• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ovulasyan testleri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Akasya10

Mucize bekliyordum. Sonunda geldi😍
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
937
814
53
30
Arkadaşlar merhaba buralarda yeniyim ovulasyon testleri hakkında ki Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ve sizin kullandığınız markalar nelerdir. Bir de bu ovulasyon Testleri gebelik testleriyle aynı şey mi? Nasıl kullanılır?

Arkadaşlar merhaba buralarda yeniyim ovulasyon testleri hakkında ki Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ve sizin kullandığınız markalar nelerdir. Bir de bu ovulasyon Testleri gebelik testleriyle aynı şey mi? Nasıl kullanılır?
Bende hiç kullanmadım hep kendim tahmin ettim

cizft cizgi cikiosa ovulasyon donemindesin silik cikiosa gunun yaklasio yada bitiyor demek.bir kac gubya o donemlerim bir gunde yumurtan çatlıyor o sekilde.gebekik testi ile aynı ama gebe oldgunu ogrenemezsn ama.yazanlsr olmus bn oyle ogrendim diede gebe old. ogrenmek icin gebelik testi yap sen.hamile kalmak istiosanda ovulasyon testi yapip iliski icin hazirlanabikirsin.

Canım ovulasyon testleri gebelik testine göre biraz pahalı adetinin 5.inci gününden sonra takip et hergun aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını bırak önce silik çıkacak yumurtlama günün de ikinci çizgi daha kötü cikiyo ve ertesi gün yumurtan catladiginda ikinci çizgi hiç gözükmez bu iki günü ve bir sonraki günü degerlendir çatlamadan sonra devam etmene gerekyok teste bat gününde yada 1 2 gün sonra gebelik testi yap ben lambogick kullandım gayet menmun kaldım ve sonucu bekliyorum ezcaneden değilde netten getirdirsen daha uygun olur ben gitti gidiyor dan 20 ovulasyon testi 4 gebelik testini 33 tl ye almıştım 15 gün önce

• Her gün aynı saatte yapılması gerekli
  • İlk idrar ile ve ilişki sonra yapılmaz
  • Yapmadan 2 saat önce sıvı alımı kesilir
  • Regl bittikten sonra başlanır
  • Kaset tipi testlerde idrar 3 damladan fazla damlatılmaz
  • T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtladın demektir.
  • 1 gün sonra test tekrarlanır T çizgisi silikleştiyse çatlama oldu demektir bunu görünce test bırakılır
  • Yumurtlama+arkasından gelen 3 gün mutlaka değerlendirilmelidir.
  • Ben innovita marka kullanıyorum memnunum hassas bir test kaset testlerden verim alamadım

Canım ovulasyon testleri gebelik testine göre biraz pahalı adetinin 5.inci gününden sonra takip et hergun aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını bırak önce silik çıkacak yumurtlama günün de ikinci çizgi daha kötü cikiyo ve ertesi gün yumurtan catladiginda ikinci çizgi hiç gözükmez bu iki günü ve bir sonraki günü degerlendir çatlamadan sonra devam etmene gerekyok teste bat gününde yada 1 2 gün sonra gebelik testi yap ben lambogick kullandım gayet menmun kaldım ve sonucu bekliyorum ezcaneden değilde netten getirdirsen daha uygun olur ben gitti gidiyor dan 20 ovulasyon testi 4 gebelik testini 33 tl ye almıştım 15 gün önce
Teşekkür ederim hangi siteden almıştınız testleri

cizft cizgi cikiosa ovulasyon donemindesin silik cikiosa gunun yaklasio yada bitiyor demek.bir kac gubya o donemlerim bir gunde yumurtan çatlıyor o sekilde.gebekik testi ile aynı ama gebe oldgunu ogrenemezsn ama.yazanlsr olmus bn oyle ogrendim diede gebe old. ogrenmek icin gebelik testi yap sen.hamile kalmak istiosanda ovulasyon testi yapip iliski icin hazirlanabikirsin.
Çok teşekkür ederim

Yarın pik olur mu sizce bugün diğerlerine göre daha koyu

Eklentiler

• IMG_20201007_131944.webp
    IMG_20201007_131944.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20201007_131934.webp
    IMG_20201007_131934.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20201007_131913.webp
    IMG_20201007_131913.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 23