• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, benim sormak istediğim bir şey var. Yumurta akı kıvamında akıntı yumurta catladiginda mi oluyor yoksa once veya sonrasında mı? Hem akıntısıni takip edip hem de ovulasyon kiti kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan 1 gün önce akıntı başladı

Kızlar ovulasyon testi aldım git gide koyulaşması gerekmez mi benimki her gün silik :63: bi de femara kullanıyorum erken yumurtlarsın dediler ne gelen var ne giden
Benim testlerim görülmüycek derecede silik çıkıyordu 9 gün sonra bi anda aynı koyulukta çıktı teste devam etmelisin

ADET
Kızlar merhaba arkadaşım için soruyorum son üç ayda adeti 33-28-32 yani döngüsü ovulasyon testi kullancak yani genelde 31-32 günde oluyor teste adetten sonra kaçıncı gün başlanmalı 7 gün sürüyor adeti
adeti bitince 5 gün sayıp başlamalı. Pco varsa 3. gün başlasın

20181023_122552.jpg junes junes canım bakar mısın bana hiç koyu göremicem gibi geliyor

Eki Görüntüle 2200209 junes junes canım bakar mısın bana hiç koyu göremicem gibi geliyor
evet daha artmamış lh seviyesi, bir anda da çıkabiliyor canım
benim bu ay ikinci çizgi öyle aşırı koyu değildi C’den daha açık kırmızıydı aklımda soru işareti olarak kaldı
haftaya belli olacak ak koyun kara koyun:deli:
nedense hiç heyecanlı değilim, hiç bir belirtiyi hamileliğe yormuyorum gayet akışına bıraktım
bu ay da olmaz ise zaten ovulasyon testi ile takip yapmıcam artık elimdekiler bitsin diye yaptım bu ay:işsiz:

Tabi ki canım 4 saat lavaboya gitmeyeceksin her yerde yazıyor genelde 2 saat de sıvı alınmayak vücut lh hormonunu tutacak o yüzden görmüyorsun sen pik :110:
olabilir 2. çizgi aynı koyulukta belki o yüzden çıkmyordur, ben bilmiyordum idrarı tutuyordum öncesinde ama 4 saat kesinlikle değildi
neyse benim geçti artık bekliyorum bakalım
senin nasıl gidiyor, pik olmuştur

evet daha artmamış lh seviyesi, bir anda da çıkabiliyor canım
benim bu ay ikinci çizgi öyle aşırı koyu değildi C’den daha açık kırmızıydı aklımda soru işareti olarak kaldı
haftaya belli olacak ak koyun kara koyun:deli:
nedense hiç heyecanlı değilim, hiç bir belirtiyi hamileliğe yormuyorum gayet akışına bıraktım
bu ay da olmaz ise zaten ovulasyon testi ile takip yapmıcam artık elimdekiler bitsin diye yaptım bu ay:işsiz:
hayırlısı olsun stres yapmaman daha iyi canım yoksa günler geçmiyor.

olabilir 2. çizgi aynı koyulukta belki o yüzden çıkmyordur, ben bilmiyordum idrarı tutuyordum öncesinde ama 4 saat kesinlikle değildi
neyse benim geçti artık bekliyorum bakalım
senin nasıl gidiyor, pik olmuştur
Cumartesi günü oldu gibi canım pazarda gördüm ama sanki silikleşmeye başladı bizde cumartesi-pazar-pazartesiyi değerlendirdik nasipse tutar inşallah pek yatmadım dinlenemedim şansa yoğun bir hafta sonuma denk geldi nasip artık :KK16:
4 saat hiç beklemedim ben 1 saat sıvı almadım en fazla da 1 saat wc için bekledim. tüh :KK43:

Olması gereken 2 saat önce sıvı tüketimini bırakmak 4 saat wc ye çıkmamak canım ben mesela sabah 7 gibi wc ye çıkıyorum sonra 9a kadar 1 bardak su anca içiyorumdur 11 gibi de test yapıyordum bu şekilde vücutta hormon birikiyor :KK51:

Cumartesi günü oldu gibi canım pazarda gördüm ama sanki silikleşmeye başladı bizde cumartesi-pazar-pazartesiyi değerlendirdik nasipse tutar inşallah pek yatmadım dinlenemedim şansa yoğun bir hafta sonuma denk geldi nasip artık :KK16:
hadi hayırlısı olsun inşallah, ben bişey hissetmiyorum kendim için, öyle göğüslerimde bi gram ağrı sızı yok, çok hafif kasık ağrısı o kadar
belirtim yok yani kısacası

hadi hayırlısı olsun inşallah, ben bişey hissetmiyorum kendim için, öyle göğüslerimde bi gram ağrı sızı yok, çok hafif kasık ağrısı o kadar
belirtim yok yani kısacası
Benim akıntım perşembe cuma geldi yumurta kıvamında sonra test koyulaşmaya başladı geçen ay gibi aşırı kasık ağrısı bel ağrısı çekmedim daha hafif geçirdim şimdi de hiç bir şey hissetmiyorum :deli:tutmadı gibi geliyor ama olsun değerlendirdim gönlüm rahat gerisi takdiri ilahi :dua:

Back