Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvitrelle Çatlatma İğnesinin İlk 7 Günü (Test Fotoğraflarıyla)
Rahatla canim test tam sonuc verecek arafta kalamaycaksin insallah hayirli sonuclar alirsjn testin pozitifse zaten cikmistir gebelikte tahlil sonucunu netten takip et hastanenin tahlil sonuclari lab sonuclari kismindan
Dün ameliyat oldum Et beni (polip ) sağ tüpün önünü tıkamış onu aldılar Rahim kalp şeklindeymiş onu düzelttiler Bir de perde vardı rahimde onu temizlediler Spiral taktı doktor 1 ay sonra çıkaracaklar cyclo progynova verdi ona başladım bakalım
Arkadaslar yazmistim size ptesi gece 2.15 catlama ignesi vurundum dun 2.15 iliski oldu ama bugun kasiklarim sagda solda batmalar oluyor simdi bune demek oluyor daha catlammismi resmi yorumlarmsiniz
Arkadaslar yazmistim size ptesi gece 2.15 catlama ignesi vurundum dun 2.15 iliski oldu ama bugun kasiklarim sagda solda batmalar oluyor simdi bune demek oluyor daha catlammismi resmi yorumlarmsiniz