- 21 Aralık 2021
- 64
- 26
- 33
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Evet benimde aynı kesinlikle iğneden sabah ezanında uyudumBenim bı Dr garipti ilk başta tüp bebek dedi benden hiç ümitli değil ...ya ignedenmi nedeen böle oldu bu ay bilmiyorum saat kaç oldu yatamiyorum ağrıdan hiç yasamadigim ağrı bu sanki alt taraftan oyuyorlar karnıma doğru 3 gundurnuyku yok
Ya onu ben de okudum da nedir nasil kullanılır neye dikkat edilir bakmadim ama merak da ettim, tedaviye baslayinca unutmusumBu ay bir gebenin gunlugunden gynoseed jel aldim onla denicez
Igneden evet ama sonrasında da devam etti yani regl olana kadar. Sonuç regl oldum 2. Kez denemeye başladık yumurta takibindeyimşuanki durumunuz nedir çatlatma iğnesinde hcg oldugundan dolayı hamilelik belirtilerini yaşatıyor diye düşünüyorum
Merhabalar çok normsl bende sizin gibiydim yumurtalar çatladığı için batma ve ağrılarım oldu ama ilerledikçe ağrılarım kaybolduKızlar selammm ben de dün gece çatlatma iğnesi vurundum çok kötü kasık ve bel ağrısı yaşıyorum şu an bunlar normal mi daha 24 saat bile olmadı vurulalı
Ayy teşekkür ederimMerhabalar çok normsl bende sizin gibiydim yumurtalar çatladığı için batma ve ağrılarım oldu ama ilerledikçe ağrılarım kayboldu
Kızlar selammm ben de dün gece çatlatma iğnesi vurundum çok kötü kasık ve bel ağrısı yaşıyorum şu an bunlar normal mi daha 24 saat bile olmadı
Evet normal bende aynı şekildim adet olana kadar da devam ettiKızlar selammm ben de dün gece çatlatma iğnesi vurundum çok kötü kasık ve bel ağrısı yaşıyorum şu an bunlar normal mi daha 24 saat bile olmadı vurulalı
Herkes adet oldu malesefAyy teşekkür ederimyani yumurtalarım çatlamış oluyor demek öyle mi... Bana 36 saat sonra ilişki demişlerdi o yüzden böyle erken olmasına şaşkınım ama çatladıysa o zaman galiba bugün halletmek lazım bu işi?... Bir de siz kaçıncı gündesiniz diğer belirtileriniz nasıl oldu acaba?
Merhaba iğne olunca 14. Günden itibaren regl olabilir yani normal regl düzeni gibi olmuyor artık o aymerhabalar bu iğne adet gecikmesi yapar mı ? Aranız da acaba geciken oldu mu hiç ?
Rica ederimAyy teşekkür ederimyani yumurtalarım çatlamış oluyor demek öyle mi... Bana 36 saat sonra ilişki demişlerdi o yüzden böyle erken olmasına şaşkınım ama çatladıysa o zaman galiba bugün halletmek lazım bu işi?... Bir de siz kaçıncı gündesiniz diğer belirtileriniz nasıl oldu acaba?
ben 19 unda vuruldum takvime göre 30 unda döngüme girdim yarında adet günü gösteriyor lekelenme vs olmadım merak ettim testte yapmadım hiçMerhaba iğne olunca 14. Günden itibaren regl olabilir yani normal regl düzeni gibi olmuyor artık o ay
Olabiliyor ya 36 saat diyorlar ama 12-40 saat arası olabiliyor diye netten okudum. Yumurta 12-24 saat canlı kalabiliyormus bir de. Bize iğne günü ve ertesi günü değerlendirin demişti Dr size nasıl söyledi peki?Kızlar selammm ben de dün gece çatlatma iğnesi vurundum çok kötü kasık ve bel ağrısı yaşıyorum şu an bunlar normal mi daha 24 saat bile olmadı vurulalı
Artık takvim geçerli değil bu ay iğne vurulduğu icin. İğnenin ertesi günü 1. Gün kabul edip 14. Gün test yapabilirsin Dr bana öyle söylemişti kan vermiştimben 19 unda vuruldum takvime göre 30 unda döngüme girdim yarında adet günü gösteriyor lekelenme vs olmadım merak ettim testte yapmadım hiç
Bana bir şey söylemedi o zaman ben bekleyeyim eğer olmazsam kan vereyim test yapayım mademArtık takvim geçerli değil bu ay iğne vurulduğu icin. İğnenin ertesi günü 1. Gün kabul edip 14. Gün test yapabilirsin Dr bana öyle söylemişti kan vermiştim
Evet çünkü erken yapınca iğnenin etkisiyle yalancı pozitif verebiliyor üzücü oluyor sonradan negatif gelirseBana bir şey söylemedi o zaman ben bekleyeyim eğer olmazsam kan vereyim test yapayım madem
Ama ben kimyasal gebelik geçirdiğim zaman adetim 3 gün gecikmişti ve test yapmıştım bet çıkmıştı hem erken hem kasette sonra da kan verdim orda da çıkmıştı aklım karıştı herkes bir şey söylüyorEvet çünkü erken yapınca iğnenin etkisiyle yalancı pozitif verebiliyor üzücü oluyor sonradan negatif gelirse
İğnenin kaçıncı günüydü o önemli bir de herkesin vücudundan atılma süresi aynı olmuyor. Benim silik çıktı 11-12-13-14 günler ama beta 1,88 geldi İğnenin etkisinden ve bu düşük değere rağmen. Yani bilmiyorum herkesin bunyesi farklı olduğu icin herkesin yaşadığı da farklı oluyorAma ben kimyasal gebelik geçirdiğim zaman adetim 3 gün gecikmişti ve test yapmıştım bet çıkmıştı hem erken hem kasette sonra da kan verdim orda da çıkmıştı aklım karıştı herkes bir şey söylüyor
iğne oldugumuz günü sayıyor muyuzIgneden evet ama sonrasında da devam etti yani regl olana kadar. Sonuç regl oldum 2. Kez denemeye başladık yumurta takibindeyim