Hanımlar ben de gebelık dusunuyorum ama nette su labaquıck dıye bı markavar onu almaya dusunuyorum sizce kalıtelımı? 2.sorum su ovulasyon testı nasık yapılıyor adet bıttıkten hemen sonramı yoksa adetın 14.gununden ıtıbarenmı.?14.gun dıye sayarken adetın ılk gununden ıtıbarenmı sayıyoruz 14 gun. Bırde hergun yapıyoruz anlasılan bu testı pekı bu cizgiler silik oluncamı ilişkiyle degerlendırılcek yoksa koyulasıncamı degerlendırılmesı gerek? Cunky bazı arkadaslar resım atmıs dıyelm 22.gun sılık cıkmıs dıger sahısta 22.gunu degerlendır demıs ama ogun silik cıkms nasıl oluyor
neyse benm sorum bunlar. Adetımle ıkgılı soyle bıle vereyım normalde her ay basında 3 veya 4unde baslardı adetım 6 gun surerdı. Sonra doktor 3-5 cm kist var vs dıyınce hemmdogum kontrol hpı kullandım hemde sogan kuru yapıp ıctım oyle 1 ay sınra tekrar gıttım doktor kıstın 12 mılıme kuculmus dedı. Bu arada adet duzenum bozuldu her ay basnda olurken budefa ay sonnda 21 22 gıbı baslıyor adetım 4 5 gun suruyor oda ılk gun kırmızı gelıyor gerı kalan gunler kahverengı camur gıbı gelıyor
kan sulandırıcı adet dyzenleyıcı tarrusal falan verdıde gerı normale dondu rengı. Iste bı beslenme sekkı verdı yumurtamın catlaması ıcın folıkasıt kan sulandırıcı(olurda gebe kalırsan dusugu onler dddı) bıde vıtamın hapı verdu ımom omega onn yannda beslenme cavdar ekmegı teretagı vs sagkıklı bır beslenme ıste. 3 ay boyunca boyle beslen yumurtam kendıkıgnden catlasın catladıgı guju degelendır dedı ama anlamıyormkı catlıyomu catlamıyormu. Bend eovulasyon testı yapaym dıyorm nasıl yapacagmı bılmıyorm. Yanı sımdı herayın sonnda 21 22 gıbı baslıyor adetım. Hangı gunlerı degerlendırmelıyım. Ya da bana ovulasyın testı onerın onu alayım e tabı kullanma seklını ve sılıkkenmı koyuykenmı degerlendırmelı onuda soylersenız
tesekkur ederım