Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

İlk iğnem henüz, 3 aydır klomen kullanıyorum ama daha bu ay sol yumurtalığımda 2 yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi oldum. Sağ tüpüm alınmıştı dış gebelik sebebi ile. 14.gün tekrar deneyeceğim umarım pozitife döner 🙏🏻😔
Çok geçmiş olsun tek tüple hamile kalan çok ümidinizi yitirmeyin inşallah pozitifi görürsünüz 🙏🏻

İnşallah pozitif çıkar 🤲 seninkine sevinelim İnşallah artık bu ay boş geçmesin umut olsun bize de 🤲
Dün gelen toplasam günlük pedi doldurmaz iki leke. Gerisi sildikce geliyor hala aynı. Geç sökülecek reglim bu sefer belli ki. Test de yapmadım zaten artık kendimi kandırmak istemiyorum 🥲
Hayırlısı olsun üzülmeyin bu ay olmazsa birdahaki ay olur kısa sürede pozitifi görürsünüz inşallah 🙏🏻 Benim belli değil bakalım yarın test yapıcam tekrar yarın da çıkmazsa ümidimi yitiririm

İnşallah bu ay bebeğiniz tutunmuştur güzel haberlerinizi belliyorum🙏🏻🙏🏻 adet olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? 🫤 bende hafif hafif ağrılar var adet öncesi ağrısı gibi
Tabiki çok fazla ağrım var özellikle sol tarafım adet olcam sanıyorum ama olmuyorum reglme daha 1 hafta var

Tabiki çok fazla ağrım var özellikle sol tarafım adet olcam sanıyorum ama olmuyorum reglme daha 1 hafta var
Adet ağrısı ile gebelik belirtileri çok benzediği için umudumu kaybetmek istemiyorum ya, sitede bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var umarım bizde onlardan biri oluruz

Merhaba bende iğneden sonraki 8 inci gündeyim 6-7. Günlerde test yaptım ama negatif çıktı:KK43: 3. Denemem femara ve ovritelleyi pozitife döner mi sizce sol kasığımda batma ve adet olacak gibi ara ara ağrılarım oluyor

Merhaba bende iğneden sonraki 8 inci gündeyim 6-7. Günlerde test yaptım ama negatif çıktı:KK43: 3. Denemem femara ve ovritelleyi pozitife döner mi sizce sol kasığımda batma ve adet olacak gibi ara ara ağrılarım oluyor
Henüz döllenme tamamlanıp vücut hcg üretmediği için negatif çıkmıştır umudunuzu kaybetmeyin daha çok erken 🙏🏻 14.gün tekrarlayın testi inşallah pozitif sonuç alırsınız🙏🏻

Henüz döllenme tamamlanıp vücut hcg üretmediği için negatif çıkmıştır umudunuzu kaybetmeyin daha çok erken 🙏🏻 14.gün tekrarlayın testi inşallah pozitif sonuç alırsınız🙏🏻
Umarım öyle olur şimdi dayanamadım yine test yaptım negatif umarım pozitife döner doktor bu ay rahmimin kalınlaştığını ve bu bebeğimin tutunması için iyi birşey olduğunu söyledi umutlanıyorum :KK43:

Daha çok erken 12,14 günleri tekrarlayın inşallah pozitife döner 🙏🏻

X