• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Caniimm.. Allah sağlıkla mutlulukla aldirsin kucağına inşallah!
Sen de mi 26'sında vurulmuştun iğneyi? Dün mü adet olman gerekiyordu? Benim de 2 gün geçti de, yani bugün 2. gün, negatif çıktı ama adet de yok :KK43:
25 inde vuruldum canım . Pazar olmam gerekiyordu olmadım. Testi bugün yaptim. Amin canım inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin

merhaba arkadaşlar. benim yumurtam da bugün 21,5 mm olmuş. dr çatlatma iğnesi verdi. bugün yap dedi. ben de dr dan bi saat sonra falandı yaptırdım pregnyl 5000. çarşamba perşembe özellikle hatta bu hafta arttırın ilişki sayısını dedi. esrofem vermişti bana geçen hafta ona devam et dedi. artı progestan verdi vajinal yoldan günde 2 kez, adetini geciktirebilir ilaç bittikten sonra 4-5 gün sonra hala olmadıysan gel test yapalım dedi. cmt başlayacam ilaca, 15 günlük. 5 gün var. yani 25 gün bekleyecem ben. ama çok heyecanlı nasıl zaman geçecek bilemiyorum. sürekli kendimi dinliyorum bi de ya yok akıntı mı geldi yok kasığım battı mı sancı mı yaptı. umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırız hepimiz. ş 25 gün için kendime bi şeyler bulmalıyım oyalanacak :)) kitsp okuom bol bol ama :)

Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum. :anneadayı:

Tebrikler canim.. Seninle ayni gun olmustuk igneyi.. Darisi basimiza insallah.

Benim de bugun 3. Gunumdu. Dr.a gittim. Kist falan olusmamis gayet iyigordu. Bugun yine sivi biraz fazlaydi. Klomene basladik yine. Haftaya sali gidecegim kontrole. Bu ay asilama deneyecegiz. hayirlisi bakalim. Nasip olan geliyor. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana da.

Tebrikler canim.. Seninle ayni gun olmustuk igneyi.. Darisi basimiza insallah.

Benim de bugun 3. Gunumdu. Dr.a gittim. Kist falan olusmamis gayet iyigordu. Bugun yine sivi biraz fazlaydi. Klomene basladik yine. Haftaya sali gidecegim kontrole. Bu ay asilama deneyecegiz. hayirlisi bakalim. Nasip olan geliyor. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana da.
Sağol canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duam sizlerle.
Herhalde bu ay olmasaydı ben de aşılama isteyecektim. Nasip .çok şükür Rabbim nasip etti. Bol dua edin. Yasin ve mubin suresi okuyun

merhaba arkadaşlar. benim yumurtam da bugün 21,5 mm olmuş. dr çatlatma iğnesi verdi. bugün yap dedi. ben de dr dan bi saat sonra falandı yaptırdım pregnyl 5000. çarşamba perşembe özellikle hatta bu hafta arttırın ilişki sayısını dedi. esrofem vermişti bana geçen hafta ona devam et dedi. artı progestan verdi vajinal yoldan günde 2 kez, adetini geciktirebilir ilaç bittikten sonra 4-5 gün sonra hala olmadıysan gel test yapalım dedi. cmt başlayacam ilaca, 15 günlük. 5 gün var. yani 25 gün bekleyecem ben. ama çok heyecanlı nasıl zaman geçecek bilemiyorum. sürekli kendimi dinliyorum bi de ya yok akıntı mı geldi yok kasığım battı mı sancı mı yaptı. umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırız hepimiz. ş 25 gün için kendime bi şeyler bulmalıyım oyalanacak :)) kitsp okuom bol bol ama :)
merhabalar iğne olmuşsun hayırlı haberler verirsin inş. bende geçen salı oldum bekliyorum nasip :KK37::KK37::KK37:

Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
olumlu sonuç alan birilerini duymak ya da görmek ne kadar güzel hissettiriyor... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... ilk ovitrelle miydi yoksa daha önce kullandınız mı?

inşallah kızlar yaaa, offf çok stresliymiş bu beklemek... sanırım sonuç olumsuz olursa baya üzülücem onu anladım :(

Back
X