• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatta tam olarak 30. Gün yumurtlamışsınız. lh zirveye ulaştığında çatlatıyor. 31. Gün çatladığı için silinmiş. 42. 43. Günlerden itibaren gebelik testleriyle veya yumurtlama testleriyle kontrol edin. Ovulasuon testlerinde yumurtlamadan 12 gün sonra gebelik varsa yine yumurtluyormuşsun gibi t çok koyu çıkıyormuş. Deneyin bakalım ben de çok merak ediyorum :)

Merhaba yumurtlama olduğunda t gerçekten ya c ile aynı koyulukta oluyor ya da c den daha koyu oluyor. Ben geçen ay t c ye yakın koyuluktayken yumurtladım sandım değerlendirdim o günü, devam etmedim testlere. Siz devam etmişsiniz iyi yapmışsınız.bu ay t c den daha koyu olunca anlayabildim geçen ay kaçırdığımı. O yüzden siz 29. Günde veya 30. Günde yumurtlamışsınız. Bazılarınınki 2 gün sürüyormuş hemen çatlamıyormuş. 31. Gün çatlamış. Yakalamışsınız
Maalesef 30_31 degerlendiremedik daha önce yumurtladim ve tuttu sandik , tutuysa zarar vermek istemedik fakat ertesi gün silik cizgi gorunce bir sonraki aya kaldi

28. Gundeki testimdeki aynısını 17. Gunde gordum yumurtladim sandim sonra 30. Gunde gorunce acaba tuttumu dedim. Sonra silik cikmaya başladı işte anlam veremedim bende. Kesin bir bilgim yok biraz internetten baktım kimisi zararlı kimisi bir sıkıntı olmaz yazmış

Merhaba kızlar adet olmam laizm di dün ovu testi yaptım ikisi eşit sizce bisey olabilir mi
20181221_174128.jpg
20181221_174128.jpg

Merhaba hanımlar adet döngüme göre yumurtlama günlerim haftasonuna denk geliyordu ateş ölçme yöntemiyle de takip ettim hatta cumartesi ateşim 37.2 çıktı. Akıntı olur ya yumurtlama günlerinde bende hiç olmadı oldu da ben mi anlamadım diyorum baş belam vajinit yüzünden. Nolur bilenler yazabilir mi yumurtladım mı ben? Adetimden bikaç gün sonra muayene oldum doktor sağda 4 solda 1 yumurtan var değerlendir demişti. Ama ben yumurtladım mı bilmiyorum:KK43:Lütfen tecrübeli hanımlar

Kızlar selam.. Reglime 10 gün var, bugünü saymazsak 9. Beklenen yunurtlama tarihinde kasık ağrısı çektim akıntıyla birlikte. Tam bat ı beklemeye geçmiştim ki bugün sabahtan beri sol kasığımda felaket bir ağrı var ve akıntı da. Tekrar yumurtluyor olamam degil mi? :KK43:

Seninle ayni gun yumurtayip ayni gun hamile kalmisiz :)))
İnş sağlıklı gebeliklerimiz olur cnm..bu arada ben gittim bugün başka Dr..baktı keseyi gördü ama vajinalde muayene yapmak istedi sanırım kesenin şeklinden ötürü..evet bir gebelik var kan değerlerinde güzel artış var..ama kese yapısı biraz bizim istediğimiz gibi yuvarlak değil dedi..biraz kese yapısını beğenmedi..ama bişey söylemek içinde erken olduğunu söyledi..birde kese etrafı biraz inçe dedi..anlayacağın gene içim rahatlamış şekilde gelmedim Dr dan..haftaya tekrar çağırdı

İnş sağlıklı gebeliklerimiz olur cnm..bu arada ben gittim bugün başka Dr..baktı keseyi gördü ama vajinalde muayene yapmak istedi sanırım kesenin şeklinden ötürü..evet bir gebelik var kan değerlerinde güzel artış var..ama kese yapısı biraz bizim istediğimiz gibi yuvarlak değil dedi..biraz kese yapısını beğenmedi..ama bişey söylemek içinde erken olduğunu söyledi..birde kese etrafı biraz inçe dedi..anlayacağın gene içim rahatlamış şekilde gelmedim Dr dan..haftaya tekrar çağırdı
yaw bu Dr.lar adamı öldürecek...senin keseye bakınca benimki pek minik gözüküyor. 2.6 mm dedi.. ben de 5 haftalığım.. en büyük korkum kesenin içinin boş çıkması.. 4 ocak da bakacak bakalım bebek var mı yok mu.. aslında vajenden muayne yapsam dah aönce görürüm de gerek yok dedi.. ben de yılbaşında herkese söylemeyi hayal ediyordum yaaa

yaw bu Dr.lar adamı öldürecek...senin keseye bakınca benimki pek minik gözüküyor. 2.6 mm dedi.. ben de 5 haftalığım.. en büyük korkum kesenin içinin boş çıkması.. 4 ocak da bakacak bakalım bebek var mı yok mu.. aslında vajenden muayne yapsam dah aönce görürüm de gerek yok dedi.. ben de yılbaşında herkese söylemeyi hayal ediyordum yaaa
Kız bırak herkeze söylemeyi ben daha kocama söylemedim netleşsin öyle söyleyim dedim sürpriz yaparım diye..bekledikçe hep başka bişey çıkıyor..bu seferde kese göründü şekline yorum yapıyorlar

Kız bırak herkeze söylemeyi ben daha kocama söylemedim netleşsin öyle söyleyim dedim sürpriz yaparım diye..bekledikçe hep başka bişey çıkıyor..bu seferde kese göründü şekline yorum yapıyorlar
Ben kan testinden sonra soylemistim artik..abuk subuk seyler istemesin diye

Back