• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim akıntım perşembe cuma geldi yumurta kıvamında sonra test koyulaşmaya başladı geçen ay gibi aşırı kasık ağrısı bel ağrısı çekmedim daha hafif geçirdim şimdi de hiç bir şey hissetmiyorum :deli:tutmadı gibi geliyor ama olsun değerlendirdim gönlüm rahat gerisi takdiri ilahi :dua:
benim sağ yumurtalığım daha hassas galiba oradan olduğu ay anlıyorum kasık ağrısı ciddi anlamda oluyor ama sol tarafta olursa hiç bişey anlamıyorum belki bu ay soldan yumurtladım geçen ay sağdı mesela eminim, smeardan sonra genel muayene olurken tesadüf doktor görmüştü kocaman yumurta vardı sağda ama olmadı mesela, hesap kitap işleri ile olmuyor maalesef
bende hayırlısı olsun diyorumHoppa

benim sağ yumurtalığım daha hassas galiba oradan olduğu ay anlıyorum kasık ağrısı ciddi anlamda oluyor ama sol tarafta olursa hiç bişey anlamıyorum belki bu ay soldan yumurtladım geçen ay sağdı mesela eminim, smeardan sonra genel muayene olurken tesadüf doktor görmüştü kocaman yumurta vardı sağda ama olmadı mesela, hesap kitap işleri ile olmuyor maalesef
bende hayırlısı olsun diyorumHoppa
Geçen ay sağ taraftı bende aşırı hissettim bu ay mantıken sol olması gerekir pco hastalığımı saymazsak :KK51:Nasip gerçekten Rabbim ol desin yeter ki :KK200:

Geçen ay sağ taraftı bende aşırı hissettim bu ay mantıken sol olması gerekir pco hastalığımı saymazsak :KK51:Nasip gerçekten Rabbim ol desin yeter ki :KK200:
Amin canım inşallah, Allah’ım dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin en son da bana nasip etsin inşallah:dua:

DFF87877-22CE-4BC8-907E-800F53B1703E.jpeg
Bu ayda olmadı sanırım incecik bi çizgi çıkıyor artık lhta

Bata 6 gün var kuzum
Canım regli biraz yaklaşsın o zaman anlaşılır ki bu kesin sonuç değildir net pozitif olduktan sonra regli olanda oldu yani ovülasyon herkeste aynı işe yaramıyor önemli olan gebelik testi oda regli günü ya da geciktiğinde hemen hemen belli olur geç döllenmede değiştirir işleri o yüzden stres olmadan bekle derim :anneadayı:

Yok canım koyulaşmış zaten yarında hemen hemen bu koyuluğa yakın olur çatlama başlar için rahat olsun dersen 4-5 gibi yine yap ben pik gördüğüm gün genelde yine tekrarlarım :KK200:
Canım dediğin gibi bugünde aynı koyulukta çıktı test. henüz çatlamadı o zaman öyle mi

Kızlar ben gebelik belirtilerini ilk hamile kaldığım anda anladım tüm aşamaları hissettim belki sizlere yardımı olur ben ilişki üzerinden yaklaşık 15 16 gün geçince hamile olduğumu hissettim evliliğimin ilk ayıydı herkes Yok artık hissedemezsin dedi ama ben hissettim ve doğru çıktı. Bir sabah uyandığımda her şeyin kokusu değişmişti sanki burnumun koku alma hazinesi gelişmişti çok hassas koku alabişiyordum,midemde değişiklik oldu yediğim şeyler midemi hafif ağrıtmaya başladı,çok üşüyordum Ve bunlar olunca idrarda bile gebelik henüz belli değildi bir kaç gün sonra çamur şeklinde kanamam oldu rahmimde hafif ağrı hissediyordum ama adet gibi değil resmen kahverengi çamur geldi hastaneye gittik kese vardı bebek yoktu içimde aradan yine 2 3 gün geçti bir gün evde tekken bir ağrım oldu ama çok kötü bir ağırıydı 1dakikasürdü uzun sürse dayanamazdım o kadar şiddetliydi ve bebeğin yerleştiğini hissettim hemen acil kadın Doğuma gittik vajinal ultrasonla bebeği gördük kalp atışını duyduk tabi bebek dediğim yolk kesesinin etrafında bir noktaydı

Back