- 16 Ekim 2016
- 1.446
- 702
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.161
Su an feci ağrılı reglim. Zaten ağrılı geçer benim bu tedaviler daha da berbat etti 2 aydır. Bilmiyorum bu ay hicbirsey yapmasam dinlensem diyorum Bi yandan da şu jel varmış denesem mi Bi diye düşündüm ovulasyon testiyle beraber, karar veremedim ama işe mecbur doncem 1 ay içinde donerim herhalde. Hastane göresim yok artık hsg için de bilmiyorum sancılıyim ya şu an hersey gözümde büyüyor sağlıklı düşünemiyorum sanırım regl bitsin Bi ama catlatma ya da başka bi tedavi için gitmiycem bu ay o kesinNe yapacaksın peki canım. Hsg mi çekileceksin işe mi başlayacaksın. Kırmızı mı pembe mi leke.
Ay inşallah ya 28inde kan testi vereceğim bir an önce zaman geçsiiiinDaha çok erken 12,14 günleri tekrarlayın inşallah pozitife döner
Bencede vücudunuz dinlensin yumurtlama testleri alıp takip ederseniz benim de pozitif çıkmazsa gitmicem ovulasyon testiyle takip ederim süreç çok yorucu çünküSu an feci ağrılı reglim. Zaten ağrılı geçer benim bu tedaviler daha da berbat etti 2 aydır. Bilmiyorum bu ay hicbirsey yapmasam dinlensem diyorum Bi yandan da şu jel varmış denesem mi Bi diye düşündüm ovulasyon testiyle beraber, karar veremedim ama işe mecbur doncem 1 ay içinde donerim herhalde. Hastane göresim yok artık hsg için de bilmiyorum sancılıyim ya şu an hersey gözümde büyüyor sağlıklı düşünemiyorum sanırım regl bitsin Bi ama catlatma ya da başka bi tedavi için gitmiycem bu ay o kesin
Bende şimdi tekrar test yaptım hiç çizgi felan yok negatif adet olcam bu ay da olmadı benceSu an feci ağrılı reglim. Zaten ağrılı geçer benim bu tedaviler daha da berbat etti 2 aydır. Bilmiyorum bu ay hicbirsey yapmasam dinlensem diyorum Bi yandan da şu jel varmış denesem mi Bi diye düşündüm ovulasyon testiyle beraber, karar veremedim ama işe mecbur doncem 1 ay içinde donerim herhalde. Hastane göresim yok artık hsg için de bilmiyorum sancılıyim ya şu an hersey gözümde büyüyor sağlıklı düşünemiyorum sanırım regl bitsin Bi ama catlatma ya da başka bi tedavi için gitmiycem bu ay o kesin
Nasıl bir jel canım? Vücuda hormon yüklüyoruz düzenini bozuyoruz canım kolay değilSu an feci ağrılı reglim. Zaten ağrılı geçer benim bu tedaviler daha da berbat etti 2 aydır. Bilmiyorum bu ay hicbirsey yapmasam dinlensem diyorum Bi yandan da şu jel varmış denesem mi Bi diye düşündüm ovulasyon testiyle beraber, karar veremedim ama işe mecbur doncem 1 ay içinde donerim herhalde. Hastane göresim yok artık hsg için de bilmiyorum sancılıyim ya şu an hersey gözümde büyüyor sağlıklı düşünemiyorum sanırım regl bitsin Bi ama catlatma ya da başka bi tedavi için gitmiycem bu ay o kesin
Sabah da yaptın mı canım. Bugün kaçıncı günBende şimdi tekrar test yaptım hiç çizgi felan yok negatif adet olcam bu ay da olmadı bence
İlaç ve çatlatma iğnesi etkisi diğer ay da sürüyor canım. Bakarsın kendiliğinden olur.Su an feci ağrılı reglim. Zaten ağrılı geçer benim bu tedaviler daha da berbat etti 2 aydır. Bilmiyorum bu ay hicbirsey yapmasam dinlensem diyorum Bi yandan da şu jel varmış denesem mi Bi diye düşündüm ovulasyon testiyle beraber, karar veremedim ama işe mecbur doncem 1 ay içinde donerim herhalde. Hastane göresim yok artık hsg için de bilmiyorum sancılıyim ya şu an hersey gözümde büyüyor sağlıklı düşünemiyorum sanırım regl bitsin Bi ama catlatma ya da başka bi tedavi için gitmiycem bu ay o kesin
