benim sağ yumurtalığım daha hassas galiba oradan olduğu ay anlıyorum kasık ağrısı ciddi anlamda oluyor ama sol tarafta olursa hiç bişey anlamıyorum belki bu ay soldan yumurtladım geçen ay sağdı mesela eminim, smeardan sonra genel muayene olurken tesadüf doktor görmüştü kocaman yumurta vardı sağda ama olmadı mesela, hesap kitap işleri ile olmuyor maalesefBenim akıntım perşembe cuma geldi yumurta kıvamında sonra test koyulaşmaya başladı geçen ay gibi aşırı kasık ağrısı bel ağrısı çekmedim daha hafif geçirdim şimdi de hiç bir şey hissetmiyorumtutmadı gibi geliyor ama olsun değerlendirdim gönlüm rahat gerisi takdiri ilahi
Geçen ay sağ taraftı bende aşırı hissettim bu ay mantıken sol olması gerekir pco hastalığımı saymazsakbenim sağ yumurtalığım daha hassas galiba oradan olduğu ay anlıyorum kasık ağrısı ciddi anlamda oluyor ama sol tarafta olursa hiç bişey anlamıyorum belki bu ay soldan yumurtladım geçen ay sağdı mesela eminim, smeardan sonra genel muayene olurken tesadüf doktor görmüştü kocaman yumurta vardı sağda ama olmadı mesela, hesap kitap işleri ile olmuyor maalesef
bende hayırlısı olsun diyorum
Amin canım inşallah, Allah’ım dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin en son da bana nasip etsin inşallahGeçen ay sağ taraftı bende aşırı hissettim bu ay mantıken sol olması gerekir pco hastalığımı saymazsakNasip gerçekten Rabbim ol desin yeter ki
Amin canım inşallah sana da başta nasip etsin öyle söylemeAmin canım inşallah, Allah’ım dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin en son da bana nasip etsin inşallah
Canım kaçıncı gündesin hemen olmadı diye moralini bozmaEki Görüntüle 2200277 Bu ayda olmadı sanırım incecik bi çizgi çıkıyor artık lhta
Kısmet canım benimAmin canım inşallah sana da başta nasip etsin öyle söyleme
Bata 6 gün var kuzumCanım kaçıncı gündesin hemen olmadı diye moralini bozma
saol canım bikaç gün değerlendirmeliyim artık.evet canım olmuş değerlendir bikaç günü
Canım regli biraz yaklaşsın o zaman anlaşılır ki bu kesin sonuç değildir net pozitif olduktan sonra regli olanda oldu yani ovülasyon herkeste aynı işe yaramıyor önemli olan gebelik testi oda regli günü ya da geciktiğinde hemen hemen belli olur geç döllenmede değiştirir işleri o yüzden stres olmadan bekle derimBata 6 gün var kuzum
Evet canım olmuş bugünden itibaren 3 gün değerlendir muhakkak yapabiliyorsan 4 gün
şimdi ben bu testi sabah yaptım akşama kadar geçmiş olmaz dimi canımEvet canım olmuş bugünden itibaren 3 gün değerlendir muhakkak yapabiliyorsan 4 günsonra gün aşırı devam edersin
Yok canım koyulaşmış zaten yarında hemen hemen bu koyuluğa yakın olur çatlama başlar için rahat olsun dersen 4-5 gibi yine yap ben pik gördüğüm gün genelde yine tekrarlarımşimdi ben bu testi sabah yaptım akşama kadar geçmiş olmaz dimi canım
Canım dediğin gibi bugünde aynı koyulukta çıktı test. henüz çatlamadı o zaman öyle miYok canım koyulaşmış zaten yarında hemen hemen bu koyuluğa yakın olur çatlama başlar için rahat olsun dersen 4-5 gibi yine yap ben pik gördüğüm gün genelde yine tekrarlarım
Ufak bir siliklik kenarda köşede varsa aslında çatlamaya başladığını gösterir canım ama dün bugün yarın muhakkak değerlendirmiş ol emiCanım dediğin gibi bugünde aynı koyulukta çıktı test. henüz çatlamadı o zaman öyle mi
Teşekkür ederim canım çok saol dün değerlendirdik bugünde değerlendiririz artık.Ufak bir siliklik kenarda köşede varsa aslında çatlamaya başladığını gösterir canım ama dün bugün yarın muhakkak değerlendirmiş ol emi
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım çok saol dün değerlendirdik bugünde değerlendiririz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?