Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Adetken gidiyoruz. Hormon tahlili yapıyorlar sonra yumurta büyütme için ilaç veriyor artık ne verirse klomen,femera,gonal f vs. Onu kullanıyoruz sonra yumurta gelişmiş mi ve kaç tane gelişmiş diye gidiyoruz kaç kere çağırırsa artık doktordan doktora değişiyor. Yumurta yeterli olgunluğa geldiyse ovitrelle iğnesi vurman için bir saat veriyor(ben kolumdan vurmuştum ikisini de öyle söylemişti) bana sabah 7 de vurmamı söyledi ikisini de(1 ay çatlatma için bir ayda aşılama olacağımda kullandım). Son olarak da 36 saat sonrasına ilişki oluyor. 3 gün ardı ardına veya gün aşırı olarak ve duphaston veya progestan veriyor tutunması için 9. Günden itibaren kullanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Sonra 14 veya 16. Gününe test yapmanı söylüyor kan testi

Sağolasın canım Allah razı olsun. :) şimdi ki aklım olsa ah yapmayacağım çok şey var da geçti gitti o günler. Şimdi akışına bırakın ilerde çocuk olunca çok stres yapacaksınız zaten :) kızım o kadar zor bir bebekti ki çevremdeki herkes soran olursa 1 değil 5 çocuğum var de derlerdi :) :) . Bu iyi günleriniz. Ben şimdiden söyleyeyim ilerde çok duyacaksınız :) parla1212 parla1212 P papatyamm13
Olsun ama değer diyorsundur kızına sarılıp kokladikca unutuyorsundur herseyi 🥰 Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin güzel günlerini göstersin bol bol 😊

Benim bugün iğnenin 13.günü (iğne vurulduğum gün hariç). Dün test yaptım negatif çıktı, kasık ağrım vardı ama geçti gibi, bugün göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok. Çok bi akıntım da yok. Sanırım regli olacağım 🫤

Benim bugün iğnenin 13.günü (iğne vurulduğum gün hariç). Dün test yaptım negatif çıktı, kasık ağrım vardı ama geçti gibi, bugün göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok. Çok bi akıntım da yok. Sanırım regli olacağım 🫤
Yarın kan testi verin bence gebelik testleri yanıltıyor.

Yaa çok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallah 🥰 nasıl kullandın detaylı anlatabilir misin😊 ovulasyon testi de yaptın mı sadece ovulasyon günleri mi kullandın hangi günleri değerlendirdin vs 😊
Yumurtlama testi koyulasmaya baslayinca iliskiye basladik ust uste denedik yumurtlama gunu falan jelle degerlendirdik icinde 8 tane var 4 tane falan kalmis catlama gordukten sonra bir kac gun daha bir gun arayla degerlendirdik bugun adet gecikmem 3 gun degerim 232 cikti muhtemelen yumurtlama haftasi hamile kalmışim

Yaa çok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallah 🥰 nasıl kullandın detaylı anlatabilir misin😊 ovulasyon testi de yaptın mı sadece ovulasyon günleri mi kullandın hangi günleri değerlendirdin vs 😊
Hic inanmiyordum acikcasi ama bence jel etki etti yoksa yillardir kalamiyordum bu kadar tesaduf olamaz birsey vesile oldu iste tedaviyle bile olmamisti dogal kaldim artısı izlicez simdi iste

Yumurtlama testi koyulasmaya baslayinca iliskiye basladik ust uste denedik yumurtlama gunu falan jelle degerlendirdik icinde 8 tane var 4 tane falan kalmis catlama gordukten sonra bir kac gun daha bir gun arayla degerlendirdik bugun adet gecikmem 3 gun degerim 232 cikti muhtemelen yumurtlama haftasi hamile kalmışim

Hic inanmiyordum acikcasi ama bence jel etki etti yoksa yillardir kalamiyordum bu kadar tesaduf olamaz birsey vesile oldu iste tedaviyle bile olmamisti dogal kaldim artısı izlicez simdi iste
Ya çok sevindim gerçekten 🥹 inşallah süreç sorunsuz ilerler güzel haberler bize de umut oluyor iyi ki haber verdin bize de🥰 kararsız kalmıştım deneyelim o zaman en fazla ona harcadığım para boşa gider birsey kaybetmeyiz 2 aydır Dr a da onca para döktük olmadı Bi de buna verelim bakalım 😅 ovulasyon testinin ne zaman siliklesecegini nasıl bilcez ki ilişki günlerini nasıl ayarlayacağım bilemiyorum tam olarak 😅 ilk koyu gördüğün günü 1. Gün olarak mı değerlendirdiniz kaç günde siliklesti 🤔

X