- Konu Sahibi Tatli Limon
Herkese bi tane senden lazımİnşallah canım hiç belli olmaz böyle şeyler bak bide ilaçsız büyümüş ne güzel benimkini ilaçla dürtmesen dünyadan haberi yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese bi tane senden lazımİnşallah canım hiç belli olmaz böyle şeyler bak bide ilaçsız büyümüş ne güzel benimkini ilaçla dürtmesen dünyadan haberi yok![]()
Sağol kuzum Allah razı olsun bu süreçte moral çok önemli tamam yazcam inşallah tabi o kadar posta bişeyler yazdım ki nereye geri döneceğimi unutmazsamHerkese bi tane senden lazımsonucunu yaz mutlaka buraya
Ben seni dürterimSağol kuzum Allah razı olsun bu süreçte moral çok önemli tamam yazcam inşallah tabi o kadar posta bişeyler yazdım ki nereye geri döneceğimi unutmazsam![]()
Tamam anlaştıkBen seni dürterim![]()
merhabaBen de pazartesi vuruldum iğneyi eşim yaptı sol kolumun kaba etinden. Önce kolonya ile silsin sonra iğneyi batırırken iki parmağıyla sıksın eti iğneyi soktuktan sonra elini gevşetip ilacı vermeye devam etsin bu kadar![]()
Merhaba. Arkadaştan ses kesildimerhaba
yan etki yaşadınız mı hiç?
Kimden benden miMerhaba. Arkadaştan ses kesildiben cuma günü yaptım daha bi şey hissetmedim olumsuz olarak . Olursa yazarım bilgi olsun diye .
Kız yok başka birine sormuş da onun da sesi çıkmadı dedim ben cevap yazayım.Kimden benden miohoo benim yaşamadığım yan etkisi kaldı mı onu sormak lazım
![]()
Haa bende pat diye atladım olayaKız yok başka birine sormuş da onun da sesi çıkmadı dedim ben cevap yazayım.Sende yan etkisi oldu mu cidden. Bende hiç bir şey yok.
Çok fazla gaz sancım ve kasıklarda şişkinlik oldu.merhaba
yan etki yaşadınız mı hiç?
Haa bende pat diye atladım olayageçen muhabbet kuşum elimdeydi kendini temizlemeye başladı sen ne güzel tenizleniyorsun öyle diye hüngür hüngür ağladım
aşırı duygusallık oluyor bide kasık ağrısı oluyor ama geçti o gebelik hormonu varmış ya İğnenin içinde 3 5 günlüğüne de olsa o duyguyu yaşıyoruz
![]()
Bünyeden bünyeye değişiyor ya beklemeye devamUzak duralım biz o zaman. Şimdi bize de patlarsin falan . Bende bi anormallik var heralde herkeste bi şekilde belli olmuş bi etki. Bende çıt yok
Merhaba canım geri dönüş yapcam diye söz vermiştim bu ay da olmadı adet oldumUzak duralım biz o zaman. Şimdi bize de patlarsin falan . Bende bi anormallik var heralde herkeste bi şekilde belli olmuş bi etki. Bende çıt yok
Ama sen 6 Sina adet olcam demiştin sanki .erken mi oldu . Canın sağolsun bu arada üzüldüm yaMerhaba canım geri dönüş yapcam diye söz vermiştim bu ay da olmadı adet oldum![]()
Ewt canım bende anlamadım 8 gün erken geldiAma sen 6 Sina adet olcam demiştin sanki .erken mi oldu . Canın sağolsun bu arada üzüldüm ya![]()
Bayağı erken olmuş ya. Neyse canım hayırlısı olsunEwt canım bende anlamadım 8 gün erken geldi![]()
Aminn canım inşallah sizlerinki tutar yazın buraya bende sevineyimBayağı erken olmuş ya. Neyse canım hayırlısı olsunAllah gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah ya.Aminn canım inşallah sizlerinki tutar yazın buraya bende sevineyim![]()
Ben kolumdan oldum işe yaradı bende canımEvet videosunu izledim o da öyle yapmıştı. İşe yaradi peki sizde acaba
Ben göbekten yaptım. Olmadı bu ayBen kolumdan oldum işe yaradı bende canım