arkadaşlar tükürükle bakılandan birşey anlamadım.gitti paracıklar:)idrarla bakılanla 12 gün 2.çizgiyi gördüm.normalde biz 14.günden başlıyorduk.şimdi bakalım ne olacak.:uhm:
canım tükürükle bakmak zor sanırım söylemiştim çokkkkkk dikkatli olmak gerek 12. gün yakaladığına sevindim hadi bakalım inşallah tutar e-diğer adetin başlayana kadar sen gün aşırı ilişkiye gir ne olur ne olmaz
ben hayatta herşeyi çok zor elde ettim mesleğimi eşimi ...vs şimdi inanın bu bebek için mücadele vermeye halim kalmadı gelecek ay boş vericem gerçi bugün 26.günüm 4günsonra belli olur bide adet olmadan kaçgün önce sivilce çıkıyodu
yani ayrılmak isteyen eşim değil ben sorun bende yük bende benim kendi sorunumu niye eşime çektireyimki hem çocuk olmazsa ben bu evliliği sürdüremem hergün kavga ederiz ikimizinde hayatı zehir olur burda çocuğu olmayanın üzerine çok gidiliyor çok alay ediliyor kimse ona acımıyor ben bunu kendime yediremiyorum adımızı koymuşlar kısır gelin eksik etek benim bunları kaldıracak gücümyok okadar çok sorunum varki bide bu gelirse kaldıramam oyüzden başımı alıp diyar diyar buralardan gitmek istiyorum
sizleri üzmek istemiyorum sizler üzülmeyin bensadece burada avunuyorum pc ile dertleşiyorum ben burada teslli aramıyorum bir çeşit iç dökme elimde olsa yazın tadını çıkarırdım eşimin çocuklara bakışnı görüyorum hamile görünce bana belli etmesede onunda moreli bozuluyor eşim bebeği olmasını çok istiyor tek isteğim bir evladım olsun demişti bu duygu onunda hakkı oda baba olmak istiyor eşimi bu şekilde görünce çok üzülüyorum
eşimin işi burada burdan gidemem ben şefkatimi eşime kesinlikle veremem bir zaman sonra çocuk isteniyor evlilik böyle yürüyor bazı şeyler çocukların hatırına katlanılıyor bizim çok samimi bir komşumuz vardı bebeği olmadı 56 yaşında hayatını kaybetti ben onun elinde büyüdüm ölene kadar keşke benimde bir bebeğim olsaydı dedi durdu son vaktinde hiç bakanı olmadı şimdi eşi 60 yaşında her gün ağlıyor çok zor oldu hayatıbir kap yemek veren yok teklik Allah mahsus ben dayanamam
yumurtlama gününü yakalamışsın ne güzel emin olmak için dr gidebilisin bide adetin 21.günü progesteron seviyene baktır dr öyle diyor