Canim sütle alakasi yok. Ama kabak cekirdegi yiyebilir sperm kalitesini artiriyor sen de kuru incir keciboynuzu pekmezi yiyebilirsin yumurta kalitesini düzenliyor. Iki gune bur iliski yapin duzenli iliski yumurtlayana kadar. Yumurtlama esnasinda 4 gun ara vermeden olacak bir sorun olmaz denk gelsedeCok tesekkur ederım ne guzel bılgı verdınz ekran aldım. Iste ben onu anlamamıstm. Yanı t koyuyken yumurtluyor demek t sılıkken catladı demek. Bıde doktor bana hep 1 gun dur 1 gun ıloskıye gır dedı erkek sperm hucresı 48 saatte bır yenılenıyormus. Iste ondan korkuyorm ben catlayan gune denk getırsemde spoerm etkısızse dıye11 aylık evlıyım 2, 3 aydır denıyoruz. Sey sorucam esım alkol sogara asla kullanmaz kullanmadı. Ama süt urunlerıde asla tuketmıyor sofrada yogurt bıle varsa oturtamıyorum asırı tıksıntı duyuyor sut urunlerıne bunun spermlere bı etkısı varmı hanı ben kendıöde sorun goruyorm ama ya esmdeyse sorun dıye ona sanada baktırlamda dıyemıyorm gururu kırılır flan dıye
Insallahh bakalımmmCanim sütle alakasi yok. Ama kabak cekirdegi yiyebilir sperm kalitesini artiriyor sen de kuru incir keciboynuzu pekmezi yiyebilirsin yumurta kalitesini düzenliyor. Iki gune bur iliski yapin duzenli iliski yumurtlayana kadar. Yumurtlama esnasinda 4 gun ara vermeden olacak bir sorun olmaz denk gelsede
Gözünaydın. Çok güzek bir haber. Ovulasyon testlerini de paylaşır mısın bizimle?Kizlar bakarmisinoz az once test yaptim ve silik bi cizfi var olabilir mi acaba hamilemiyimdir cok gerildim ve heyecanlandim Eki Görüntüle 2297398
Yumurta hucresi 48 saate kadar yaşıyor ve döllenme zaten bir iliskide oluyor ama hangisi tutar bilinmez. 17 yumurta büyüdü ve degerlendirildi vucutta yumurtalari karsilicak spermler mevcut degil mi. 18 de catladi ve degerlendirdin yeni spermler de eklendi. Catlama 19 una kadar da 20 sine kadar yumurta hucresi salabilir.19 20 de degerlendirdin ve vucut 4 gun boyunca spermlerle yumurtayi karsilastirdi. Yani yeni yumurtalarin spermden kacmak icin bir sansi kalmadı bilimsel olarak. Eee gerisi takdiri ilahi Rabbim döllenmeyi verecekse olacak.Aselece benim de merak ettiğim bir konu var. Mesela benim 18. Gün yumurtam çatladı.17 18 19 20. Gün ilişki öneriliyor. 18. Gün yumurta catladıysa 20. Gün hamile kalma olasılığı var mı? Yumurtanın canlı kalma süresini hesaplayınca biraz gec gibi oluyor. Tabiki her ihtimale karşı o günleri degerlendirmek lazım ama merak ettim
Açıklama için çok tesekkür ederim. Ben hiç bu şekilde düşünmemiştim.Yumurta hucresi 48 saate kadar yaşıyor ve döllenme zaten bir iliskide oluyor ama hangisi tutar bilinmez. 17 yumurta büyüdü ve degerlendirildi vucutta yumurtalari karsilicak spermler mevcut degil mi. 18 de catladi ve degerlendirdin yeni spermler de eklendi. Catlama 19 una kadar da 20 sine kadar yumurta hucresi salabilir.19 20 de degerlendirdin ve vucut 4 gun boyunca spermlerle yumurtayi karsilastirdi. Yani yeni yumurtalarin spermden kacmak icin bir sansi kalmadı bilimsel olarak. Eee gerisi takdiri ilahi Rabbim döllenmeyi verecekse olacak.
Canim bende innovita testim pik yaptindaa laboqucik kullandik ama ondaki koyuluk goremedim maleseffKızlar on dakika falan fark var aralarında yani aynı koşullarda yapıldı biri innovita biri laboquik ikisi de gayet net arada kalanlara bilgi olsun diye atmak istedim
Demek testten testede fark ediyo canım bende laboquike güvenemedim diye değiştirmiştim ama aynı çıktıCanim bende innovita testim pik yaptindaa laboqucik kullandik ama ondaki koyuluk goremedim maleseff
Ben iki ay kullandim goremedim mallesef 3 ayda degistirdim innovitada gordumDemek testten testede fark ediyo canım bende laboquike güvenemedim diye değiştirmiştim ama aynı çıktı
Anladım canım ben 2 ay önce kullanmıştım görmüştüm onda da pikiBen iki ay kullandim goremedim mallesef 3 ayda degistirdim innovitada gordum
Bat ne zaman cnmAnladım canım ben 2 ay önce kullanmıştım görmüştüm onda da piki
27 AğustosBat ne zaman cnm
Bnm yarin bat ama gec yumurtladim sence yapsam cikarmi27 Ağustos
Yapma canım bence bekle hem daha yeni yumurtladın tutsa bile belli olmaz ki sabret sonucu görünce yıkılıyoruz bunu kendine yapmaBnm yarin bat ama gec yumurtladim sence yapsam cikarmi
Himmovu testi yapsam koyu cikarmi kiYapma canım bence bekle hem daha yeni yumurtladın tutsa bile belli olmaz ki sabret sonucu görünce yıkılıyoruz bunu kendine yapma
Yarın olmazsan ovü yapHimmovu testi yapsam koyu cikarmi ki