- 17 Nisan 2016
- 1.547
- 923
- Konu Sahibi benibekleyin
Ekstra vitamin canim depola4 bosken gebelik zor olur diordu doktorlar ve folik adite baslatiyorlsr 3 ay oncesinden.Bana ne faydası olcak peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra vitamin canim depola4 bosken gebelik zor olur diordu doktorlar ve folik adite baslatiyorlsr 3 ay oncesinden.Bana ne faydası olcak peki
Hadi insllh 15 gune hayirli haberlerini aliriz allah yardimcin olsunslm bugun banada ovitrelle iğne verdi bu akşam vurunucam bakalım ne olcak
Hadi hayırlı uğurlu olsun bu ay inşallah gebe kalırsınHadi insllh 15 gune hayirli haberlerini aliriz allah yardimcin olsun
Hadi hayırlı uğurlu olsun bu ay inşallah gebe kalırsın
inşallah herkese nasip eder beklemek zor bilirim 4 sene oldu nihayetındeHadi insllh 15 gune hayirli haberlerini aliriz allah yardimcin olsun
inşallah herkese nasip eder beklemek zor bilirim 4 sene oldu nihayetınde
Kızlar bugün doktora gitmiştim
Rahim duvarımda polip olduğunu ve rahimimim kalp şeklinde olduğunu söyledi
Bu durumda zaten bebeğin olma şansı yokmuş
Yarın ameliyat oluyorum adet bitiminde olunuyormuş
yaş faktöeu korkutuyor beni 37 yaşındayım
Onu çektirdim birkaç sene önce tüpler açıkmışRahim filmide cekin canim tuplerine dr baktir. Cok iyihmn kolay bir operasyon. Dusukten korunursun ol amliytini gecmisolsn
Onu çektirdim birkaç sene önce tüpler açıkmış
Rahim böyle olduğu sürece zaten bebek tutunamazmış
Canım sağ salim gir çık inşallahOnu çektirdim birkaç sene önce tüpler açıkmış
Rahim böyle olduğu sürece zaten bebek tutunamazmış
Çok iyi birde kistle uğraşmayacaksin inşallah olur ilk denemeden sonra iğne ihtimali artırıyormuş bu ay güzel haberlerin gelir umarımKızlar azonce doktordan geldim yine klomen +çatlatma iğnesi tedavisi uyguliycakmis. Çok şükür Kist oluşmamış bende
Ins cnm hepimiz güzel haberler alırız ıns. Zaten bu ayda olmazssa rahim filmi cekcekmisÇok iyi birde kistle uğraşmayacaksin inşallah olur ilk denemeden sonra iğne ihtimali artırıyormuş bu ay güzel haberlerin gelir umarım
Umarım olur gerek kalmaz allah büyükIns cnm hepimiz güzel haberler alırız ıns. Zaten bu ayda olmazssa rahim filmi cekcekmis
Aynen inşUmarım olur gerek kalmaz allah büyük