• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle kullananlar yardım eder misiniz

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.418
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhaba hanımlar. Bir senedir evliyim bir düşüğüm var . Doktorum yumurta takibi yaptı ve şu an yeterli büyüklüğe gelmiş dedi. İlk başlarda hiç gelismiyordu ve bir anda büyümüş sanırım. Bana yarın ovitrelle iğnesini yap dedi saat 11 de. Sonra da gün aşırı birliktelik önerdi. İlk defa yapcam bu ilacı tecrübeli arkadaşlar var mı burda? Evde mi yapayım iğneyi yoksa acilden mi? Resim de atıyorum altında yazan 2.05 yumurta büyüklüğü mü?

Eklentiler

• IMG_20201224_123329.webp
    IMG_20201224_123329.webp
    66 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba hanımlar. Bir senedir evliyim bir düşüğüm var . Doktorum yumurta takibi yaptı ve şu an yeterli büyüklüğe gelmiş dedi. İlk başlarda hiç gelismiyordu ve bir anda büyümüş sanırım. Bana yarın ovitrelle iğnesini yap dedi saat 11 de. Sonra da gün aşırı birliktelik önerdi. İlk defa yapcam bu ilacı tecrübeli arkadaşlar var mı burda? Evde mi yapayım iğneyi yoksa acilden mi? Resim de atıyorum altında yazan 2.05 yumurta büyüklüğü mü?
Eşine söyle o yapsın sana kolun kaba etinden youtube da videoları var açıp bakabilirsin

Kullanıp yardım edecek kimse yok mu acaba 🤔☺️ ilk defa kullanicam da ben

Kullanıp yardım edecek kimse yok mu acaba 🤔☺️ ilk defa kullanicam da ben
Merhaba canım Bende Bi kaç kez kullandım iğneyi ilk zamanlar kendim cesaret edemiyordum acile gidiyordum ama yapabilirsen evde de yaparsın minicik ince Bi ucu var zaten Göbekten yap daha etkili diye okumuştum Bi yerde

Ben de pazartesi vuruldum iğneyi eşim yaptı sol kolumun kaba etinden. Önce kolonya ile silsin sonra iğneyi batırırken iki parmağıyla sıksın eti iğneyi soktuktan sonra elini gevşetip ilacı vermeye devam etsin bu kadar 😊

Bende size konu ile alakalı olmayan bişe sorsam ya şu profilin altına yazı yazmışsınız ya onu nasıl nereden yazıyorsunuz bulamadım da yeniyim 😄🙈

Merhaba canım Bende Bi kaç kez kullandım iğneyi ilk zamanlar kendim cesaret edemiyordum acile gidiyordum ama yapabilirsen evde de yaparsın minicik ince Bi ucu var zaten Göbekten yap daha etkili diye okumuştum Bi yerde
Çok teşekkür ederim canım. 🥰 Peki ise yarıyor mu? Burdabi yerde 36 saat sonra çatlıyor yazıyordu .

Ben de pazartesi vuruldum iğneyi eşim yaptı sol kolumun kaba etinden. Önce kolonya ile silsin sonra iğneyi batırırken iki parmağıyla sıksın eti iğneyi soktuktan sonra elini gevşetip ilacı vermeye devam etsin bu kadar 😊
Herhangi bi sey hissettin mi peki sonrasında . Teşekkür ederim cevap için ayrıca 💕

Bende size konu ile alakalı olmayan bişe sorsam ya şu profilin altına yazı yazmışsınız ya onu nasıl nereden yazıyorsunuz bulamadım da yeniyim 😄🙈
Üstteki profile dokun ve hesap detaylarına gir . Orda özel mesaj yazıyor oraya yazcan canım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-24-21-16-40-469_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-12-24-21-16-40-469_com.android.chrome.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 29
Back
X