Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum geçen ay 25 gün arayla adet oldum ve hep 25 günde bir oluyordu bu ay 30. Günde oldum son adet tarihim 17 kasım yumurtlama tarihini neye göre hesaplıycam bilemedim ve bebek düşünüyorum bu ay 11. Gün mü 16. Gün mü yumurtlama olur acaba

Canım bende laboquick kullandım ama hiç böyle pembe pembe kalmadı benim testler senin testin bozuk olabilirmi ki yada idrarı mı fazla damlattın ki daha ovulasyon olmamış resimlere göre devam et inşallah bu sefer piki yakalarsın.bu arada benimde adet bitimi böyle koyu çıktı sonra silikleşti dengesiz gidiyordu ama 17 piki gördüm 18in gecesi çatladı yarın test yapıcam nasip bakalım

Akıntın oluyomu akıntının şeffaf olduğu günleri es geçme şimdi ne desek boş testsiz bilemeyiz yumurtlamanı sen 11 ve 16yı es geçme yada 11-13-15-17-19 olarak değerlendirme yap garanti olsun

İdrarı fazla damlatmış olabilirim cnm doğru söylüyorsun..ara vermeden ben testlere devam edeyim o zaman..tşk ederim cevapların için

Yumurtlama henüz olmamış canım yapmaya devam et derim bir de 30-37 gün arasındaysa 15-16.günde anca koyu çizgiyi görebilirsin daha da gecikebilir ben 20-21 gibi görüyorum mesela bir de teste en fazla 4-5 damla damlat fazla damlatmışsın test net göstermez böyle

Ovülasyon testi kullanmadan bunu idrak etmek zor olur canım herkesin her ay yumurtlama günü farklı olabilir en uygun yöntem ovülasyon testi ya da akıntını ateşini kontrol ederek de yapabilirsin ama ben hiç riske atmam gün aşırı ilişki en azından denk getirir

Bende yeni baslicam ovulasyon testine öneri verecek varmı kızlar adetlerim çok düzensiz iki ay oldu ilaçsız adet zor oluyorum zaten bir düşüğüm var
Yumurtlama durumun nasıl bilgin var mi? Önce doktora görünüp tahlillerini olman ve yumurtlama durumunu öğrenmen daha doğru olur gibi. Mesela adetin yeni bittiyse 21. Gün progesteron baktirabilirsin. Yada daha var ise 3. Gün gidip prolaktin tsh baktirabilirsin. Doktorun sana yumurtlama ilacı verebilir bunu bilemeyiz. Bu süreçleri atlattıysan ovulasyon testi takip etmen daha doğru olmuş olur. Hem süreci sağlıklı ve hızlı yürütmüş olursun

Yumurta tembelligi var dedi bde pko luyum neden ilaçsız adet olmadığımı aanlamiyor herhangi bişi yok olumsuz dedu

kızlar merhaba, 2010 mart ayında kızıma ovulasyon takibi ve ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım. şimdi ikinci çocuk için yumurta takibi istedim dr dan. belki işinize yarar diye yazmak istedim. 26-28 gün regl döngüm. sanıyordum ki 14. gün yumurtam çatlıyor. 12. gün yumurtam 16.64 mm idi. 15. gün 21mm olmuş. doktor çatlamak üzere dedi. eve gelince ovulasyon testi yaptım. iki çizgi koyu. yani pozitif. bu testler 24-36 saat sonra yumurtanın çatlayacağını söylüyor. ama kişiye göre 12 saat sonra yada 5-6 saat sonra da çatlayabiliyor.kısacası ovulasyon kiti pozitif ve yumurta 21 mm ve daha çatlamamış ama çatlamak üzere.akıntı gelince çatlamış sanıyordum. akıntım 13. gün ciddi anlamda yanılttı beni. çünkü uzayan akıntı dediğimiz yumurtlama akıntısı geldi. demek ki bu akıntıdan iki gün sonra çatlama oluyor.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin yazdığınız için teşekkürler

Kiziniza nasıl kaldiniz peki yumurtlama gününden oncemi ilişkiyi biraktiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…