• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Ovulasyontesti bu ay kullanmaya başladım
Hangi saatlerde nelere dikkat etmem lazım
Sabahtan çok sıvı tüketiyorum diye yapmıyorum
Öğleden sonra 3 gibi sıvıyı kesip 3 saat ancak tutuyorum. Çok sık idrara çıktığım içinde tutmam biraz zor oluyor sizce nasıl yapmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar
Ovulasyontesti bu ay kullanmaya başladım
Hangi saatlerde nelere dikkat etmem lazım
Sabahtan çok sıvı tüketiyorum diye yapmıyorum
Öğleden sonra 3 gibi sıvıyı kesip 3 saat ancak tutuyorum. Çok sık idrara çıktığım içinde tutmam biraz zor oluyor sizce nasıl yapmalıyım ?
Ovulasyon testi için ideal saatler 12-16 arası canım. Yaklaşık bir saatten biraz fazla sıvı bir şey tuketmemeye dikkat et. 3 saat epey fazla bence. Kendine o kadar acı çektirme

Kizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı

Eklentiler

• IMG_20181210_230053.jpg
    IMG_20181210_230053.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 77
Kizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı
Şuan yum oluşmuş evet

Şimdi catlamasini bekle

Evet canım yumurtan olmuş. Yarın tekrar test yap catladigini gör. Bugünü asla es geçme mutlaka değerlendir canım

Evet yumurtlama gerçekleşmek üzere 24-36 saat şans var dün dahil en az 3 günü değerlendirin derim :anneadayı:

Kızlar dün gece ve bu sabah ilişki okey.
Daha devam etmeli miyim?
Az önce yaptım bariz silik çıktı.
Fikirlerinize ihtiyacım var?
Tutmuştur inşallah sabah olması güzel olmuş çatlama bugün olmuş görünüyor en azından spermle karşılaşır hayırlısıyla :anneadayı: bu akşam değerlendirin derim ya da yarın sabah çünkü çatlama bugün gerçekleşmiş 24 saat zaman var belki 12 saat orasını Rabbim biliyor :KK200:

Tutmuştur inşallah sabah olması güzel olmuş çatlama bugün olmuş görünüyor en azından spermle karşılaşır hayırlısıyla :anneadayı: bu akşam değerlendirin derim ya da yarın sabah çünkü çatlama bugün gerçekleşmiş 24 saat zaman var belki 12 saat orasını Rabbim biliyor :KK200:
Bekliyorum artık bakalım :) hepimiz için hayırlısı olsun :KK200::nazar:

Back