- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 31
Belki de öyle oldu. Stressiz bir ay bile geçmiyor kiAcaba cokmu stres yaptin ondanmi tutanamadi bebegin sana
Bugun bnm catlamanin 1 gunu
Nasil gececek 14 gun ya cok merak ediyorummm
Insallah canimBende ilk pik olduğunda senin gibiydim. Nasıl geçecek diyordum ama geçti sonu hüsran bir şekilde. İnşallah sen sevinirsin canım bu ay
Ben dusunmedigim ay hamile kaldim dusuk olduBelki de öyle oldu. Stressiz bir ay bile geçmiyor kigörümcem düşündüğü ay hamile kaldı bu ay. Hüngür hüngür saatlerce ağladım kendime
BEnde aynıyım canım 2 yıla yakın oldu evleneli. Gelen geçen soruyor yok mu diye. Derdimden değil sorandan yoruldumInsallah canim
Bende neredeyse 2 yil oluyor 4 ay kalmiş 2 yil olmasina
Benden sonra evlenenler hepsi hamile dogurdular bile
Millete soruyor varmi diye ☹☹☹☹
Canım benım dün gece 2 gibi ilişki oldu. Saat 21 de çatlamamıştı.umarım o saate kadar çatlamıştır.Bugün ilişki olucagını sanmıyorum. Bugün için yeterlimidir acaba?Bugun bnm catlamanin 1 gunu
Nasil gececek 14 gun ya cok merak ediyorummm
Ahh teyzemiz ahh hic bilmiyorum ins dumbulu olurBu sanırsam dümbülüyani erkek olacak annesi bizim arkadaş da gitti göstermedi ama doktor erkeğe benziyor dedi yapısından kemik yapısından yine anlıyorlar
Kız dumbulu olur ne deliii ahhahhaahAhh teyzemiz ahh hic bilmiyorum ins dumbulu olurbnm dr cok garantici soylemedi ya
Şükür ki piki gördük gec olsun guc olmasin darisi gebelik olsun canim degerlendirin ve teste catlayana kadar devam degerlendirme de ayni sekilde devamAselece canımm en sondaki 18. gün yani bugün. Sanırım ilaç sebep oldu buna normalde 13-14 pik görürdüm
Eki Görüntüle 2305493
Çok şükür çok şükürŞükür ki piki gördük gec olsun guc olmasin darisi gebelik olsun canim degerlendirin ve teste catlayana kadar devam degerlendirme de ayni sekilde devam
Kafana takma regl ne zaman gelirse gelsin bosver. Hatta soyle 10 ay felan gelmesin benceÇok şükür çok şüküramiin İnşAllah olsun artık acaba benim regl gecikecek mi çatlama geç olduğu için?
Hadi inşAllahKafana takma regl ne zaman gelirse gelsin bosver. Hatta soyle 10 ay felan gelmesin bence
Canim bugun ve 2 gun daha iliski gerekli bilgin olsunAselece canım çatlamış sanırım yumurta. Dün gece 01de ilişki oldu. 1 saat uzandım. Bı gecede olsunmu yoksa yarınmı? Ziraa usandım
Aynen canim cok iyi anlayabiliyorum seniiiBEnde aynıyım canım 2 yıla yakın oldu evleneli. Gelen geçen soruyor yok mu diye. Derdimden değil sorandan yoruldum
Canim bence yeterliCanım benım dün gece 2 gibi ilişki oldu. Saat 21 de çatlamamıştı.umarım o saate kadar çatlamıştır.Bugün ilişki olucagını sanmıyorum. Bugün için yeterlimidir acaba?
15 te ovu yapacağım.