• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
iğneyi vurduktan sonraki 3 gün iğneyi vurduğum saatte ilişkiye gireceksiniz dedi inşallah inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sana ne söyledi doktorun?

iğneyi vurduktan sonraki 3 gün iğneyi vurduğum saatte ilişkiye gireceksiniz dedi inşallah inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sana ne söyledi doktorun?
bana 36 saat sonra diyo hep ama bu sefer onu dinlemicem bugünde olacak ve peş peşe senin gibi 3 gün düşünüyorum :oops::oops::oops:

Bırakmak yok tedaviyi ben her ay negative den sonra daha istekle gidiyorum doktora. Hayırlısı olsun canım. Üzülme. Inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin. Bugün de igneden sonra 10. Gun ve hic bir sey hissetmiyorum

Taydin sen.ne yaptin merak ettim belirtilerimiz.sanki ayni ama benimde pek.umidim yok.. Dun 11. Gundu test yaptim ama negatifti.. Senin kac gun oldu ovitrelle vurulali ?
İğneyi 25 ekimde vuruldum. İğneyi vurulduğumu saymayinca 10. Gün bitti. Göğüs uclarindaki dokununca hassasiyetten başka Birsey yok gibi. içimde bir his de yok. Belirti aramak için erken belki de. Test de yapmadim. Bat gelmeden test yapmayi düşünmüyorum. Bat cumartesi gelmezse pazartesi yaparim testi. Gelirse de 3. Gün doktora...

Benim ovitrelleden snra bgn 12. Gunum bugun uyandgmda adet olckmş gbi hissediyorum adet olmama 5 gün var inşallah olmam :KK43: çok akıntım var su gbi akıyo resmen :KK43: gece hc tuvalete kalkmazdm şmdi iki kere üç kere kalkıyorum çok sık tuvalete çıkıyorum.

Bnce bi idrar testi yap cnm iki gun snra bidha tekrarla sonucunu mrk ettim hber et nil61 :)

Benim ovitrelleden snra bgn 12. Gunum bugun uyandgmda adet olckmş gbi hissediyorum adet olmama 5 gün var inşallah olmam :KK43: çok akıntım var su gbi akıyo resmen :KK43: gece hc tuvalete kalkmazdm şmdi iki kere üç kere kalkıyorum çok sık tuvalete çıkıyorum.
günaydın cnm bence akıntın olması güzel genelde hamile olanlarda oluyo bende dün vuruldum iğnemi :KK49::KK49::KK49:

Hiç yumurtalığını hisseden var mı aranızda ? Ben eğilince, ayaktayken bazen hissediyorum. Korkmaya başladım inşallah kötü bi şey değildir . 11 . Günümdeyim bu arada. Az da olsa akıntım var.

İğneyi 25 ekimde vuruldum. İğneyi vurulduğumu saymayinca 10. Gün bitti. Göğüs uclarindaki dokununca hassasiyetten başka Birsey yok gibi. içimde bir his de yok. Belirti aramak için erken belki de. Test de yapmadim. Bat gelmeden test yapmayi düşünmüyorum. Bat cumartesi gelmezse pazartesi yaparim testi. Gelirse de 3. Gün doktora...
bende de.umut yok.ama.bakalim.hayirlisi.. Gelisme.olursa yazarmisin ? İlk catlatma ignesi mi oldun sen benim ilk de.. Doktorun adet olursa.tekrr klomen.mi.verecek.. Benim oyle demisti de ..

Back