Bende ovulasyon testi araştırıyorum ama hangısını almam gerekıyor bu konu hakkında bılgınız var mı acabaNormalde adete kaç gün vardı yaptığınızda ucuz testlerde özellikle miratech marka gebelik testi yanlış çıkıyor ama bu testlerde sanmıyorum yanılma olacağını
Cok tesekkur ederım ıcınde kullanım klavuzu vardır sanırım
Var rica ederim yoksa da yardımcı olurum ben özelden mesaj atarsinCok tesekkur ederım ıcınde kullanım klavuzu vardır sanırım
Ovulasyon testi için ideal saatler 12-16 arası canım. Yaklaşık bir saatten biraz fazla sıvı bir şey tuketmemeye dikkat et. 3 saat epey fazla bence. Kendine o kadar acı çektirmeMerhaba arkadaşlar
Ovulasyontesti bu ay kullanmaya başladım
Hangi saatlerde nelere dikkat etmem lazım
Sabahtan çok sıvı tüketiyorum diye yapmıyorum
Öğleden sonra 3 gibi sıvıyı kesip 3 saat ancak tutuyorum. Çok sık idrara çıktığım içinde tutmam biraz zor oluyor sizce nasıl yapmalıyım ?
Çok teşekkür ederimOvulasyon testi için ideal saatler 12-16 arası canım. Yaklaşık bir saatten biraz fazla sıvı bir şey tuketmemeye dikkat et. 3 saat epey fazla bence. Kendine o kadar acı çektirme
Şuan yum oluşmuş evetKizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı
Şimdi catlamasini bekleKizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı
Evet canım yumurtan olmuş. Yarın tekrar test yap catladigini gör. Bugünü asla es geçme mutlaka değerlendir canımKizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı
Değerlendirdim canim sabah yine test yaptim yine ayni sekilde koyu çizgi bide aksama yaparim testEvet canım yumurtan olmuş. Yarın tekrar test yap catladigini gör. Bugünü asla es geçme mutlaka değerlendir canım
Evet yumurtlama gerçekleşmek üzere 24-36 saat şans var dün dahil en az 3 günü değerlendirin derimKizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı
Ayy heyecan yaptin inşallah bebis olur. Eşim sabah yeni yıla hamile gireceksin öylemi dedi umarım hüsranla sonuclanmazEvet yumurtlama gerçekleşmek üzere 24-36 saat şans var dün dahil en az 3 günü değerlendirin derim
İnşallah güzel haberler alırsınız canımAyy heyecan yaptin inşallah bebis olur. Eşim sabah yeni yıla hamile gireceksin öylemi dedi umarım hüsranla sonuclanmaz
Tutmuştur inşallah sabah olması güzel olmuş çatlama bugün olmuş görünüyor en azından spermle karşılaşır hayırlısıylaKızlar dün gece ve bu sabah ilişki okey.
Daha devam etmeli miyim?
Az önce yaptım bariz silik çıktı.
Fikirlerinize ihtiyacım var?
Bekliyorum artık bakalım :) hepimiz için hayırlısı olsunTutmuştur inşallah sabah olması güzel olmuş çatlama bugün olmuş görünüyor en azından spermle karşılaşır hayırlısıylabu akşam değerlendirin derim ya da yarın sabah çünkü çatlama bugün gerçekleşmiş 24 saat zaman var belki 12 saat orasını Rabbim biliyor
Amin canım inşallahBekliyorum artık bakalım :) hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?