senın dusuk kacıncı haftada olmustu 10 gbı aklımda klmsHim anladim canim yenimi başladiniz calismalara
Ben 2 yil olcak neredeyse hic korunmadik 1 dusuk 1 kimyasalim var canim
Yaş kac
evet canım 4ay falan oldu başlayalı. sanırım bırazda tembelleşme oluyormuş korununca bi süre tutmaz zaten dediler .Him anladim canim yenimi başladiniz calismalara
Ben 2 yil olcak neredeyse hic korunmadik 1 dusuk 1 kimyasalim var canim
Yaş kac
13 hazirandi canimsenın dusuk kacıncı haftada olmustu 10 gbı aklımda klmskımyasaldn snra hemn oluyo ıns sennde olck bnmde 2,5 sene olck evlilik
bakın en eski benım aranızda ama hala yok.demekki en umutsuz vaka benımsenın dusuk kacıncı haftada olmustu 10 gbı aklımda klmskımyasaldn snra hemn oluyo ıns sennde olck bnmde 2,5 sene olck evlilik
Insallah canim en yakin zamanda hamile kalirsinnnBu sabahta gebelik testi yaptım yine çıkmadıregli bir gün gecikti. Her ay bi umut geç döllenmedir diyoruz eşimle ama her seferinde yıkılıyor insan. Ne zaman o ikinci çizgiyi göreceğiz. Resmen ışık tutuyorum Yanımda taşıyorum testi belki çıkmıştır diye
Bilmiyorum canimevet canım 4ay falan oldu başlayalı. sanırım bırazda tembelleşme oluyormuş korununca bi süre tutmaz zaten dediler .
28 canım.senın kaç
İdrarda kokumu oldu sende de
inşallah canım inşallah..
Hamile kalırsak konu açıcam lady ve ben hamileyiz diye
çık git burdanBilmiyorum canim
Bnm yaş 20
Bilmiyorum canim
Bnm yaş 20
Tek tek yazıcam sözüm olsunBeni de unutmayın canımmmmm
Evet cok gencimAy sen daha küçüksün canımÖnünde uzun yılların var. Hiç sıkıntıya sokma kendini, benim yaş 35
Evet cok gencim
Ama bebek istiyorumm
Pardon kizlar 21 yasindayim yanlis yazdim
Evet catlamiş canimOlsun 1 yaş çok büyütmüyo
Bende ovü testi yapmayı bırakıyorum, bugün son kez yaptım.
Eki Görüntüle 2305708
Benle evlenen arkadaslar hepsi yasitimdiKendini hazır hissediyosan istemen normal. İnşallah hepbirlikte güzel haberlerle bu ayı tamamlayalım
Ooo ozaman işler değişirPardon kizlar 21 yasindayim yanlis yazdim
Insallah canimmmOoo ozaman işler değişirCanım daha yaşın çok küçük hiç takmazdım ben olsam.Ama tabiki Rabbim tez zamanda(bu ay inşallah) versin hepimize.