- Konu Sahibi benibekleyin
-
yukardaki benim ovu testım ptesı catlama iğnesi oldum onu 1 aat önce yaptım benimde kafaam karıstı
ne bileyim madem daha catlamdı neden catlama iğnesi vurundum dıcektimcnm ben onu hamilelik testi sandım.birde bu iğnelerin içerisinde lh hormonda olduğu icin oda testin bu sekilde çıkmasına neden oluyormuş.. aslında ovulasyon testide garanti değil yani.
Yapcak bisey yok iğnenin etkisinden allah yardımcımız olsun ne diyim kine bileyim madem daha catlamdı neden catlama iğnesi vurundum dıcektimkasıklarım batıyor cok bugun hele ayaga kalkınca sankı yere dusecek belimi falanda agrıtıyor
ne bileyim madem daha catlamdı neden catlama iğnesi vurundum dıcektimkasıklarım batıyor cok bugun hele ayaga kalkınca sankı yere dusecek belimi falanda agrıtıyor
artık herseyi sorgular oldum.Yapcak bisey yok iğnenin etkisinden allah yardımcımız olsun ne diyim ki
dun gece oldu zaten cunku 2.15 gece vurundum ve dun 24 saat gecti aradan 2.15 gece kilişki oldu doktor 3gun daha olucak dediCanim yumurtlama donemindesin yumurta catlamis da olabilir iliskiyr girmen gerekior bir kac gun onun icjn lh kitlerinde iki cizgi cikior yumurtlama oldugunu gosteriyr. CALISMALARA DEVAM ET. ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSLLH
dun gece oldu zaten cunku 2.15 gece vurundum ve dun 24 saat gecti aradan 2.15 gece kilişki oldu doktor 3gun daha olucak dedi
dikkat edicem. kasıklarda bayaaaa bir batma ve agrı va baskı oldu bu normal mi neden oluyor böyleHadi hayirlisi olsun insallah dikkatli ol fazla bir is yaomamaya3gayret et
normal kuzum ben ilk üç gün wcye bile sürünerek gittim her seferindedikkat edicem. kasıklarda bayaaaa bir batma ve agrı va baskı oldu bu normal mi neden oluyor böyle
dikkat edicem. kasıklarda bayaaaa bir batma ve agrı va baskı oldu bu normal mi neden oluyor böyle
Ins hayırlı haberler alırsın cnmBende bugün geldim doktordan kist yok yumurta çatlamis geç döllenme olabilir haftaya cumaya tekrar kan ver dedi yoksa adet söktürücü yazdi
Pek umudum yok inşallahIns hayırlı haberler alırsın cnm
Ole dusunme bence. Bendede kist oluşmamış . Bende en cok ona sevindim çünkü bide onunla ugrasicaktim. Bakalim bide bu sekilde denicezPek umudum yok inşallah
Adet oldun mu 14. Gün bugünOle dusunme bence. Bendede kist oluşmamış . Bende en cok ona sevindim çünkü bide onunla ugrasicaktim. Bakalim bide bu sekilde denicez
İnşallah benim de yok sa Bebek gelirEwet cnm oldum hatta bugün 5. Gun ve klomene başladım.
Ins cnmİnşallah benim de yok sa Bebek gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?