- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Aynenn canim ya milleti takmak da elinde degil insaninLadyMorganas
@Rana_murat
Ah o millet olmasa zaten bu halde olmazdık. Çok üstüne vazife ya milletinyok mu yok mu yok mu..... sınav değil çalışıp kazanasin mal değil paran olsun alasın nasip nasip nasip. Resmen ya resmen şirk koşuyorlar Allah'a
Hep dualarimdasiniz ama bnde erkek bebek seviyorum tabi öncelik saglikli hayrli evlt bnm icin kiz hayrliysa kiz olsan tabiki ama gönlümden gecen erkekKız dumbulu olur ne deliii ahhahhaahbize dua et bak hamile hamile kabul olur bırak dumbulu falan
Hayırlısı olsun bakalım biz de bekliyoruz meraklaHep dualarimdasiniz ama bnde erkek bebek seviyorum tabi öncelik saglikli hayrli evlt bnm icin kiz hayrliysa kiz olsan tabiki ama gönlümden gecen erkek
Canım biraz önce yaptım testi
Canım bunun üstüne gecede ilişki oldu. Allah kerim..yine kendımı ve eşimi bıraz zorlıycam.akşam Meryem suresinide okudum.bugün telefondan sesli açtım evde okunsun diye.. Rabbime bıraktım.Canim bence yeterli
Degerlendirdin degerlencegini
Takma artik allah buyuk
Bak koyulasmaya baslamis birakma lutfen devam etmelisin bilemezsin birden çoğalır koyuluk pik olur.Eki Görüntüle 2305515Aselece cnm sence birakayimmi test yapmayı zaten dongum kısa artık yumurtlamam büyük ihtimalle
Var canim hayirli olsun kan ver mutlakaKızlar adetime üç gün var sizce var mı bana silik bi çizgi var gibi geldi
Ben de ne zaman yumurtlamayı tam anlamıyla hissetsem boşuna oluyor. Eşimle sürekli didişiyoruz. Doktora gittim ilaç kullanıyorum. Ama. Eşim oralı olmadı. İlacı da bıraktım artık. Bu ay test bile yapamayacağım. Umudum adet dönemim gelmeden bitti. Çok üzgünümBu ay çok umutluydum Rahim filmi çekildiği için.
İnan arkadaşımın doktoru da çok garantici ben de gitmiştim öyle bir kadın hatta benim arkadaş bir arkdasımızı da alıp gitti ekranda görür görmez bu erkek demiş bizim arkdas öyle deyince doktor evet erkeğe benziyor demiş ve 2 hafta sonda gittiğinde erkek demiş Rabbim senin de gönlüne göre versin insallah canımAhh teyzemiz ahh hic bilmiyorum ins dumbulu olurbnm dr cok garantici soylemedi ya
Gülüm yaa cok sağol her testime soruma cvp veriyosun allah razı olsun kolay doğum olsun insBak koyulasmaya baslamis birakma lutfen devam etmelisin bilemezsin birden çoğalır koyuluk pik olur.
Cnm cok önemli değilse tartismalariniz esinle konuş sakince sen derdini anlat sonra onu dinle böyle hamile kalsanda sorunlar devam eder ins yuvaniz huzurla dolarBen de ne zaman yumurtlamayı tam anlamıyla hissetsem boşuna oluyor. Eşimle sürekli didişiyoruz. Doktora gittim ilaç kullanıyorum. Ama. Eşim oralı olmadı. İlacı da bıraktım artık. Bu ay test bile yapamayacağım. Umudum adet dönemim gelmeden bitti. Çok üzgünümumarım sizin çabanız boşa çıkmaz. En kısa zamanda hamile kalırsınız.
Biz pek konuşamıyoruz maalesef. Zaten bana söylediği bir kelimeden sonra aslında benim bir daha o istese de iliikiyi kabul etmemem lazım ama bir anlık hırsla ayları boşa geçirdiğim için de üzülürüm.Cnm cok önemli değilse tartismalariniz esinle konuş sakince sen derdini anlat sonra onu dinle böyle hamile kalsanda sorunlar devam eder ins yuvaniz huzurla dolar
Cnm ilacda aluyomussun yazık bedenine ama sadece çocuk için sorunlarinizin üstünü kapatmayin once halledin yoksa sürekli sürekli yasaniliyo bu durum malesefBiz pek konuşamıyoruz maalesef. Zaten bana söylediği bir kelimeden sonra aslında benim bir daha o istese de iliikiyi kabul etmemem lazım ama bir anlık hırsla ayları boşa geçirdiğim için de üzülürüm.
Evet biliyorum. Zamana bıraktım artıkCnm ilacda aluyomussun yazık bedenine ama sadece çocuk için sorunlarinizin üstünü kapatmayin once halledin yoksa sürekli sürekli yasaniliyo bu durum malesef
inş kuzum yaa ınsİnan arkadaşımın doktoru da çok garantici ben de gitmiştim öyle bir kadın hatta benim arkadaş bir arkdasımızı da alıp gitti ekranda görür görmez bu erkek demiş bizim arkdas öyle deyince doktor evet erkeğe benziyor demiş ve 2 hafta sonda gittiğinde erkek demiş Rabbim senin de gönlüne göre versin insallah canım
bana dua ediyosun umarıminş kuzum yaa ıns
canım nasıl geçecek zaman?Aynenn canim ya milleti takmak da elinde degil insanin
Ister istemez etkileniyoruz
Aynen zaman gecmiyo yacanım nasıl geçecek zaman?Ben kendıme söz verdim regl 1gün kalaya kadar test yapmayacağım