Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin baya net insallah vardır herhangi Bi belirtiniz varmı
Yani çok bariz bir belirtim yok malum bu dönemde biraz kendimi dinlediğim için ufak tefek şeyler oluyor.Mesela bugün transferimin 7.günü silik pembe çok az bir leke oldu o sırada brz midem bulandı,bide ben tüp bebek yaptırdım,o günden beri rahim bölgesinde bir doluluk hissediyorum sanki ama kasık ağrım fln yok şuan yada göğüslerde bşy yok offf beklemek çok zorSizin baya net insallah vardır herhangi Bi belirtiniz varmı
Aynne beklemek zor gercekten bukadar bekledik artık biraz daha bekleriz napalımYani çok bariz bir belirtim yok malum bu dönemde biraz kendimi dinlediğim için ufak tefek şeyler oluyor.Mesela bugün transferimin 7.günü silik pembe çok az bir leke oldu o sırada brz midem bulandı,bide ben tüp bebek yaptırdım,o günden beri rahim bölgesinde bir doluluk hissediyorum sanki ama kasık ağrım fln yok şuan yada göğüslerde bşy yok offf beklemek çok zor
Ben sabah hastaneye atıcam kendimi zaten tabi gece uyuyabilirsemAynne beklemek zor gercekten bukadar bekledik artık biraz daha bekleriz napalım
Sonucu yazarsınız bende merak ettimBen sabah hastaneye atıcam kendimi zaten tabi gece uyuyabilirsem
Tamam cnm yazarımSonucu yazarsınız bende merak ettim
Canım ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanım. O belirtileri pek dinleme. Benim hamile kaldığımda sadece kasıklarım ağrıyodu. Hiç göğüs agrım yoktu. Hamileliğim kesinleştikten sonra ağrımaya başladılar. İnşallah bebeğin tutunmuştur. Olumlu düşün ki olumlu sonuçlansın canım.herkese merhaba,2senedir çocuk istiyoruz ama malesef olmadı.Ne eşimde ne ben de herhangi bir sorun yok.hamile kalmıştım aslında ama bebek tutunamadı ve düşük omdu sonrasında işte gebelik olmadı tekrar.6ay klomen tedavisi,bu 6ayın 2ayında da ovitrelle çatlatma iğnesi tedavisi yapıldı ama yine sonuç yok.sonrasında dr değişikliği yaptım ve dr muz kan tahlilleri,hsg filmi istedi yapıldı hepsi ve çok şükür temiz geldi.gebeliğe engel bi durum yoktu.Bu ay aşılama yapalım dendi ve aiılama yaptırdım bugün aşılamanın 12.günündeyim.Aiılamadan sonra aşırı göğüs ağrım oldu.ara ara kasık ve bel ağrılarım oldu.biraz iş yapınca belim kas
Canım naptınTamam cnm yazarım![]()
Canımmmm 190 çıktı sonucumCanım naptın
Hadi yaaa gözün aydın cok sevindim Rabbim sag saglim kucsgına almayı nasip etsin nekadar süredir demiyordun bide sorun neydi cnmCanımmmm 190 çıktı sonucum![]()
Çok sağol.Şubat 13 başlamıştım ilk transfer olumsuz oldu bu 2. Tedavimizdi.sebepsiz diye söyledi doktorumuz ama eşimde morfoloji 2 ileri hız sıfırdı ama IMSI YÖNTEMİ olduğu için önemsenmedi.çok şükür pozitif oldu dileyen herkes tez zamanda kavuşur umarım.Hadi yaaa gözün aydın cok sevindim Rabbim sag saglim kucsgına almayı nasip etsin nekadar süredir demiyordun bide sorun neydi cnm
Bu testi nasıl yapılıyor.Yani dün akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu gün de gelen yok ama dedim ya umudum kalmadı aşılamanın 16. Günü iğnenin 17. Günü 20.09 a kadar olamazsam ancak o zaman kan testi yaptırıcam ya tuhaf bişey söyleyim mi uzun zamandır çocuk istediğim için her türlü kocakarı testini denedim bu parmakla kontrol olayı var ya bu sefer sonsuz boşluk dedikleri şeyin ne olduğunu bu sefer gördüm bu duruma göre hamileyim bakalım negatif çıkarsa artık o tezi de çürütmüş olucam hamile değilsem de adet olsam da kurtulsam
Bu testten sonra gebe kaldinizmi nolur cvpEki Görüntüle 1958544 slm kizlar bu gun catlama iynesinin 9. Gunu az once bu testti yaptim 5 dakika icinde boyle oldu 7. Ve 8. Gun çok silikti bu cizgi zor belli oluyordu sizce catlama iynesinin etkisi olabilirmi cok feci belim agriyor ve kasiklarim agriyor sol kasigimda sanki bir agirlik var gibi orasi ozellikle cok agriyor uc gün daha bekleyip kan testti yaptircam ama merak ettim benim gibi olupta gebe olan varmi aranizda