Kızlar elimde ovülasyon testi ve erken gebelik testi var isteyenlere ücretsiz gönderebilirim kargoyu kendiniz karşılarsınız sadece.
Merhaba 30 kadar var üç tane de erken gebelik testiOvulasyon ne kadar var elinizde?
Merhabalar dün ki testim silikti bugün ki bu şekilde çıktı eşimde yok iş dolayısıyla pazar akşamüstü dönücek yumurtlama be zaman oluyor du çift çizgi mi çıktığında silik mi olunca
Sanırım şanssızım geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün silikleşmişti bu ay da kaçırdıkYumurtlama çift çizgi çıktıktan 24-36 saat sonra gerçekleşiyor canım. Bugün böyle çıktıysa yarın yumurtlama gerçekleşir Cumartesi güne kadar da sağlıklı kalabilir. Şanslıysan eğer 36 saat sonra ovülasyon olur da pazar günü döllenme olma ihtimali olur
Sanırım şanssızım geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün silikleşmişti bu ay da kaçırdık
Merhabalar dün ki testim silikti bugün ki bu şekilde çıktı eşimde yok iş dolayısıyla pazar akşamüstü dönücek yumurtlama be zaman oluyor du çift çizgi mi çıktığında silik mi olunca
Bu yeterince koyu diymi daha da koyulaşmaz sanırım24 saat icinde yumurtlama olacak demek kuzum.
Bu yeterince koyu diymi daha da koyulaşmaz sanırım
Ovülasyon testi yumurtlama olduktan sonra kaç gün içinde pozitif gösteriyor ben yumurta takibi yapmak istiyorum bugün ovülasyon testi ile ama geç kalmış olabilirim catlamıs olabilir yumurtam şimdi pozitif gösterir mi çatladıysa üç dört gün önce
Daha vakit var demekki yumurtlamana devam et teste cnmadetimin 11.günü testi yaptım 2.çizgi belirgin ama silik çıktı. 12.gün tekrar yaptım görünmiycek şekilde çokçokk silik çıktı. daha belirginleşmeye başlaması gerekmiyormuydu? kafama takıldı. dün biraz belirgindi yine bugun tek çizgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?