- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20.günde de net koyu çıkmış bence yumurtlama gerçeklemiş bugünden itibaren değerlendir derim canım zaten önceki günden varsa dün bile çatlasa denk gelir hayırlısıyla stres yapmaKizlar 19.gunu eklemeyi unutmusum bakarmisinz net kirmizi ama iliski dun olamamdi cunku dedem yogun bakima kaldirilmisti heberini aldim yapamazdik
Insallah canm yaaa20.günde de net koyu çıkmış bence yumurtlama gerçeklemiş bugünden itibaren değerlendir derim canım zaten önceki günden varsa dün bile çatlasa denk gelir hayırlısıyla stres yapma
Yapmaya devam et canım sıvı alımına ve saatlerine dikkat et bir kaç güne koyulaşacaktır bir anda netleşiyor anlamıyorsun bile seninki de başlamış ufaktan kendini göstermeyeGaliba bende daha bişi yok
Saat kaçta yapmam lazım acaba tamYapmaya devam et canım sıvı alımına ve saatlerine dikkat et bir kaç güne koyulaşacaktır bir anda netleşiyor anlamıyorsun bile seninki de başlamış ufaktan kendini göstermeye
Sabah 10dan sonra akşam 8den önce ama en ideali bana göre 11-12 gibi başlayıp akşam 5 de bırakmak o aralıkta daha net çıkıyor. 4 saat wc ye çıkmadan ve 2 saat sıvı almadan yapmalısın canımSaat kaçta yapmam lazım acaba tam
Hamile olabilirsin bı gebelik testi yapKızlar 9 günden bugüne durum bu normalde 14 15 günler bu ay bi gariplik var sanki
İnşallah daha 15 günüm var ve 5 gun regl oldum 3 gün sonra ağrı ve beyaz akıntıdan sonra başladım teste sol kasığımda bacağıma doğru geceleri artan ağrım var bukadar erken hamilelik olsa keşkeHamile olabilirsin bı gebelik testi yap
Olurmu olur btane normal test yap daha olmadıİnşallah daha 15 günüm var ve 5 gun regl oldum 3 gün sonra ağrı ve beyaz akıntıdan sonra başladım teste sol kasığımda bacağıma doğru geceleri artan ağrım var bukadar erken hamilelik olsa keşke
Yok daha daha çok koyu olmalı c de ki gibiArkadaşlar merhaba bugün 14. Günüm ovulasyon testi deniyorum bu ay. Sizce yumurtlama günüm mu?
Sabah ilk idrarla yapıyorsan tam belli olmuyor ben 6 gibi lavaboya kalkiyorum sonra 10 gibi hic su icmeden yapiyorum testi sanirim en az 2 saat sıvı tüketimi olmicakBenim galiba hiç pik olmucak
Bende sabah ilk idrarı yapıyorum sonra geri yatıyorum 11 de yapıyorum uyanipSabah ilk idrarla yapıyorsan tam belli olmuyor ben 6 gibi lavaboya kalkiyorum sonra 10 gibi hic su icmeden yapiyorum testi sanirim en az 2 saat sıvı tüketimi olmicak
En alttakinde koyulaşma var yarın yada pazartesi inşallah görürsün herkes ve bebisine kavuşur inşallahBende sabah ilk idrarı yapıyorum sonra geri yatıyorum 11 de yapıyorum uyanip
Merhaba kızlar ben de 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilk iki ayda çift çizgiyi yakaladık ama olmadı. Ben düzensiz adet oluyorum. Bu ay ilk iki aydan farklı bir şey oldu. Adetten 16_17_18_19 günlerde çizgiler oluştu ama çok koyu değildi biz yinede degerlendirdik. 28_29_30 gunlerde baya koyu çıktı fakat 31. Gun silik çikti bugün 38. Günüm ama neden testler bu şekilde çıkıyor yardımcı olabilecek biri varmı? son resim adet gecmisim