- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
canim adet gibi ama daha az kanaman oluyor ve daha kisakizlar ustune gorme olayinda kanama normal adet kanamasi gbi mi suruyor yoksa dha kisa mi ?
Leke seklinde olur kahve yada pembe renkli.. adet givi uzun surmez. Yumurtlama akintisinin renk almis hali deyim sanakizlar ustune gorme olayinda kanama normal adet kanamasi gbi mi suruyor yoksa dha kisa mi ?
Aynn değerlendirdik bakalim nasip bugün daha silik çıktı test ya çatladı yada hiç yumurtlama olmadi Allah büyük dua edelim birbirimize insallah olurVazgectigin yerdedir basari ama vazgectigin icin ulasamamissindir. Diye soz var bizde. Olsun sen degerlendir bugunleri mutlaka
Testlerin nasıldı? Aynı zamandayız sanırım. Benim bugün catladı. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Aynn değerlendirdik bakalim nasip bugün daha silik çıktı test ya çatladı yada hiç yumurtlama olmadi Allah büyük dua edelim birbirimize insallah olur
İdrarını tutmana gerek yok canımKizlar bi sorum olacaktı
3de test yapmam lazım 1de sıvı alımını kestim ama baya sikistim idrar tutmak mi gerekli yoksa tutmamakmi
Yapayım ozaman yaa acayip sikistimİdrarını tutmana gerek yok canım
Yap sıvı almadığın sürece testi yapacak kadar idrarın olsun yeterYapayım ozaman yaa acayip sikistim
Bencede olabilirÇok yakın hissediyorumsanki yarın pik olur aselece ?
Birkaç yerde okudum da kimisi tutmak lazım kimisi tutmamak demiş kimisi yemek yenebilir sıvı alımı önemli demiş kafam karıştı bayaYap sıvı almadığın sürece testi yapacak kadar idrarın olsun yeter
Ben elimden geldiğince ne yiyorum ne içiyorum o iki saat boyunca hatta bazen daha fazla susuz kalıyorum tam çıksın diyeBirkaç yerde okudum da kimisi tutmak lazım kimisi tutmamak demiş kimisi yemek yenebilir sıvı alımı önemli demiş kafam karıştı baya
Tmm cnm tsk ediyorum ☺Ben elimden geldiğince ne yiyorum ne içiyorum o iki saat boyunca hatta bazen daha fazla susuz kalıyorum tam çıksın diyetutmaya gerek yok ama onu biliyorum
Evet canim yarin pik olur. Bugunu de degerlendirirsen bir sorun olmazÇok yakın hissediyorumsanki yarın pik olur aselece ?
Kizlar bi sorum olacaktı
3de test yapmam lazım 1de sıvı alımını kestim ama baya sikistim idrar tutmak mi gerekli yoksa tutmamakmi
22 si ilk yaptığım gün o gün çok koyuydu bence sonra açıldı. İlişkiyi hangi günler önerirsiniz? Adetin 22. Günü koyuluk oldu 23 de açılmaya başladı işte. 21. Ve 23. Gün ilişki oldu. Yeter mi yoksa 25. Gün de ilişki gerekir mi?guzelgunler2019 gel kız gel burda iyi bir yorumcu var Aselece 'ye sorabilirsin
Sağolsun soranlara yardımcı oluyor