Iyi yapmissin :)) yarin iyice catlar.. bugun yani carsamba persembe cuma cumartesi mutlaka degerlendirin ara vermeyin.Ben dayanamayıp yaptım bu akşam. Son ikisi bugune ait. Catlamaya başlamış mı sence? Biraz daha açık çıkmış sanki. Acık görünce eşimi ikna edip degerlendirdim
Sen de miYarın sabah tekrar yapayım canım test var koliyle alıyorum
Cok testin varsa simdide yapabilirsin test. Zaten hamilelik varsa kesin olarak simdi de cikar testte. Hem yanilma payini azaltmis olursunAma c ye çok yakın değil mi Sence ? İnşallah vardır canım . Lh da hafif koyu gibi dimi . Regl ye yakın silik olur diye biliyorum.
Buarada ben dayanamaz hemen birbtest daha yapardımYarın sabah tekrar yapayım canım test var koliyle alıyorum
Şimdi eşim var onu da umutlandırmak istemiyorum canım yarın yalnızken yaparımCok testin varsa simdide yapabilirsin test. Zaten hamilelik varsa kesin olarak simdi de cikar testte. Hem yanilma payini azaltmis olursun
Sen bilirsin benden demesi :)Şimdi eşim var onu da umutlandırmak istemiyorum canım yarın yalnızken yaparım
Önceki aylar ben de bu testlerden aldım. Sonra innovita almaya başladım. Kesinlikle daha net çıkıyor sonuçlar. Testlerin bitince degistir bence.Aselece benim testlerede bakar mısın ne durumda
Ayyy ben testime yanımda taşıyıp her yerde yapıyorum.Şimdi eşim var onu da umutlandırmak istemiyorum canım yarın yalnızken yaparım
14.gün de yaptımHamilesin canim bugun adet günün takvim hesabi yanlis biyolojik kanit ovulasyon testinin hesabi varken hala takvimi mi dusunuyorsun takvim yanlış. Hamilesin en kisa surede kan ver beta hcg degerinu ogren
Vazgectigin yerdedir basari ama vazgectigin icin ulasamamissindir. Diye soz var bizde. Olsun sen degerlendir bugunleri mutlaka14.gün de yaptım
Yaptım canım tek çizgi çıktı
Cok uzuldum canim ama dunku testinde ikinci cizgi gozukuyorduYaptım canım tek çizgi çıktı
Yanlış yerdeydi amaCok uzuldum canim ama dunku testinde ikinci cizgi gozukuyordu