• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım olması gereken çizginin yeri bile yok.
Sıvı alımı en az 2 saat olmamalı bir de sabah ilk lavabona çıktın 4 saat bekleyip diğer lavaboya çıkmalısın o sırada yaparsan bir şekilde birikmiş olur 11-12 gibi yapsan mesela gün ilerledikçe lh hormonu suyla yiyecekle karışıyor gibi geliyor bana :bicak:

kızlar ovelüasyon testini 5 gün yapın diyorlar. silik çıktıysa ertesi günü aynı saatte tekrar yapman gerekiyor. yani koyu çizgi olana kadar testi hergün aynı saatte tekrarlaman gerekiyor. koyu olduğunda ilişki olması gerekiyor. birde böyle deneyin bence :KK15:

Yorum yapabilecek olan var mı? Ben sanırım artık yumurtlamıyorum. Moralim çok bozuk. Geçen ay hiç iki çizgi aynı renkte olmadı. Bu ay da olmayacak mı diye çok endişeliyim.

Eklentiler

• A5C44F86-5705-4769-8BFB-524BDB4485DA.jpeg
    A5C44F86-5705-4769-8BFB-524BDB4485DA.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba arkadaşlar 2 ay takvim yöntemine göre çocuk yapmayı denedik fakat sonuç olumsuz oldu bu ay ovilasyon testi aldım 9 gün boyunca hep çizgi görünmeyecek derecede silinik çıktı artık moralim bozulmaya başlamıştı. Bugün çok şükür iki çizgi aynı koyuluğa ulaştı :) özetle takvim yöntemine göre yumurtlamam gerek zamandan 5 gün daha sonra yumurtladım :) şimdi sonucu bekliycem haber ederim ;)

Yorum yapabilecek olan var mı? Ben sanırım artık yumurtlamıyorum. Moralim çok bozuk. Geçen ay hiç iki çizgi aynı renkte olmadı. Bu ay da olmayacak mı diye çok endişeliyim.
Canım benimde hiç aynı koyulukta olmadı ovülasyon testiyle 2.denemem ama yumurtlama belirtilerini yaşıyorum yani ve bundan öncede boş gebelik geçirdim doktor bu üremen olduğunu gösterir dedi

Daha 11.gündesin canım bir anda koyulaşıyor merak etme 28 günde regli oluyorsun anca 14-16.günleri arasında yumurtlarsın ki bazen geç yumurtlamada olur :KK50:
Eki Görüntüle 2199706 Eki Görüntüle 2199707 Dünkü ve bugünkü ovü testleri.bata 9 gün var. Ayın 15 inde pozitif oldu test.şimdi neden tekrar koyu gibi anlamadım bilen bakabilir mi normal mi tekrar mı yumurtluyorum?

Regliye yakın tekrarla canım hamilelik belirtisi olabilir eğer nadir olan 2.kez yumurtlamıyorsan :KK54:

ovulasyon testimde bugün 12.gün hala belirgin bir çizgi çıkmadı. erken mi henüz bilemedim. stres oluyorum artık
canım endişe etme bu ay bende 13. gün çift çizgi çıktı öyle çok çokta koyu renk değildi hatta, ama ertesi gün hemen silikleşti ben o zaman anlamadım yumurtlama olup çatladığını düşündüm
sonra ertesi gün baktım iyice kaybolmuştu

Daha 11.gündesin canım bir anda koyulaşıyor merak etme 28 günde regli oluyorsun anca 14-16.günleri arasında yumurtlarsın ki bazen geç yumurtlamada olur :KK50:

Regliye yakın tekrarla canım hamilelik belirtisi olabilir eğer nadir olan 2.kez yumurtlamıyorsan :KK54:
inşallah ya her gün yapmaya devam ediyorum.bugün de yapar atarım

canım endişe etme bu ay bende 13. gün çift çizgi çıktı öyle çok çokta koyu renk değildi hatta, ama ertesi gün hemen silikleşti ben o zaman anlamadım yumurtlama olup çatladığını düşündüm
sonra ertesi gün baktım iyice kaybolmuştu
ya bu ay ilk defa kullandım bu testleri acaba diyorum hiç mi koyulmucak c çıkmadan önce bir yatay çizgi oluyor zaten sonra c belirginleşiyor t sonra çıkıyor. Bir iki gün önce bu günküne göre koyuydu ama pik olacak kadar değildi.. (ilk hamilelik süpriz olunca hemen pik olacak sanıyorum.sanırım)

ya bu ay ilk defa kullandım bu testleri acaba diyorum hiç mi koyulmucak c çıkmadan önce bir yatay çizgi oluyor zaten sonra c belirginleşiyor t sonra çıkıyor. Bir iki gün önce bu günküne göre koyuydu ama pik olacak kadar değildi.. (ilk hamilelik süpriz olunca hemen pik olacak sanıyorum.sanırım)
evet canım bendeki testlerde de öyle önce yatay açık kırmızı bir çizgi belirip o kaybolurken C çizgisi çıkıyor en son T beliriyor.
Hatta burda ben özel konu açmıştım test mi hatalı diye
Bende bu ay 2. kez kullandım, benimde ilk hamileğim sürprizdi.
Bakalım bu ay ne olacak bata 9-10 gün var benimde

evet canım bendeki testlerde de öyle önce yatay açık kırmızı bir çizgi belirip o kaybolurken C çizgisi çıkıyor en son T beliriyor.
Hatta burda ben özel konu açmıştım test mi hatalı diye
Bende bu ay 2. kez kullandım, benimde ilk hamileğim sürprizdi.
Bakalım bu ay ne olacak bata 9-10 gün var benimde
az kalmış canım senin bata hayırlısı inşallah haberlerini bekliyorum.

Back