- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Bat ne zaman cnmYanlış yerdeydi amaCanım vücudum da dalga geçti benimle
Bat ne oluyor canım son adet tarihi miBat ne zaman cnm
Beklenen adet tarihi canimBat ne oluyor canım son adet tarihi mi
Beklenen adet tarihi canim
Dogru demiş canim bnmde adete 3 gun var ama yumurtam yeni catladi 14 gun sonra belli olur benimkiLadyMorganas dun olması lazımdı yumurtlamdan sonra 15 . Gün dündü, ama takvime göre 2 gün var. Aselece takvime bakma dedi yumurtlamayı baz alırsak dündü regl
Evet canım seninkileri okudum baya değişik oldu. Çok geç çatlamış. Mesela senin tutsa üstüne görmüş gibi mi olacak acaba.Dogru demiş canim bnmde adete 3 gun var ama yumurtam yeni catladi 14 gun sonra belli olur benimki
Keske adetemi gore yumurtlama olsaydi
Yok gec dollenme gibi olcakEvet canım seninkileri okudum baya değişik oldu. Çok geç çatlamış. Mesela senin tutsa üstüne görmüş gibi mi olacak acaba.
Hadi bakalım inşallah canımYok gec dollenme gibi olcak
Ustune gorme adet kanamasi goruyorsun ama hamilesin
Testin resmini şimdi alabilir miyimEvet canım seninkileri okudum baya değişik oldu. Çok geç çatlamış. Mesela senin tutsa üstüne görmüş gibi mi olacak acaba.
Catlama olmuş canim C cizgisi baskin olarak koyulasmaya baslamisAselece benim testlerim neden tamamen silinmiyor acaba. Sabırsız davranıp 2 test yaptım yine bugün. Çatlama gerceklesti mi acaba. Testlerimi yorumlar mısınız?
Çok sevindim.Catlama olmuş canim C cizgisi baskin olarak koyulasmaya baslamis
Evet ben artik oglen 12 den once yapulan testlere bakmiyorum bile..Çok sevindim.Tesekkürler. Buarada testin birini bu sabah 11 de yaptım. O baya koyuydu. Yanlış zamanda yaptığım için mi acaba.
Canim degisir bu sabit koyulasarak devam etmez. Silik olur birden bire koyulasir pik olabilir. Yada giderek koyulasabilir bunlar kisiden kisiye degisir bir problem demek degildir
Ilk kez yapıyorum cnm valla guzel bilgiler veriyosun hamile halinlehakkını helal etCanim degisir bu sabit koyulasarak devam etmez. Silik olur birden bire koyulasir pik olabilir. Yada giderek koyulasabilir bunlar kisiden kisiye degisir bir problem demek degildir
Kafanizda soru isareti kalmasin canim helal olsun bir hakkim yok kimsede. Yeter ki herkes sevinsin tek niyetim bu. Sen devam et testlere stres yapmadan Allahin izniyle yumurtlamayi goreceksinIlk kez yapıyorum cnm valla guzel bilgiler veriyosun hamile halinlehakkını helal et
Inş cnm çok tsk ediyorum tekrardan☺Kafanizda soru isareti kalmasin canim helal olsun bir hakkim yok kimsede. Yeter ki herkes sevinsin tek niyetim bu. Sen devam et testlere stres yapmadan Allahin izniyle yumurtlamayi goreceksin