• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle kullananlar yardım eder misiniz

Ben de pazartesi vuruldum iğneyi eşim yaptı sol kolumun kaba etinden. Önce kolonya ile silsin sonra iğneyi batırırken iki parmağıyla sıksın eti iğneyi soktuktan sonra elini gevşetip ilacı vermeye devam etsin bu kadar 😊
merhaba
yan etki yaşadınız mı hiç?

Kız yok başka birine sormuş da onun da sesi çıkmadı dedim ben cevap yazayım. 😄 Sende yan etkisi oldu mu cidden. Bende hiç bir şey yok.
Haa bende pat diye atladım olaya🤣 geçen muhabbet kuşum elimdeydi kendini temizlemeye başladı sen ne güzel tenizleniyorsun öyle diye hüngür hüngür ağladım 🤣🤣 aşırı duygusallık oluyor bide kasık ağrısı oluyor ama geçti o gebelik hormonu varmış ya İğnenin içinde 3 5 günlüğüne de olsa o duyguyu yaşıyoruz 🤣🤣

Haa bende pat diye atladım olaya🤣 geçen muhabbet kuşum elimdeydi kendini temizlemeye başladı sen ne güzel tenizleniyorsun öyle diye hüngür hüngür ağladım 🤣🤣 aşırı duygusallık oluyor bide kasık ağrısı oluyor ama geçti o gebelik hormonu varmış ya İğnenin içinde 3 5 günlüğüne de olsa o duyguyu yaşıyoruz 🤣🤣
😂😂 Uzak duralım biz o zaman. Şimdi bize de patlarsin falan . Bende bi anormallik var heralde herkeste bi şekilde belli olmuş bi etki. Bende çıt yok

Back
X