Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamımlar merhaba, sizlere birşey danışmak istiyorum bilgim olmadığı için. Adet düzeni takip uygulamaları varya o uygulamalar ovulasyon gününü yanlış mı hesaplıyor? Regl dönemleri düzenli olsada yumurtlama 14. Gün olmayabiliyor mu? O yüzden her halükarda ovulasyon testi almalımıyız acaba?

Erken menopozda ovulasyon hesaplaması falan olmaz mi arkadaşlar ilaçla adet oluyorum.

Sizce bugun yumurtlama günüm mü?
20170801_001059.webp

Hamımlar merhaba, sizlere birşey danışmak istiyorum bilgim olmadığı için. Adet düzeni takip uygulamaları varya o uygulamalar ovulasyon gününü yanlış mı hesaplıyor? Regl dönemleri düzenli olsada yumurtlama 14. Gün olmayabiliyor mu? O yüzden her halükarda ovulasyon testi almalımıyız acaba?
hamilelik planlarınıza dogum sigortanizi da ekleyin :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce bugun yumurtlama günüm mü?Eki Görüntüle 2028076
Evet bugunu ve yarını değerlendir. Ayrıca arkadaslar app olarak adet programları ne kadar 14. Gün dese de yumurtlama günleri değişiyor. Yani kacırılabiliyor. Bunu da anca testlerle takip edebiliriz. Mesela ben 12. Günde ilişki yaşadım o gün dısarı cıktık ayagım kırıldı. Bıraktım ilişkiyi, testi de tabi. 17. Gün nasılsa catlamıstır diye ovülasyon testi yapayım dedim ikisi de kopkoyuydu. Bugün 18. Gün yine kopkoyu biraz silinmiş. Yani bu kırık bacakla bugunleri değerlendirmeye calısıyorım rabbim yardımcımız olsun. Mutlaka test alın yoksa bilinmiyor.

Evet canım birebir tutmuyor bazen bu yüzden ovülasyon testi yumurtlamanın gününü sana net gösteriyor.

Evet canım birebir tutmuyor bazen bu yüzden ovülasyon testi yumurtlamanın gününü sana net gösteriyor.
Çokk çok teşekkür ederim. Sizce en iyi test hangisi acaba gebelik testlerinin çoğu hatalı oluyor ya bu testte de vardır elbet aynı sıkıntı

Çokk çok teşekkür ederim. Sizce en iyi test hangisi acaba gebelik testlerinin çoğu hatalı oluyor ya bu testte de vardır elbet aynı sıkıntı

Ben laboquik kullanıyorum ve memnunum acıkcası. Deneyebilirsin sende. Önemli olan yumurtlamanı göstermesi zaten benimkini gösterdi. Resim yükleyim mesela bak. Böyle gördüğün iki günü mutlaka değerlendir bitanem.

Eklentiler

• IMG_9509.webp
    IMG_9509.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 181
Ay
Ben laboquik kullanıyorum ve memnunum acıkcası. Deneyebilirsin sende. Önemli olan yumurtlamanı göstermesi zaten benimkini gösterdi. Resim yükleyim mesela bak. Böyle gördüğün iki günü mutlaka değerlendir bitanem.
ay canım çok teşekkürler. Bu hafta takvime göre ovulasyon günüm bir de test alayım bi hem deneme olur benim için. Çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda evlat versin inşallah herbirimize çokk çok iyisiniz

Ay

ay canım çok teşekkürler. Bu hafta takvime göre ovulasyon günüm bir de test alayım bi hem deneme olur benim için. Çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda evlat versin inşallah herbirimize çokk çok iyisiniz
Canım hepimize insallah, takvim cok yanıltıcı benim ovülasyonum 18. Günde oldu. Döngüm 28 gün bide düşün. Takvime göre 14. Günden sonra bıraksaydım ilişkiyi hamilelik ihtimalim düşecekti. Kaldı ki suan ayagım kırık bide alcıda. Allahın işi ya, durduk yere aklıma geldi yapyım dedim iyki de yapmısım, değerlendirdim o iki günü bu halimle :(

Canım hepimize insallah, takvim cok yanıltıcı benim ovülasyonum 18. Günde oldu. Döngüm 28 gün bide düşün. Takvime göre 14. Günden sonra bıraksaydım ilişkiyi hamilelik ihtimalim düşecekti. Kaldı ki suan ayagım kırık bide alcıda. Allahın işi ya, durduk yere aklıma geldi yapyım dedim iyki de yapmısım, değerlendirdim o iki günü bu halimle :KK43:
Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok zor bi süreçç hep umut :KK43:

Kizlar bende kasik agrisiyla biliyorum yumurtlama gunumu en azindan tahmin ediyorum yumurtladigim gun hangi tarafta yumurtladiysam o tarafta hafif bir kasik agrisi oluyor ordan biliyorum bu ay corek otu yagi ictim tam yumurtlama gunumde o kadar siddetli kasik agrisi cektim ki agridan hic hareket edemedim nerdeyse ins saglikli bir yumurta olmusturda ondan agrimistir 2 defa kimyasal yasayinca

Ovülasyon testlerinize adetin kaçıncı günü başladınız?? Ben laboquick marka satın alıp denemeyi düşünüyorum. Son üç adet tarihim şöyle
6 ağustos
6 temmuz
3 haziran

Bugün 1. Günüm siparişi verip 7. Gün sabah saat 10 gibi başlamayı planlıyorum inşallah. Silik çizgiyi gördüğüm günden itibaren 2 koyu çizgi dahil her gün çalışma yapıcam inşallah siz nasıl kullandığınız yazar mısınız? Marka seçimim uygulama saatim vs doğru mu?

Ovülasyon testlerinize adetin kaçıncı günü başladınız?? Ben laboquick marka satın alıp denemeyi düşünüyorum. Son üç adet tarihim şöyle
6 ağustos
6 temmuz
3 haziran

Bugün 1. Günüm siparişi verip 7. Gün sabah saat 10 gibi başlamayı planlıyorum inşallah. Silik çizgiyi gördüğüm günden itibaren 2 koyu çizgi dahil her gün çalışma yapıcam inşallah siz nasıl kullandığınız yazar mısınız? Marka seçimim uygulama saatim vs doğru mu?
Bende laboquick kullandım. Çalıştığım için geceden geceye yapabiliyordum ben testlerimi. Döngün sanırım 28 günde bir, benim öyle mesela. 18. Günde 2 koyu cizgim cıktı. 19 günde de koyuydu ama biraz silikti bi önceki güne göre. Bu iki günü değerlendirdim tabiki. Şimdi adetime 1 hafta var bakalım ne olacak :)

Back
X