- Konu Sahibi benibekleyin
Canım ben dün kan verdim 1 gibi alcam bugün karnıma ağrılar girdi erken mi bilmiyorm en son dub sabah ta yaptım çizgi belirgindi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben dün kan verdim 1 gibi alcam bugün karnıma ağrılar girdi erken mi bilmiyorm en son dub sabah ta yaptım çizgi belirgindi
Reglin 3. Gunu tedaviye son ❤
14.te vermiş oldum cok gerginimAyyy kacinci günün hadi insallahhh insllh
14.te vermiş oldum cok gerginim
hadi maşallah korkma kuzum o da bir şey bak bize negatifiz56 cıktı kızlar doktor hamilesin ama artışa bakalım dedi korku sardı içimi az geldi değer okuduklarıma göre 14.gun test yapanlar 150falan çıkmış
tedaviye son derken canımReglin 3. Gunu tedaviye son ❤
Ya devam etmiycem tedaviye bu ay ko reglden sonra sonucta klomen de guzel bir ilac degil hormon yuklenmek istemiormtedaviye son derken canım
Çok teşekkür ederim çıktım inşallah herşey güzel olurCanım sağ salim gir çık inşallah
Çok sevindim cnm.korkma senin o haberi alman bile cok guzel bisey allahın izniyle hersey istedigin gibi guzel olur ıns.56 cıktı kızlar doktor hamilesin ama artışa bakalım dedi korku sardı içimi az geldi değer okuduklarıma göre 14.gun test yapanlar 150falan çıkmış
Geçmiş olsun cnm. Ins allah gönlünüze göre versin inşÇok teşekkür ederim çıktım inşallah herşey güzel olur
Dün ameliyat oldum
Cnm bole sonuç çıkması iğneden senin 14 15 gun geçmesi lazım iğneden sonraArkadaslar yazmistim size ptesi gece 2.15 catlama ignesi vurundum dun 2.15 iliski oldu ama bugun kasiklarim sagda solda batmalar oluyor simdi bune demek oluyor daha catlammismi resmi yorumlarmsiniz
yukardaki benim ovu testım ptesı catlama iğnesi oldum onu 1 aat önce yaptım benimde kafaam karıstıKızlar iğneden sonra ovulasyon testi kullanan varmi ?