- 21 Ağustos 2019
- 106
- 142
- 40
Benle evlenen arkadaslar hepsi yasitimdi
Suan hepsi bile dogurdular
Insan bilemez kiOnlar şimdi pişman
Şaka bi yana, bilinçli olmak önemli olan.
Insan bilemez ki
Bende ilk once oyle dusunuyordu. Erken yasta cocuk istiyolar diye
Evlendim bende hamile kalmak istiyorum
Ilki olduktan sonra koruncaz tabi
Yok bir problem yokNe kadar zamandır deniyosun canım? Bi de herhangi bi problem falan var mı?
İnşşallah canım Rabbim neylerse güzel eyler..Yaşayalım görelimInsallah canimmm
Esimde bende çok istiyoruz
Ilk torun olcak hayirlisiyla
Aynennnİnşşallah canım Rabbim neylerse güzel eyler..Yaşayalım görelim
Yok bir problem yok
Esimdede yok
Bir kurtaj kalbi atmiyodu ogrendim ve kirtaj olmak zorunda kaldim ikincide kimyasal oldu
Anlayacagin dogru duzgun hamilelik yaşamadim
1 yil 6 ay oluyoo
Ctesi günü beta 79 du bugun sabah tekrar verdim 130 olmus iyi mi kotu mu bilemedim. Bilenler var midir ?
Canim beta degerin guzel artmis insallah bundan sonrasi da guzel artarAnniş adayları yok mu
Canim beta degerin guzel artmis insallah bundan sonrasi da guzel artar
Korkma insallah bu sefer saglikli olur. Bol bol su icmeyi.ihmal etmeTesekkur ederim cok sagol. Bi kaybim var o kadar korkuyorum ki her iyi dilek cok iyi geliyor insana.
Kızlar merhaba konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum belki aranızda yaşayan yada bilen vardır diye.
Normalde bugün adetimin gelmesi lazımdı ama gelmedi dün ve bugün ilişkide bir pedi dolduracak kadar kan geldi. Yerleşme kanaması mi acaba diye düşündüm ama ovulasyon testinde pik görmedim.
Doktora gitmeyi de düşünüyorum ama buradaki hastanede doktorun olduğu odada kırk kişi oluyor anlatmaya utanırım diye gitmek istemiyorum.
Sizce durum ne?
tabiki harıka artmıs maşallah kaybın nezman oldu nekadarlık kaybettinTesekkur ederim cok sagol. Bi kaybim var o kadar korkuyorum ki her iyi dilek cok iyi geliyor insana.
Bende adetim gelmeye başlamıştır diye düşündüm de akşama doğru akıntı kesildi ilişki olunca tekrar gelmeye başladı. İnşallah yara değildir ya yakarken çok acıyormuşMerhaba ozellikle iliskiden sonra kanama geliyorsa ben enfeksiyon ya da yara vardir diye tahmin ediyorum ama belkide adetin gelmeye baslamistir. Yine de muayene olmakta fayda var tabi. Adet kanamasi gibi degil diyosan hamilelik testi yaptir. Ama muhakkak muayene ol.
9 10 11 12 eylul degerlendirilmeliKızlar birkaç gündür ovulasyon testi yapıyordum dün pik yaptı testim ve değerlendirdim bugünü de değerlendirelim mi yoksa yarın mı olsunAselece
Eki Görüntüle 2306046
34 haftalikti maalesef. Tekrar bu karari alabilmek bile cok zordu insan ister istemez korkuyor.tabiki harıka artmıs maşallah kaybın nezman oldu nekadarlık kaybettin
Bende adetim gelmeye başlamıştır diye düşündüm de akşama doğru akıntı kesildi ilişki olunca tekrar gelmeye başladı. İnşallah yara değildir ya yakarken çok acıyormuş
Tamam canım çok teşekkür ederimEger oyleyse ben yaptirdim hicbi seyde hissetmedim. Muayene olmayi aksatma ama.