İnofolic combi folik asitini kullanmanı öneririm bir de ovülasyon testini regliden 1 hafta sonra falan yapmay başla pco geç regli oluyorsan geç yumurtlama oluyor benim genelde 35 günde olurum 20-21 gibi olurBu arada ben pko hastasıyım yumurtlama günüm ne zaman hiç bilmiyorum şu ana kadar adetlerim hiç düzenli olmadı
Bugün olmuş gibi görünüyor değerlendir canım sen .Eki Görüntüle 2201151 Arkadaşlar merhaba.bu ay ilk kez ovülasyon testi deniyorum. Sat başlangıcım 14 ekim,19ekimde temizlendim. Test sonuclarım da bu şekilde. Acaba yumurtlamam başladı mı yoksa daha koyu olmasını mı beklemeliyim ? Adetim düzenlidir. 28gün. ?
Bugün olmuş gibi görünüyor değerlendir canım sen .
Ama sen tekrar yap sonra ovulasyon testi daha da koyulaşacak mı silikleşecek midye hayırlısı olsun:)Çok teşekkür ederim. Bugün,yarın,ve sonraki günü değerlendireyim diyorum. Hayırlısı Allahtan artık
Ama sen tekrar yap sonra ovulasyon testi daha da koyulaşacak mı silikleşecek midye hayırlısı olsun:)
Aminnnn canım İnşaAllah güzel haberler alırızYapçam inşallah. Elimde test var. Denemeye devam ederim duruma göre. 6 aydır bebek için uğraşıyoruz. Bir kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Bakalım bu ay nasıl olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Daha zamanı değil canım testleri sabah akşam yapmalısın ovülasyon başlamış ama pik değil 2-3 günü bulabilirEki Görüntüle 2201151 Arkadaşlar merhaba.bu ay ilk kez ovülasyon testi deniyorum. Sat başlangıcım 14 ekim,19ekimde temizlendim. Test sonuclarım da bu şekilde. Acaba yumurtlamam başladı mı yoksa daha koyu olmasını mı beklemeliyim ? Adetim düzenlidir. 28gün. ?
Testlere ve çalışmalara devam edicem canım. İyice belirip silikleşene kadar. Teşekkür ederim yorumun için.Daha zamanı değil canım testleri sabah akşam yapmalısın ovülasyon başlamış ama pik değil 2-3 günü bulabilir
Tam zamanı güzel değerlendir hemen kalkma ilişkiden sonra yarınıda es geçme mutlaka yine olsunKızlaarr pik i yakaladım T çizgisi C den daha koyu oldu. Acayip bel ağrım var bugün. Bir kaç aydır böyle 2-3 gün süren bel ağrılarım oluyordu. Hiç yumurtlamaya yormamıştım. Ama sanırım bu yüzden.
Dünkü yarar canım spermlerm vücutta 12 saat canlı kalabiliyomuş diye okumuştum yarın imkânın varsa yarını da değerlendirKızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım
Öyle yapayım cnm muhakkak degerlendircem . Gerçi geçen ay 3 gün boyunca yaptık yumurtlama günlerinde malesef hamilelik olmadı. Yine olmaz nasılsaDünkü yarar canım spermlerm vücutta 12 saat canlı kalabiliyomuş diye okumuştum yarın imkânın varsa yarını da değerlendir
Tam zamanı güzel değerlendir hemen kalkma ilişkiden sonra yarınıda es geçme mutlaka yine olsun
Elinde testin varmı canım varsa yap t çizgin belirginse daha vaktin var demek :)DÜn gece geç saatte ilişki olmuştu,ondan önceki gece de.. bu gece bıraktık yarın sabah erkenden ilişki olcak inşallah yine. Suan yumurtam beklemededir umuyorum.Ertesi gün de devam edelim diye düşündük. Hayırlısı inşallah ..
Elinde testin varmı canım varsa yap t çizgin belirginse daha vaktin var demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?