bende hep öyle yapıodum ve inşirah suresını okuyodum. rabbım kollarımızı bos cevrmesınbana dua ediyosun umarımÇok ihityacım var çoook.
Kızlar varmı şu duaayı okuyun diyen. işe gelirken sabah kulaklıkla bile meryem suresi dinledim Rabbim vesile kılsın
Ben bugun ovulasyon yapmıycam sen yapıcakmısın?Aynen zaman gecmiyo ya
Benin elimde test var 3 gunkala yapabilirim
b dayanıp 4 gun gecıkınce yapmıstmBen bugun ovulasyon yapmıycam sen yapıcakmısın?
Benım de var testim ama hep hayal kırıklıgı silik sanki ,yok ya yok bişey, dur ışığa tutıyım derken kafayı yiyorumo yüzden kendime söz verdim.bat 1kala yapıcam
Rabbim sana sağlıklı çok güzel bi erkek evlat vericek diyesim geldi içimdenbende hep öyle yapıodum ve inşirah suresını okuyodum. rabbım kollarımızı bos cevrmesınkuzum 24 haftaya kadar rahım açıklıgı olabılırmıs sımdı formda okuyorum 20 21 22 24 de cok cocuk dusueren olmus cok korkuyorum bnde inankı her evresı stres Allah korusun bebegımı hepimize guzel saglıklı dogumlar nasıp etsın
Kendini tutabilirsenBen bugun ovulasyon yapmıycam sen yapıcakmısın?
Benım de var testim ama hep hayal kırıklıgı silik sanki ,yok ya yok bişey, dur ışığa tutıyım derken kafayı yiyorumo yüzden kendime söz verdim.bat 1kala yapıcam
akşam eşimi bi dürttüm hiç ses çıkmadı malesef. bende üstelemedim. belime falan ağrı vuruyo bence en verimli zamanıydı dün ve bugünn. ama bugünde olacagını sanmam. Artık dua bol bol dua napıyım..Kendini tutabilirsen
Ben dun yaptim baya silik cikti artik test yapmicam ovu testi
inşallah cnm yaa saglıklı olsun da kız da olsa sonsuz sukurler olsun cnm bu arada cuma saatı ismi azam duası okuRabbim sana sağlıklı çok güzel bi erkek evlat vericek diyesim geldi içimden
Ya iş yerinde oluyorum ya. Normal abdest almadan olurmu kiinşallah cnm yaa saglıklı olsun da kız da olsa sonsuz sukurler olsun cnm bu arada cuma saatı ismi azam duası oku
Aynen canim suan belirtilerin varmi peki sirt agrisi bende var yaakşam eşimi bi dürttüm hiç ses çıkmadı malesef. bende üstelemedim. belime falan ağrı vuruyo bence en verimli zamanıydı dün ve bugünn. ama bugünde olacagını sanmam. Artık dua bol bol dua napıyım..
olu olur bnm öylr okuyodumYa iş yerinde oluyorum ya. Normal abdest almadan olurmu ki
kasıkta hareketlilik var sadece bele arada sancı gibi oluyor. daha bişey olmaz canım bence.Aynen canim suan belirtilerin varmi peki sirt agrisi bende var ya
hemen akgıda bastırdım 3 kere okudum bileolu olur bnm öylr okuyodum
afern sana olcak ıns hıııc umutsuz olma dua uzerıne kurulu dunya tefrıcıye de okuhemen akgıda bastırdım 3 kere okudum bile
çıktı aldım yazacaktım yanlıs yazmısım..afern sana olcak ıns hıııc umutsuz olma dua uzerıne kurulu dunya tefrıcıye de oku
Bendede oyle oluyor insallah hamile kaliriz bu aykasıkta hareketlilik var sadece bele arada sancı gibi oluyor. daha bişey olmaz canım bence.
sadece bu sabah kalktıgım wc de bi ilaç kokusu gibi koku vardı idrarda. bidaha almadım o kokuyu.
Herhangi bi ilaçta içmiyorum.
İdrarda kokumu oldu sende deBendede oyle oluyor insallah hamile kaliriz bu ay
Insallah kalirizda acarizİdrarda kokumu oldu sende de
inşallah canım inşallah..
Hamile kalırsak konu açıcam lady ve ben hamileyiz diye
hiç sorma 4 senelik evliyim. ama yeni başladım çalışmalara..,Insallah kalirizda acariz
Kac yilik evlisn cnm
Him anladim canim yenimi başladiniz calismalarahiç sorma 4 senelik evliyim. ama yeni başladım çalışmalara..,
Daha yeni başladıgım için içim bi nebze rahat ama 4sene olması benden çok çevremi kasıyor