Evet bu sabah da yaptım negatif iğne hariç 13.gunSabah da yaptın mı canım. Bugün kaçıncı gün
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah canım. Tez zamanda rabbim sana da nasip eder inşAllahEvet bu sabah da yaptım negatif iğne hariç 13.gun
Onu bile yapmamayi düşünüyorum açıkçası o kadar yordu kiBencede vücudunuz dinlensin yumurtlama testleri alıp takip ederseniz benim de pozitif çıkmazsa gitmicem ovulasyon testiyle takip ederim süreç çok yorucu çünkü
Bende şimdi tekrar test yaptım hiç çizgi felan yok negatif adet olcam bu ay da olmadı bence
Bence 15. Gün son bi daha dene. vardır Rabbim in bir bildiği ne yapalım bizim de vadesi var daha demek kiEvet bu sabah da yaptım negatif iğne hariç 13.gun
Ya bu dogru mu gerçekten biri daha yazmisti okumuştum da. Jel dediğim de gynoseed diye Bi jel spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sagliyormus bir de sperm kaçağını önlüyormuş diyorlar doğru mu bilmiyorum kimisine ilk aydan pozitif sonuç vermiş kimisine yaramamış. Bu ay düşünmüyorum da belki daha sonra. Dün gece esimle konuştuk bu ay hicbirsey yapmayıp uzaklaştır psikolojini bence diyor çok yıprandım psikolojik olarak. Bu bile başlı başına engel zaten. Rahim filmi vs bile yaptirmiycam Bi süre kalacak yani bu ay en azından kalacağı kesin. Kendiliğinden olur mu bilmiyorum sanmıyorum yoruldum gerçekten amaİlaç ve çatlatma iğnesi etkisi diğer ay da sürüyor canım. Bakarsın kendiliğinden olur.
İnşallah yoksada yapcak bişi yok vardır zamanı üzülmeyin sizde dinlenin inşallah kendiliğinden olurBence 15. Gün son bi daha dene. vardır Rabbim in bir bildiği ne yapalım bizim de vadesi var daha demek ki
İnşallah Rabbim isteyen herkese içinde bize de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versinİnşallah yoksada yapcak bişi yok vardır zamanı üzülmeyin sizde dinlenin inşallah kendiliğinden olur
Gölge var sanki evetSabahki yaptığım test azda olsa varmı çizgi ? Ben gördüm sanki markası prodoctorEki Görüntüle 3481964
Yeni yeni yükseliyor olabilir yarın ve öbür gün de yapSabahki yaptığım test azda olsa varmı çizgi ? Ben gördüm sanki markası prodoctorEki Görüntüle 3481964
Yarın da yapim testim kalmadı alayım bugün inşallah vardır gözle göründüğü zaman hafif var kan testi vermelimiyim sizce ?Yeni yeni yükseliyor olabilir yarın ve öbür gün de yap
Evet canım doktorum öyle söylemişti. Hiç duymamıştım sen mi kullanacaksın eşin mi?Ya bu dogru mu gerçekten biri daha yazmisti okumuştum da. Jel dediğim de gynoseed diye Bi jel spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sagliyormus bir de sperm kaçağını önlüyormuş diyorlar doğru mu bilmiyorum kimisine ilk aydan pozitif sonuç vermiş kimisine yaramamış. Bu ay düşünmüyorum da belki daha sonra. Dün gece esimle konuştuk bu ay hicbirsey yapmayıp uzaklaştır psikolojini bence diyor çok yıprandım psikolojik olarak. Bu bile başlı başına engel zaten. Rahim filmi vs bile yaptirmiycam Bi süre kalacak yani bu ay en azından kalacağı kesin. Kendiliğinden olur mu bilmiyorum sanmıyorum yoruldum gerçekten ama
O zaman kan ver canım testle hiç uğraşmaYarın da yapim testim kalmadı alayım bugün inşallah vardır gözle göründüğü zaman hafif var kan testi vermelimiyim sizce ?