yine bugun tek çizgi.

Daha vakit var demekki yumurtlamana devam et teste cnm

ne zormus ya bu yumurtlama isleri, biz daha yeni basladik ama yinede ertesi gun heycani sariyor acaba tuttu mu tutmadi mi diye yumurtlama zamani mi degil mi diye. isimiz zor valla hanimlar en iyisi dogaclama ama iste onada sabrimiz yok illaki bizim dedigmiz zaman olsun diyoruz. Rabbim herseyin dogrusunu bilir. hayirlisi diyip beklicez

bugün testin 18.günü halaa silik hiç anlamadım bu işi.artık yapmak istemıyorum moralım bozuluyor bunda bile çift cizgi göremedik

kizlar adete kac gun kala eger gebelik varsa ovulasyon testi tekrardan koyulasmaya basliyor acaba simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…