- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
Sivilcelerin çıktı mı ? Ben de boy göstermeye başladılar da. Yine olmadı sanırım.Benim ovitrelleden snra bgn 12. Gunum bugun uyandgmda adet olckmş gbi hissediyorum adet olmama 5 gün var inşallah olmamçok akıntım var su gbi akıyo resmen gece hc tuvalete kalkmazdm şmdi iki kere üç kere kalkıyorum çok sık tuvalete çıkıyorum.
Canim benim ucuncu ayim.ozellikle ikincidinde dedigin belirtiler vardi hatta doktora dedim ki once adet olacagim gun agrim olurdu bir hafta oncesinden agrim oldu dedim ilacin etkisi dedi.ben en az 18 gün geçsin test yap derimnil6t: 37628134 .!.:Benim ovitrelleden snra bgn 12. Gunum bugun uyandgmda adet olckmş gbi hissediyorum adet olmama 5 gün var inşallah olmamçok akıntım var su gbi akıyo resmen gece hc tuvalete kalkmazdm şmdi iki kere üç kere kalkıyorum çok sık tuvalete çıkıyorum.
Evet canim ilk takibim bu. Konusmadik ne vereceğini ama bu ay olmazsa asilama yapilacak. Bir belki iki asilama denenecek sonra tüp bebek olacak. Benim durumum biraz farklı. Biz tüp yapmadan önce boyle olursa diye deniyoruz. Üreme sorunumuz yok. Benim başka rahatsizligimdan dolayi döllenme sorunum oluyormuş.bende de.umut yok.ama.bakalim.hayirlisi.. Gelisme.olursa yazarmisin ? İlk catlatma ignesi mi oldun sen benim ilk de.. Doktorun adet olursa.tekrr klomen.mi.verecek.. Benim oyle demisti de ..
Aynen canım . KucuEvet canim ilk takibim bu. Konusmadik ne vereceğini ama bu ay olmazsa asilama yapilacak. Bir belki iki asilama denenecek sonra tüp bebek olacak. Benim durumum biraz farklı. Biz tüp yapmadan önce boyle olursa diye deniyoruz. Üreme sorunumuz yok. Benim başka rahatsizligimdan dolayi döllenme sorunum oluyormuş.
Bugün sabahtan regl olacak gibi sancilar girdi karnima. Sağ kasigim batiyor özellikle ayaktayken. Akinti yok denecek kadar az. Fogus uclari özellikle dokununca ve arada dururken aciyor. Ama bu regl olacakken de oluyor bazen. Hic öyle moda girmiş bir durumda değilim. Bat 8 i iğneden sonra 11. Gün bugün. Bekleyelim de görelim bakalim. Sona yaklastikca bunaltici oluyor. En sevmedigim şey belirsizlik. Ak kara belli olsa bir an once de yolumuzu bilsek.
Küçük bi şehirde yaşıyorum. Yoksa gidip şimdiye coktan kanda baktirmistim. Bende 11. Gundeyim
Benimde göğsüm değil de göğüs ucum
hassaslaşmaya başladı.. 8. günüm iğne olalı..
aynı belirtileri başkalarında da okuduğuma
göre normal demek ki..
Valla hep biseyler soyleniyor ama insAllah hamilelikde boyle oluyordurda ondan olmustur :)Canm benim 9.gunum yumrtm catlams dr dedi. Bnm gogsum deglde gogus uclarim sizlio hamilelikte boylemi olur bileniniz varmi
Canim klomen ve igne tedavisine dr dort ayda bslamaz normalde bir senegecmesi lazim cocuk olmuo diebilmek icin. Ayrica herkesin fakli bi sorunu var belki arkdasinin tupleri kpalidr veya onun esinde bir sorun vardr olmuyordur. Sen ilaca dr kontrolundmi basladin eger drkntrolunde degilsen lutfen bunu doktorunla paylas yan etkisi faln olur belki. İnsallah bebegin olurMerhaba arkadaşlar,
Anne olma isteğim 4 ay oldu. Hemen sonuçlanır diye beklerken bir türlü neticelenmedi. İlk iki ay doğal yollarla,geçen ay ise sadece klomen başlamıştım sonuç alamadım bu ay hem klomen hemde ovitrelle tedavisi oluyorum. İğneyi dün oldum. İnşallah hayırlı haberle sonuçlanır. Ama en kötüsü ise iş arkadaşımın çocuğu maalesef olmuyor ve bu aşamalardan geçti ve biz hep yanındaydık şimdi acaba bende de mi aynı sorun var düşüncesini kafamdan silemiyorum ve inanılmaz etkileniyorum.Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba canım nasılsın iki gündür göremedim seni merak ettimben de dün vurdum iğnemi haydi bakalım :)
merhaba cnm tedavin hayırlı olsun inş. olumlu sonuçlanır bende salı günü oldum iğneKesinlikle doktor kontrolünde başladım. Ama ilk iki ay sonuç alamayınca baya kötü oldum ve doktorumda tedaviye bu şekilde başladı. Belkide morel olarak çok çabuk çöktüğümü gördüğü için bu şekilde tedaviyi hızlandırdı diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı sonuçlanır. Teşekkür ederim
Canim kos git idrae testi yap belli olur artukArkadaşlar benim de iğne mi olalı 14.günüm normalde de adet günüm karnım adet olacakmışım gibi ağırıyor doktor bana crinone jel de vermişti kahverengi akıntım var ama adet olmadım klomen de kullandım adet gecikmesi normal demi sizce bekleyeyim mi test için 15 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum acele edip tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İdrar testiyle belli olur mu ay nasıl heyecan yaptımCanim kos git idrae testi yap belli olur artuk
Arkadaşlar benim de iğne mi olalı 14.günüm normalde de adet günüm karnım adet olacakmışım gibi ağırıyor doktor bana crinone jel de vermişti kahverengi akıntım var ama adet olmadım klomen de kullandım adet gecikmesi normal demi sizce bekleyeyim mi test için 15 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum acele edip tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?