Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bende bugün vuruldum iğnemi hadi hayırlısı diyelim hepimizi çinben de dün vurdum iğnemi haydi bakalım :)
bana 36 saat sonra diyo hep ama bu sefer onu dinlemicem bugünde olacak ve peş peşe senin gibi 3 gün düşünüyorumiğneyi vurduktan sonraki 3 gün iğneyi vurduğum saatte ilişkiye gireceksiniz dedi inşallah inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sana ne söyledi doktorun?
canım benim innnşallah hayırlı haberler alırızbana 36 saat sonra diyo hep ama bu sefer onu dinlemicem bugünde olacak ve peş peşe senin gibi 3 gün düşünüyorum![]()
inş. canım benim aynı günlerde belli olcak ikimizindecanım benim innnşallah hayırlı haberler alırız
istanbuldayım canım sen?inş. canım benim aynı günlerde belli olcak ikimizindehangi şehirdesin
ben pendik deyim cnm sen ?istanbuldayım canım sen?
zeytinburnundayım canım :)ben pendik deyim cnm sen ?
Bırakmak yok tedaviyi ben her ay negative den sonra daha istekle gidiyorum doktora. Hayırlısı olsun canım. Üzülme. Inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin. Bugün de igneden sonra 10. Gun ve hic bir sey hissetmiyorum
İğneyi 25 ekimde vuruldum. İğneyi vurulduğumu saymayinca 10. Gün bitti. Göğüs uclarindaki dokununca hassasiyetten başka Birsey yok gibi. içimde bir his de yok. Belirti aramak için erken belki de. Test de yapmadim. Bat gelmeden test yapmayi düşünmüyorum. Bat cumartesi gelmezse pazartesi yaparim testi. Gelirse de 3. Gün doktora...Taydin sen.ne yaptin merak ettim belirtilerimiz.sanki ayni ama benimde pek.umidim yok.. Dun 11. Gundu test yaptim ama negatifti.. Senin kac gun oldu ovitrelle vurulali ?
günaydın cnm bence akıntın olması güzel genelde hamile olanlarda oluyo bende dün vuruldum iğnemiBenim ovitrelleden snra bgn 12. Gunum bugun uyandgmda adet olckmş gbi hissediyorum adet olmama 5 gün var inşallah olmamçok akıntım var su gbi akıyo resmen
gece hc tuvalete kalkmazdm şmdi iki kere üç kere kalkıyorum çok sık tuvalete çıkıyorum.
bende de.umut yok.ama.bakalim.hayirlisi.. Gelisme.olursa yazarmisin ? İlk catlatma ignesi mi oldun sen benim ilk de.. Doktorun adet olursa.tekrr klomen.mi.verecek.. Benim oyle demisti de ..İğneyi 25 ekimde vuruldum. İğneyi vurulduğumu saymayinca 10. Gün bitti. Göğüs uclarindaki dokununca hassasiyetten başka Birsey yok gibi. içimde bir his de yok. Belirti aramak için erken belki de. Test de yapmadim. Bat gelmeden test yapmayi düşünmüyorum. Bat cumartesi gelmezse pazartesi yaparim testi. Gelirse de 3. Gün doktora...
Seninkacinci gunun bugun.. İnsAllah.hamilesindir.. Hamileyizdir... :)Ayneen bndrnde gelio akinti ins bebslermz vardir tatlislar :) :)
Canm benim 9.gunum yumrtm catlams dr dedi. Bnm gogsum deglde gogus uclarim sizlio hamilelikte boylemi olur bileniniz varmiSeninkacinci gunun bugun.. İnsAllah.hamilesindir.. Hamileyizdir... :)