Dr konusunda haklısın çalışmaya başlayınca zor olacak ama deniycem elimden geleni.
İkisinin farklı zorlukları olduğunu düşünüyorum belki işimin nobetli olmasından kaynaklı olabilir. Ovulasyon testini aksatmadan yapmak mümkün olmuyordu mesela pik gördük 3 gün değerlendirmemiz imkansız çünkü illa nobet denk geliyor. Artı iş fiziksel olarak da çok yorucu bebeğin tutunma aşamasını düşünürsek. Ücretsiz izin almışken 2 ay denedim evdeyim şartlar uygun hale geldi fiziksel olarak da vakit olarak da. eee bu sefer de evde olduğumdan çok daha fazla düşündüm o da sıkıntı oldu. Yani ne türlü olursa olsun bu mevzular sıkıntılı oluyormuş ikisini de tadan biri olarak
iş yerinde de doguranı bebek gormesi bitmez soru soranı bitmez. Arkadaşlarımın bebeklerine az ormedim ben de ama kendime hiç bırakmadım nasip olmazsa bakıp üzülürüm diye
bekarken annemle arkadasimin bebegi icin orduklerimizden annem ayırmış torunlarım için diye ama onlar onun evinde ben koyma dedim ama kendisi de extra örüp koymus. Şimdi sıkılınca anahtarlık oyuncak falan örüyorum hobi niyetine işte ama Youtubeda kaydettiğim beğendiğim modelleri silmeye kıyamadım belki Bi gün kendim jcin lazım olur kim bilir