Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben pko hastasıyım yumurtlama günüm ne zaman hiç bilmiyorum şu ana kadar adetlerim hiç düzenli olmadı
İnofolic combi folik asitini kullanmanı öneririm bir de ovülasyon testini regliden 1 hafta sonra falan yapmay başla pco geç regli oluyorsan geç yumurtlama oluyor benim genelde 35 günde olurum 20-21 gibi olur

Arkadaşlar selam değerli görüşlerinize ihtiyacım var :) bu ay 2. Kez deniyoruz geçen ayda ovülasyon testinde öğleden önce t çiZgisi c sen koyu olmuştu ve hemen akşamına silikleşmişti biz ertesi günü değerlendirmiştik ama olmamıştı. 21 Ekim’de tekrar ovülasyon testi yapmaya başladım. Bugün öğleden sonra 16.30da testim kıpkırmızıydı öyle ki t çiZgisi c den bile koyuydu ama 2.5. Saat sonra tekrar yaptım silikleşmeye başladı. Yumurtam hemen mi çatlıyor acaba? Çatlamaması mümkün mü? Çarşamba akşamı değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirsek ihtimal olur mu yoksa geç mi kaldık bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de ilişki pozisyonlarının hamilelikte çok önemi var mı çok teşekkürler herkese

Eklentiler

• E62226A5-2AC9-406D-BAE6-D94AC40B3A4C.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar merhaba.bu ay ilk kez ovülasyon testi deniyorum. Sat başlangıcım 14 ekim,19ekimde temizlendim. Test sonuclarım da bu şekilde. Acaba yumurtlamam başladı mı yoksa daha koyu olmasını mı beklemeliyim ? Adetim düzenlidir. 28gün. ?

Bugün olmuş gibi görünüyor değerlendir canım sen .

Ama sen tekrar yap sonra ovulasyon testi daha da koyulaşacak mı silikleşecek midye hayırlısı olsun:)

Yapçam inşallah. Elimde test var. Denemeye devam ederim duruma göre. 6 aydır bebek için uğraşıyoruz. Bir kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Bakalım bu ay nasıl olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Daha zamanı değil canım testleri sabah akşam yapmalısın ovülasyon başlamış ama pik değil 2-3 günü bulabilir

Kızlaarr pik i yakaladım T çizgisi C den daha koyu oldu. Acayip bel ağrım var bugün. Bir kaç aydır böyle 2-3 gün süren bel ağrılarım oluyordu. Hiç yumurtlamaya yormamıştım. Ama sanırım bu yüzden.

Eklentiler

• image.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 58
Tam zamanı güzel değerlendir hemen kalkma ilişkiden sonra yarınıda es geçme mutlaka yine olsun

Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım

Dünkü yarar canım spermlerm vücutta 12 saat canlı kalabiliyomuş diye okumuştum yarın imkânın varsa yarını da değerlendir

Tam zamanı güzel değerlendir hemen kalkma ilişkiden sonra yarınıda es geçme mutlaka yine olsun

DÜn gece geç saatte ilişki olmuştu,ondan önceki gece de.. bu gece bıraktık yarın sabah erkenden ilişki olcak inşallah yine. Suan yumurtam beklemededir umuyorum. Ertesi gün de devam edelim diye düşündük. Hayırlısı inşallah ..

Elinde testin varmı canım varsa yap t çizgin belirginse daha vaktin var demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…