- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
HimmBenim adetlerim 30-35 arasında gelir ama her ay aynı olmuyor o yüzden hangi tarihi baz alacağımı bilemediğimden adet günümü hesaplayamıyorum mesela geçen ay 35.günde olmuştum ama bu ay ovulasyonda adetimin 13 ve 14.gününde pik oldu ertesi gün yani 15.günde silikleşti bu durumda 15+14= 29.günü mü baz alıcam ama adetlerim 30'dan aşağı gelmez gelen olduysada çok nadirdir bilemedim
Canim duzenli iliskiye basla ama yumurtlama henuz baslamamis cok yakin belki yarin tam pik olur. Yine de bugun degerlendirAselece bugünden başlıyım mı sizce denemeye
Himm
En iyisi ovulasyon testi kullanmak eger gebelik istiyorsan
Tamam canım değerlendirelim yine de çörekotu erken yumurtlatacak belli kiCanim duzenli iliskiye basla ama yumurtlama henuz baslamamis cok yakin belki yarin tam pik olur. Yine de bugun degerlendir
Evet canim dwgerlendirmeler gelsinn
Evet kesinlikle 2. Cizgi var. İnş hamilesinAselece canım üstteki hcg de ikinci çizgi görüyor Musun . Alttaki de lh . Yumurtlama üstünden 14 gün geçti ama takvim hesabına göre 3 günüm var reglye.
Gerek yok canim yarin yaparsin testi. Bugun degerlendirmelisin..Aselece 15.30 da pikti. Bu akşam tekrar test yapmam gerekir mi? Yaparsam saat kaçta yapmalıyım?
Cnm var gibi ama çok yakın cidden c yeAMA t nin altında değil canım c ye yakın duruyor .
Hamilesin canim bugun adet günün takvim hesabi yanlis biyolojik kanit ovulasyon testinin hesabi varken hala takvimi mi dusunuyorsun takvim yanlış. Hamilesin en kisa surede kan ver beta hcg degerinu ogrenAselece canım üstteki hcg de ikinci çizgi görüyor Musun . Alttaki de lh . Yumurtlama üstünden 14 gün geçti ama takvim hesabına göre 3 günüm var reglye.
Yarın sabah tekrar yapayım canım test var koliyle alıyorumCnm var gibi ama çok yakın cidden c ye
Baska testin yada kan verme ihtimalin varmi
Ama c ye çok yakın değil mi Sence ? İnşallah vardır canım . Lh da hafif koyu gibi dimi . Regl ye yakın silik olur diye biliyorum.Hamilesin canim bugun adet günün takvim hesabi yanlis biyolojik kanit ovulasyon testinin hesabi varken hala takvimi mi dusunuyorsun takvim yanlış. Hamilesin en kisa surede kan ver beta hcg degerinu ogren
Bakalim insallah hamile kalirsinEvet canım o yüzden kullanıyorum
Bu ay ki yumurtlamanın silikleşen gününü baz alıyorum adet gelirse bakalım
Aselece benim testlerede bakar mısın ne durumdaHamilesin canim bugun adet günün takvim hesabi yanlis biyolojik kanit ovulasyon testinin hesabi varken hala takvimi mi dusunuyorsun takvim yanlış. Hamilesin en kisa surede kan ver beta hcg degerinu ogren
Ben dayanamayıp yaptım bu akşam. Son ikisi bugune ait. Catlamaya başlamış mı sence? Biraz daha açık çıkmış sanki. Acık görünce eşimi ikna edip degerlendirdimGerek yok canim yarin yaparsin testi. Bugun degerlendirmelisin..
4 agustos tam 14. Gununde yapmamissin test?? En son test pike yaklasmis bugunu duzenli iliski adina degerlendirin yarin yada diger gun pik olabilirAselece benim testlerede bakar mısın ne durumda
Evet ben de sonradan fark ettim cizginin yeri yanlıs gibi.AMA t nin altında değil canım c ye yakın duruyor .