- 25 Ağustos 2024
- 656
- 180
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.141
Çok geçmiş olsun tek tüple hamile kalan çok ümidinizi yitirmeyin inşallah pozitifi görürsünüzİlk iğnem henüz, 3 aydır klomen kullanıyorum ama daha bu ay sol yumurtalığımda 2 yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi oldum. Sağ tüpüm alınmıştı dış gebelik sebebi ile. 14.gün tekrar deneyeceğim umarım pozitife döner
İnşallah pozitif çıkarseninkine sevinelim İnşallah artık bu ay boş geçmesin umut olsun bize de
Hayırlısı olsun üzülmeyin bu ay olmazsa birdahaki ay olur kısa sürede pozitifi görürsünüz inşallahDün gelen toplasam günlük pedi doldurmaz iki leke. Gerisi sildikce geliyor hala aynı. Geç sökülecek reglim bu sefer belli ki. Test de yapmadım zaten artık kendimi kandırmak istemiyorum
İnşallahHayırlısı olsun üzülmeyin bu ay olmazsa birdahaki ay olur kısa sürede pozitifi görürsünüz inşallahBenim belli değil bakalım yarın test yapıcam tekrar yarın da çıkmazsa ümidimi yitiririm
Evet iğne günü hariç 13.günümİnşallahYarın 13. Gün galiba ama dimi yine de 15-16 ya kadar yolu var
Yumurta boyutunuz kaçtı sizin ?Kızlar selam, bugün çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçti (iğne olduğum gün hariç). Sizce idrar testi yapmalı mıyım?
20 mm dedi doktor, 2.yumurta sanırım daha küçüktü 18 mm civarı. Sizin kaçtı boyutu?Yumurta boyutunuz kaçtı sizin ?
İnşallahYarın 13. Gün galiba ama dimi yine de 15-16 ya kadar yolu var
Tek yumurtam vardı 18 mm20 mm dedi doktor, 2.yumurta sanırım daha küçüktü 18 mm civarı. Sizin kaçtı boyutu?
Geçen ay 18 ve 23 dü olmadı maalesef bu ay inşallah olur20 mm dedi doktor, 2.yumurta sanırım daha küçüktü 18 mm civarı. Sizin kaçtı boyutu?
İnşallah bu ay bebeğiniz tutunmuştur güzel haberlerinizi belliyorumGeçen ay 18 ve 23 dü olmadı maalesef bu ay inşallah olur
Ne yapacaksın peki canım. Hsg mi çekileceksin işe mi başlayacaksın. Kırmızı mı pembe mi leke.Dün gelen toplasam günlük pedi doldurmaz iki leke. Gerisi sildikce geliyor hala aynı. Geç sökülecek reglim bu sefer belli ki. Test de yapmadım zaten artık kendimi kandırmak istemiyorum
Tabiki çok fazla ağrım var özellikle sol tarafım adet olcam sanıyorum ama olmuyorum reglme daha 1 hafta varİnşallah bu ay bebeğiniz tutunmuştur güzel haberlerinizi belliyorumadet olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? bende hafif hafif ağrılar var adet öncesi ağrısı gibi
Adet ağrısı ile gebelik belirtileri çok benzediği için umudumu kaybetmek istemiyorum ya, sitede bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var umarım bizde onlardan biri oluruzTabiki çok fazla ağrım var özellikle sol tarafım adet olcam sanıyorum ama olmuyorum reglme daha 1 hafta var
Umarım inşallah sizin de mi ağrı çok fazla.Adet ağrısı ile gebelik belirtileri çok benzediği için umudumu kaybetmek istemiyorum ya, sitede bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var umarım bizde onlardan biri oluruz
Ya benim ki çok değişken, durup durup farklı yerlerime ağrı giriyorUmarım inşallah sizin de mi ağrı çok fazla.
Henüz döllenme tamamlanıp vücut hcg üretmediği için negatif çıkmıştır umudunuzu kaybetmeyin daha çok erkenMerhaba bende iğneden sonraki 8 inci gündeyim 6-7. Günlerde test yaptım ama negatif çıktı3. Denemem femara ve ovritelleyi pozitife döner mi sizce sol kasığımda batma ve adet olacak gibi ara ara ağrılarım oluyor
Umarım öyle olur şimdi dayanamadım yine test yaptım negatif umarım pozitife döner doktor bu ay rahmimin kalınlaştığını ve bu bebeğimin tutunması için iyi birşey olduğunu söyledi umutlanıyorumHenüz döllenme tamamlanıp vücut hcg üretmediği için negatif çıkmıştır umudunuzu kaybetmeyin daha çok erken14.gün tekrarlayın testi inşallah pozitif sonuç alırsınız
Daha çok erken 12,14 günleri tekrarlayın inşallah pozitife dönerMerhaba bende iğneden sonraki 8 inci gündeyim 6-7. Günlerde test yaptım ama negatif çıktı3. Denemem femara ve ovritelleyi pozitife döner mi sizce sol kasığımda batma ve adet olacak gibi ara ara ağrılarım oluyor
Belki bebek yerleşiyordurYa benim ki çok değişken, durup durup farklı yerlerime ağrı giriyorbazen kasıklarıma bazen belime ama hafif ağrılar, dün de mesela çok aşırı sol göğsüme sancı girdi bugün eser yok
Ay inşallah ya ağrılarımız sancılarımız o yüzden olsunBelki bebek yerleşiyordur