- 10 Haziran 2009
- 1.490
- 457
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan 1 gün önce akıntı başladıArkadaşlar merhaba, benim sormak istediğim bir şey var. Yumurta akı kıvamında akıntı yumurta catladiginda mi oluyor yoksa once veya sonrasında mı? Hem akıntısıni takip edip hem de ovulasyon kiti kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim testlerim görülmüycek derecede silik çıkıyordu 9 gün sonra bi anda aynı koyulukta çıktı teste devam etmelisinKızlar ovulasyon testi aldım git gide koyulaşması gerekmez mi benimki her gün silik bi de femara kullanıyorum erken yumurtlarsın dediler ne gelen var ne giden
Yaptım bisey çıkmadı bu sefer ama kurallara uyamadım tabi.1 saat anca tutabildim tuvaletemiCanım genelde akşam 5e kadar yapmış ol ya da öğlen 11-12 gibi en az 4 saat wc ye çıkma 2 saatte sıvı bir şey alma
adeti bitince 5 gün sayıp başlamalı. Pco varsa 3. gün başlasınKızlar merhaba arkadaşım için soruyorum son üç ayda adeti 33-28-32 yani döngüsü ovulasyon testi kullancak yani genelde 31-32 günde oluyor teste adetten sonra kaçıncı gün başlanmalı 7 gün sürüyor adeti
adet bitimden sonra 3. gün başlasın .Hanımlar merhaba adetleri çok dğzensiz 2-3 ayda bir regl olan biri ovulasyon testini nasıl kullanabilir acaba
Çok teşekkür ederimADET
adeti bitince 5 gün sayıp başlamalı. Pco varsa 3. gün başlasın
Canım 4 saat muhakkak tutman gerekiyor başka türlü lh hormonu algılanmazYaptım bisey çıkmadı bu sefer ama kurallara uyamadım tabi.1 saat anca tutabildim tuvaletemi
evet daha artmamış lh seviyesi, bir anda da çıkabiliyor canım
hiç 4 saat tutmadım, sıvı alımına dikkat ettim en az 2 saat o kadar, bu bilgi prospektüsünde mi yazıyordu?Canım 4 saat muhakkak tutman gerekiyor başka türlü lh hormonu algılanmaz
Tabi ki canım 4 saat lavaboya gitmeyeceksin her yerde yazıyor genelde 2 saat de sıvı alınmayak vücut lh hormonunu tutacak o yüzden görmüyorsun sen pikhiç 4 saat tutmadım, sıvı alımına dikkat ettim en az 2 saat o kadar, bu bilgi prospektüsünde mi yazıyordu?
olabilir 2. çizgi aynı koyulukta belki o yüzden çıkmyordur, ben bilmiyordum idrarı tutuyordum öncesinde ama 4 saat kesinlikle değildiTabi ki canım 4 saat lavaboya gitmeyeceksin her yerde yazıyor genelde 2 saat de sıvı alınmayak vücut lh hormonunu tutacak o yüzden görmüyorsun sen pik
hayırlısı olsun stres yapmaman daha iyi canım yoksa günler geçmiyor.evet daha artmamış lh seviyesi, bir anda da çıkabiliyor canım
benim bu ay ikinci çizgi öyle aşırı koyu değildi C’den daha açık kırmızıydı aklımda soru işareti olarak kaldı
haftaya belli olacak ak koyun kara koyun
nedense hiç heyecanlı değilim, hiç bir belirtiyi hamileliğe yormuyorum gayet akışına bıraktım
bu ay da olmaz ise zaten ovulasyon testi ile takip yapmıcam artık elimdekiler bitsin diye yaptım bu ay
4 saat hiç beklemedim ben 1 saat sıvı almadım en fazla da 1 saat wc için bekledim. tühTabi ki canım 4 saat lavaboya gitmeyeceksin her yerde yazıyor genelde 2 saat de sıvı alınmayak vücut lh hormonunu tutacak o yüzden görmüyorsun sen pik
Cumartesi günü oldu gibi canım pazarda gördüm ama sanki silikleşmeye başladı bizde cumartesi-pazar-pazartesiyi değerlendirdik nasipse tutar inşallah pek yatmadım dinlenemedim şansa yoğun bir hafta sonuma denk geldi nasip artıkolabilir 2. çizgi aynı koyulukta belki o yüzden çıkmyordur, ben bilmiyordum idrarı tutuyordum öncesinde ama 4 saat kesinlikle değildi
neyse benim geçti artık bekliyorum bakalım
senin nasıl gidiyor, pik olmuştur
4 saat hiç beklemedim ben 1 saat sıvı almadım en fazla da 1 saat wc için bekledim. tüh
aynen bu ay çok çabuk geçti o yüzden bana, hiç heyecan yokhayırlısı olsun stres yapmaman daha iyi canım yoksa günler geçmiyor.
hadi hayırlısı olsun inşallah, ben bişey hissetmiyorum kendim için, öyle göğüslerimde bi gram ağrı sızı yok, çok hafif kasık ağrısı o kadarCumartesi günü oldu gibi canım pazarda gördüm ama sanki silikleşmeye başladı bizde cumartesi-pazar-pazartesiyi değerlendirdik nasipse tutar inşallah pek yatmadım dinlenemedim şansa yoğun bir hafta sonuma denk geldi nasip artık
Benim akıntım perşembe cuma geldi yumurta kıvamında sonra test koyulaşmaya başladı geçen ay gibi aşırı kasık ağrısı bel ağrısı çekmedim daha hafif geçirdim şimdi de hiç bir şey hissetmiyorum tutmadı gibi geliyor ama olsun değerlendirdim gönlüm rahat gerisi takdiri ilahihadi hayırlısı olsun inşallah, ben bişey hissetmiyorum kendim için, öyle göğüslerimde bi gram ağrı sızı yok, çok hafif kasık ağrısı o kadar
belirtim yok yani kısacası